Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie załamana

Chcę a nie mogę dostać przy porodzie ZZO

Polecane posty

Gość do flory
zresztą na Polnej jest tyle porodów na dobe ( z całej wielkopolski się zjeżdżają) że musieliby chyba z 15 anestezjologów zatrudnić dodatkowo

Gość taki lajf
Na Polnej tez nie dają... no chyba, że po znajomości ;) Zresztą, jak mówi poprzedniczka, tam jest tyle porodów (ostatnio koleżanka pojechała rodzic to akurat 14 innych porodów odbierano...), więc i sporo cesarek, że gdyby mieli mieć jeszcze anestezjologów na życzenie to musieliby podwoić zatrudnienie - a wiadomo, jak w naszym kraju wygląda sprawa anestezjologów. Także trzeba cierpieć niestety... Na pocieszenie powiem, że pojawiły się na porodówkach poznańskich stymulatory Elle Tens, podobno też gaz rozweselający wprowadzili ;)

A u mnie bylo na odwrot chcieli mi je dac,a ja nie chcialam :) Tylko ze ja mieszkam w Anglii i tu wlasnie dziwne jest dla poloznych ze ktoras z rodzacych tego nie chce....

Gość do Lady
Tak tez jest we francji, dziwia sie jak kobieta odmawia, my oczywiscie 100 lat za murzynami!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja rodziłam z zoo
w szczecinie mozna dostac je zupełnie bezpłatnie na pomorzanach , nie ma z tym zadnego problemu. ja choc zdecydowałam sie w ostatniej chwili to jakos anestozjolog zjawił sie w kilka minut.

Gość summer bay
hm koleżanka rodziła na polnej i dostała bez problemu.. fakt że się darła z bólu jak opętana ale widocznie podziałało :P