Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy bez mężczyzny kobieta może czuć się kobietą?

Polecane posty

Gość Kobieta bez faceta ma źle
tak samo jak i facet bez kobiety. Ale kobiety chyba mają gorzej ostatnio moja dziewczyna jak ją opuszczałem na tydzień czasu (nie mieszkamy w jednym mieście) rozkleiła się i bardzo to przeżywała że nie będzie mnie tydzień. Ja też to przeżywam z dnia na dzień coraz bardziej brakuje mi jej (nie chodzi o sex...) :( :( :( nie mogę bez niej żyć.

Gość jestes stara i gupia
.

Gość tacy twory jak fiku
powinni konczyc z kolka w glowie 🖐️

Gość dfhtbncvn
fiku a co myslisz o lesbijkach? bo napisalas ze kobieta powinna miec faceta tak? to co? lesbijki nie sa kobietami? -.-

nie napisałam, że kobieta bez mężczyzny nie może czuć się kobietą, zadałam pytanie czy tak jest, ja tak mam, nie wiem jak to jest u lesbijek, bo nie potrafię się utożsamić z jej uczuciami :)

kobieta świadoma swoejej kobiecości nie potrzebuje mężczyzny, zeby czuć się kobieta. Kobieta niepewna istnieje tylko przez pryzmat meżczyzny- taka jest niepewna siebie, zakompleksiona.

kobieta świadoma swojej kobiecości nei udaje cosi samosi, tlyko pragnei pełnego szcześcia, a sama sobei go nie da

Gość jdiaj9874672
Kobietą się urodziłaś... Kobietą dorastałaś... Kobieta będziesz nie zależnie od tego czy będziesz miała mężczyznę czy nie... Kobietą pozostaniesz...

Kobieta bez mężczyzny absolutnie nie powinna sie czuć pełnowartościową kobietą. Tak samo jak kobieta po studiach informatycznych. Te dwa czynniki skreślają ją jako pełnowartościową kobietę.

"Kobieta bez mężczyzny absolutnie nie powinna sie czuć pełnowartościową kobietą. Tak samo jak kobieta po studiach informatycznych. Te dwa czynniki skreślają ją jako pełnowartościową kobietę. " te 2 czynniki cechują fiku mikuuu... :P

Gość Zuzanna Amelia & 23
15:18 [zgłoś do usunięcia] kepalena Kobieta bez mężczyzny absolutnie nie powinna sie czuć pełnowartościową kobietą. Tak samo jak kobieta po studiach informatycznych. To bylo najlepsze co przeczytalam w tym tygodniu zwlaszcza to o studiach informatycznych (...)

Gość Zuzanna Amelia & 23
A czy facet bez kobiety moze czuc sie kobieta?

Są kobiety, którym dobrze jest bez faceta. Nie chca wychodzić za mąż. Takie sie czują z tym dobrze ale to rzadkosć.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Mozesz rozwinac te mysl ?

Gość pomidor z masłem
fiku*********** A może brakuje ci koootasa,stąd te chwilowe wątpliwości?

Gość Zuzanna Amelia & 23
No to rozwin

Bez kobiety czuje się kobietą, bo sam sobie sprawiam przyjemność, sam sprzątam i gotuje. Sam dla siebie robię sobie silikony, i rzucam prowokacyjne spojrzenia. Sam dla siebie się ubieram wyzywająco, i sam chodzę goło po domu. yyy.... Jakieś pytania ?

Jasne ;) Oczywiście będę o siebie zazdrosny, i będę wypisywał do siebie sms'a co 5ć minut za ile wrócę do domu, co skutecznie będę ignorował, bo przecież mam się gdzieś i nie potrzebna mi taka wiedza. Proste ? :D