Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Firanka listopadowa wyszłam wczoraj o 22 z pracy i dopadły mnie takie dreszcze,ze nie mogłam auta odsniezyc,w nocy też się trzeslam. Jestem 3 dzień na castagnusie i wiesiolku. Mam czasami takie dreszcze w nocy przed tym,jak mam dostać @,a teraz jestem w 11dc wiec nie wiem o co chodzi. Ale przestaje mi za to lecieć pokarm.

Mama 6latki tak,to była ciąża,5-ty tydzień. Maz się do dzisiaj ze mnie śmieje :) W 6-tym tyg miałam juz dwie mocne kreski,a w 7-tyg miałam juz taki wysoki poziom hormonu,ze leżałam w szpitalu,bo tak strasznie wymiotowalam. Ja też myślałam,ze sobie wmawiaj ta kreskę.

Mnie ciągnął brzuch jak na @ i piersi też mnie bolały jak na @. Tylko,ze ja tak jakoś od razu czułam,ze jestem zafasolkowana. A Ty jak czujesz?

Janiolek ale masz sluz brazowy czy bialy z nitkami? Czytalam ze jak sa nitki to wlasnie krwiak sie oczyszcza bo jedne dziewczyny mialy te nitki nawet po tym jak na usg znikl to jeszcze z tydzien wylatywaly. U mnie te nitki wylatuja jak chodze jak leze to nie mam wtedy czysty bialy sluz. A tak to jest bialy np z kropka brazowa czy dwiema albo nitki leca albo nitki jasne. Czasami ten sluz jest taki jak kawa z duza iloscia mleka taki blady kawowy. Zwariowac z tym mozna ;/ boli brzucha nie mam. Nospe biore rzadko. A ty nadal masz skurcze? Firanka ja tez to pamietam ;) moj listonosz nawalil z owulacyjnymi ;) a testy ciazowe zamowilas tez? :)

Firanka mnie też ciągnął brzuch i bolała glowa,aż się przestarszylam,ze to @ jak doszły te dreszcze. Kurcze,moze nie powinnam brać któregoś z preparatów.

Milla ja nie wiem co czuje... mam lęk przed pozytywnym myśleniem. Chwilami czuję, ze jestem a za chwilę pojawiają się myśli- NIEMOŻLIWE i tak w kółko.

Mama 6latki,ja też w to nie mogłam uwierzyć,myślałam,ze się nakrecam,ale ta myśl ze jestem i tak powracała. Moim zdaniem jesteś,testy jak się mylą,to raczej w druga stronę :) A robilas owulacyjny?

http://www.voila.pl/236/xfyqx/?1 http://www.voila.pl/237/byhtx/?1 Dziewczyny na tych zdjęciach jak dla mnie nie widać NIC! Na drugim ewentualnie coś tam jakby się uprzeć... kreska kontrolna jest jaśniejsza niż w oryginale a już o testowej to nie wspomne :D Jak coś tu wypatrzycie znaczy, ze jakieś wiedźmy jesteście z trzecim okiem :D

Mama6l ja nie widze w tel kreski ale lukne potem na kompie szkoda ze masz niewyrazne te zdjecie. Ale jak dziewczyny widza to na pewno jestes za jakis czas pojde sprawdzic bo teraz leze w lozku ;p

DZ25 przykro mi kochana. Lewki bedą nasze, zobaczysz! milla ja tez zle sie czulam jak zaczelam brac wiesolka i castagnusa, jednak orgaznizm sie przyzwyczail i po 2 tygodniach juz kompletnie nie czulam nic, wiec ja mysle abys jeszcze chwilke sie wstrzymala z zaprzestaniem łykania ich... no chyba ze bardzo jest to dla Ciebie uciązliwe, to nic na sile wtedy ;)

milla no na żywo jest na tyle wyraźna, ze widać ją nawet jak się rękę wyciągnie daleko- nie trzeba patrzeć pod światło, nawet jak się ręką cień zrobi, to i tak widac, tyle, ze jest bladziuchna

DZ25 strasznie mi przykro że wstręciucha się pojawiła :( ale myśl pozytywnie przed tobą kolejny cykl starań i przytulanek z mężem :) jak nie będziesz miała lewka to może panienkę :) Dziewczyny budzę się rano tu pełno śniegu że nic nie widać chyba pory roku zmieniły kolejność wpierw będzie zima a potem jesień :)

Mama 6l no widzisz :D cieszę się razem z Toba. A nie lepiej zrobić jutro rano betę,zamiast się stresować? A probowalas robic owulacyjny? podobno niektorym wychodzi w ciąży mocniej,niż podczas owulki.

Mam nadzieje ,ze niedlogo sie uda:) Perspektywa czekania kolejny miesioc mnie przeraza.

mama ja nie widzę drugiej kreski bo słaba jakość zdjęć ale skoro ty ja widzisz i Twój maż to na pewno jesteś w ciąży :) ja się zastanawiam czy w tym cyklu testować dopiero jak się @ będzie spóźniał czy wcześniej przed @ w sumie znowu zamówiłam 10 testów ciążowych + jeden który mam w domu :P nie wiem czy wytrzymam do dnia @ :)

Firanka Listopadowa wytrzymam,te dreszcze mnie tylko zaniepokoiły,bo były jak malaria,nie mogłam ich opanowac

hahaha :D wy jesteście widze bardziej pewne niż ja :D testu owulacyjnego nie mam- a u nas w aptekach nie wiedzą co to jest :/ a na betę może pójdę... chociaż u nas kosztuje 40zł a testy 6zł-8zł..

DZ25 widzisz kiedy okres się pojawia u mnie to jest mega rozczarowanie ale kiedy się skończy uśmiecham się bo wiem że kolejna szansa przede mną i mocno wierzę że kolejnym razem się uda :) teraz też mam taką nadzieję będę kochać się z moim M ile wlezie :P co prawda dziś na pewno jeszcze nie mam płodnym bo to 7 dzień nowego cyklu ale już pierwsze przytulanko za nami :) aha nie wytrzymał i dziś z salonu wpadł do sypialni :P chyba znowu będzie zgoda ;)