Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja jej zazdroszcze talentu

ta cała moni znów ruszyla z wyprzdazą

Polecane posty

nie mam obowiązku z toba polemizować,bo nie mam na to ochoty i siły o tej porze "ty masz rację ja mam spokój"--słyszałas kiedys cos takiego? dajmy juz spokój tej jałowej dyskusji,bo nic nie wnosi do tematu. 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️

Gość herhgelwrmdrlwo
pomidor ja pytalam tylko jak to mozliwe ze dziecko nie wyroslo przez 2 lata z koszulki, a ty tu cale okolicznosci przyrody opisujesz :D wyje z ciebie :D

Gość vel not bach
ale tak szczerze...dziewczynki, albo ogolnie dzieci nie potrzebuja 5 par bialych rajstop, albo balerinek...takie rzeczy zaklada sie na jakies imprezy albo do "kosciola" ;)...mam 2 dziewczyny wiec wiem co mowie, do przedszkola ubieram je czysto, ale bez szylu...bo caly dzien sa na dworzu...i te ladne rajstopki, albo balerinki..przetrwaly by gora 2 dni..wiec nie ma potrzeby wydawac tyle kasy na takie ubrania...

anita 1978 zaraz na ciebie wsiądą JAK TO MOZLIWE ZE DZIECKO MOZE COŚ NOSIĆ 2 LATA. PRZECIEZ TO JEST NIEMOZLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLUZKI KUPUJE SIĘ NA TYDZIEŃ,GÓRA DWA:P

Gość herhgelwrmdrlwo
pomidor to jednak nosil 2 lata czy lezalo w szafie, napisz w koncu jak to bylo bo umieram z ciekawosci, a ty co chwile zmieniasz wersje :D

Gość sama chcialas
Pomidor kłamie.

Dziewczyna wie na czym kasę zarobić a osoby kupują. Ja osobiście tez sprzedaje lepsze ubranka na allegro po dzieciach, a za te pieniądze kupuje następne, i ona tak robi i co złego , A fakt -ubrań ma masę a i dziewczynka super ubrana.

Gość herhgelwrmdrlwo
a co do tej laski co handluje na all, to ma leb do interesow, malo kto umie tak wcisnac ludziom towar po tak zawyzonej cenie.

Gość herhgelwrmdrlwo
och pomidorku ales ty kulturalna, no ale czego sie spodziewac po osobie ktora jak ubierze dzieciaka w poniedzialek w dres to dopiero w piatek wrzuca go do pralki, a na niedziele trzyma galowa koszuke adidas :D:D:D leze i kwicze :D

Ja w tamtym roku posprzedawałam po córeczce ubranka( po co miały leżeć) wstawiłam kilka fotek i sama była w szoku ile ludzie dawali , kupowałam na wyprzedażach a ludzie dawali 2 razy wiecej jak paciłam i to uzywane

Gość herhgelwrmdrlwo
anita - a uzywalas jakiegos programu do obrobki czy takie "naturalne" foty dawalas? i prezentowalas ubrania na dziecku czy rozlozone?

Gość skoro chcialas, to masz
pomidorku to ja tylko na czarno :*

spodnie - 15zł, a sklepie kupiła na wyprzedaży za 20zł :) komplet żabka- 15zł , mały dostał w prezencie- dołożyłam 10zł i kupiłam większy JA staram się kupować ubranka na wyprzedażach bo po co przepłacać, jak można coś fajnego kupić za grosze.

Gość Paulina Z
skoro ta matka ma takie zadbane te rzeczy to ta biedna dziewczynka nic nie moze ani do kałuży wskoczyć ani w lisciach sie pobawić bo mamcia pewnie na smyczy ja prowadzi bo potem musi na Allegro opchnąc :o

Gość Paulina Z
a co do podbijania aukcji - może jej kolezanka podbijać, potem wystapi do Allegro o zwrot prowizji bo ciuch się uszkodził i tyle, nikt nie ma negatywa a ona ma kase w kieszeni a za jakiś czas znowu wystawia to samo taka to polityka jest, ale wy mało wiecie :D

Gość ona nie wystawia tych samych
chyba ze sie nie sprzedadza widze ze kozaczki zary jej nie zeszły a teraz pieknie sie o nie licytuja bo tez kiedys wpadłam na jej aukcje ona ma wszystko z nowych kolekcji z zeszłej wyprzedazy zgarneła 10 tys (ktos ją podliczył :D)

Gość ona nie wystawia tych samych
powaznie ok tyle było .

Gość uggghh
Gdzie sie podzial nowy watek o jej aukcjach?