Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy bez mężczyzny kobieta może czuć się kobietą?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 23
16:40 [zgłoś do usunięcia] on_bez_pseudonimu Bez kobiety czuje się kobietą, bo sam sobie sprawiam przyjemność, sam sprzątam i gotuje. Sam dla siebie robię sobie silikony, i rzucam prowokacyjne spojrzenia. Sam dla siebie się ubieram wyzywająco, i sam chodzę goło po domu. yyy.... Jakieś pytania ? To faceci nigdy sami sobie nie "sprawiaja przyjemnosci" sami nie sprzataja, nie gotuja i nie rzucaja prowokacyjnych spojrzen ? No chyba ze rzucasz te prowokacyjne spojrzenia innym facetom.

Gość Plucikowa
wtf?

"I tak nie byłbym w jej typie " one jest w desperacji, masz szanse :D

nie rozumiem waszego zdziwienia, tak jak śiwtło nei istnieje bez ciemnosci, dobro bez zła, tak kobieta nei jest kobeita bez mężczyzny

" Kobietą się urodziłaś... Kobietą dorastałaś... Kobieta będziesz nie zależnie od tego czy będziesz miała mężczyznę czy nie... Kobietą pozostaniesz." urodziłam się dziewczynką nei kobietą

Gość ona jest z miasta łodzi
.

"nie rozumiem waszego zdziwienia, tak jak śiwtło nei istnieje bez ciemnosci, dobro bez zła, tak kobieta nei jest kobeita bez mężczyzny" facet nie da ci szczęścia, jeśli sama ze sobą nie będziesz szczęśliwa.

Gość Zuzanna Amelia & 23
17:20 [zgłoś do usunięcia] żab-X facet nie da ci szczęścia, jeśli sama ze sobą nie będziesz szczęśliwa. Ale moze pomoze umiec sie bez tego szczescia obejsc.

Gość Anonim6285
fiku ja bym cie niechcial

Ty chyba jedziesz cały czas na tej zupie z grzybkami, bo nie ma takiej opcji żeby zdrowy psychicznie osobnik miał takie jazdy i codziennie nowe dylematy

fiku, twoje topiki nie są aż tak fascynujące, żeby je śledzić z zapartym tchem. ostatecznie ciągle piszesz o tym samym.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Fikusna - a jak ja Ci przedstawie faceta to poswiecisz troche czasu i sprawdzisz czy moze byscie do siebie pasowali ? Wiek odpowiedni , stan wolny, wyksztalcenie zdobyte. Piszesz sie ?

Też mi problem. Stań sobie w jakiś miejscu publicznym z tabliczką "Free Hugs" i na pewno ktoś się skusi.