Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy bez mężczyzny kobieta może czuć się kobietą?

Polecane posty

Gość jack denielsss
fiku nie pij tyle frustratko

jestem dziwnie pewna, że za rok fiku będzie pisać to samo. w dodatku będzie płakać, że przez rok pracy nie znalazła. no chyba, że kafe ją zatrudni.

Zuzanna Amelia & 23 MA JAK TO SIĘ MÓWI yyyy RĘKĘ DO SWATANIA ;) Dzień dobry wszystkim paniom na topiku :D czy bez mężczyzny kobieta może czuć się kobietą? no co jak co ,ale Ty fikuśna to znasz odpowiedź na to pytanie :)

Gość Zuzanna Amelia & 23
19:17 [zgłoś do usunięcia] BluMen orginal Zuzanna Amelia & 23 MA JAK TO SIĘ MÓWI yyyy RĘKĘ DO SWATANIA A zebys wiedzial , ze mam.

"no co jak co ,ale Ty fikuśna to znasz odpowiedź na to pytanie" o właśnie, na pudelku, youtubie czy kowbojkach (albo jakoś tak) zakwalifikowałbyś się tym potem do najlepszych odpowiedzi/komentarzy Blu ;-)

ja się o ciebie nie boję, ty sama się bój, czas szybko leci, a ty marnujesz go na kafe.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Rok czasu to duzo. Ja na Waszym miejscu az tak bym nie przeczuwala.

Zuzanna Amelia & 23 Zuzanna Amelia & 23 MA JAK TO SIĘ MÓWI yyyy RĘKĘ DO SWATANIA A zebys wiedzial , ze mam. -No przecież wiem ,masz szczęśliwą rękę do swatania ,krytycy nie wiedzą co piszą :D

Gość Zuzanna Amelia & 23
Blu - ale Ty chyba zapotrzebowania na swatanie nie masz ?

ja w międzyczasie robię dużo innych rzeczy i pracuję. trollowanie to dla mnie czynność poboczna.

Zuzanna Amelia & 23 Blu - ale Ty chyba zapotrzebowania na swatanie nie masz ? Dzięki ,już nie potrzebuję Twojej pomocy ,mam coś konkretnego na oku ;)

Gość Zuzanna Amelia & 23
Oooo to uchyl rabka tajemnicy bo spac z ciekawosci nie bede mogla. Ktos z kafe ?

Zuzanna Amelia & 23 Oooo to uchyl rabka tajemnicy bo spac z ciekawosci nie bede mogla. Ktos z kafe ? Ooooo Nie doczekanie Twoje :P Odmawiam wszelkich komentarzy

Gość Zuzanna Amelia & 23
Blu - juz Ty nie badz taki gentelman bo wszystkie dziewczyny z zazdrosci zaczna zgrzytac zebami. Napisz przynajmniej czy z kafe?

Gość dsandbhew
a czym ma się niby czuć? zmienia stan skupienia;)? facet( ale tylko odpowiedni) może jej pomóc wydobyć z siebie kobiecość, sprawić, że ona się kobieco poczuje, zda sobie sprawę ze swojego seksapilu, kobiecości, zyska jej świadomość. ale to tyllko nieliczni mężczyźni mają takie umiejętności. kobieta bez mężczyzny( po uwolnieniu się od nieodpowiedniego) może dopiero zacząć odzyskiwać swoją kobiecość, swoje poczucie wartości. kobiecość to stan umysłu. facet, żaden facet nie określa wartości kobiety.

dsandbhew facet( ale tylko odpowiedni) może jej pomóc wydobyć z siebie kobiecość, sprawić, że ona się kobieco poczuje, zda sobie sprawę ze swojego seksapilu, kobiecości, zyska jej świadomość.ale to tyllko nieliczni mężczyźni mają takie umiejętności. E tam ,każdy facet potrafi rozebrać kobietę Cyt.facet, żaden facet nie określa wartości kobiety. Tutaj zupełnie poważnie ,to ja bym się tu ostro spierał czy to prawda

reserved "czy bez mężczyzny kobieta może czuć się kobietą?" co za głupie pytanie Fiku wybacz ale bez zlosliwosci musze poprzec :-P

"żaden facet nie określa wartości kobiety." prawda :) bez faceta jednak nie żyje się w pełni, że tak to ujmę :)