Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

pytanie do mam ,ktore rodzily i tych w ciazy

Polecane posty

tlenowe ziarenkowce gram dodatnie - co to za bakteria ? czy hest grozna ? przy badaniu na gbs ,mam taki wlasnie zapis,ze tego paciorkowca nie wyhodowali ,a mam te tlemowe ziarenkowce gram dodatnie :-\ aha i pyt o biocenoze pochwy - mam 2 st+ leukocyty ,czy to zle ?? oraz ost pyt o cytologie wod plodowych - zapis w badanym rozmazie znaleziono nieliczne komorki pomaranczowe o co z tym chodzi ??

Gość a czy nie mogłas
zapytac lekarza?

Gość lindass
Z wynikami idz do lekarza to ci powie. A jak wyjasnila sie sprawa z rozmiarem gpowki? Bo niedawno pisalas tutaj, ze dziecku nie rosnie glowa.

Gość nie trzeba było siadać
z gołą dupą pod prysznicem

Gość anielka z magielka
amanda kiedy ty urodzisz wreszcie i dasz nam spokój? eh co ja piszę ,przeciez potem zadreczysz tu wszystkich nowymi głupimi pytaniami typu czy moje dziecko zrobiło ładna kupę i czy nie spi za krótko a potem zapytasz jak się upewnić czy to chłopiec czy dziewczynka!!!no ale jak się ma na imię Amanda to nie potrzeba wiecej nic dodawac

Ziarenkowce gram dodatnie to bakterie z moczu, nie sa grozne dla dziecka. Musialas zle sie wycierac i przeniesc je z cewki do pochwy. 2 stopien czystosci swiadczy ze cos tam w pochwie siedzi czego byc tam nie powinno - np. te ziarenkowce. Leukocyty nie wiem skad sie tam w ogole wziely. Co do komorek pomaranczowych. gdy sa w pochwie to wiem, ze ciekna wody, moze gdzies pecherz przerwany? Nie masz zwiekszonej wydzieliny? ale w tym wymazie to nie mam pojecia, jednak uwazam ze lekarz niezbedny.

ogolnie te informacje o ktore pytam mialam na wypisie ze szpitala ..jeszxze nie bylam u swojego gina wiec nie pytalam ,ale w szpitalu nic mi nie mowili zeby bylo zle ,jedynie ,ze gbsa nie ma .. dzieki niko za pomoc ;-) urodzilas juz ???;-)

Nie, jade dzisiaj ustalic termin, na 18 mam usg :) Mysle ze to bedzie w weekend lub na poczatku tygodnia, bo zaczelam juz 39 tc - zalezy od przeplywow, wielkosci dziecka no i stanu mojej kosci - bo moze bedzie porod naturalny i wtedy czekam az sam sie zacznie itp. Wlasnie - cos wiadomo z ta glowka? :)