Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Co sądzicie o Breiviku i wyroku sądu norweskiego?

Polecane posty

Gość plank
unia nie odbiera nam wolności, tylko już odebrała, a raczej sami im oddaliśmy. a ja głosowałem przeciw wejściu do unii, ale miałem bardziej przyziemny powód, chciałem jeść polski cukier :P. No i g. jem niemiecki cukier:( a mieszanie narodów to odgórny plan, by narody pozbawiać tożsamości i wytworzyć jednolitą masę tępych robotników zahipnotyzowanych telewizją żrących tanie trujące żarcie.

Gość co za problem internet
ja doskonale rozumiem tego faceta Breivika. Facet tyra w robocie płaci zayebiaszcze podatki, a taka brudna islamska świnia, bachorów natrzaska i śmieje się z głupich Norwegów, że płacą podatki na islamskiego dziecioroba, a on 50% dochodów musi przeznaczyć na tych darmozjadów. Już drupa ABBA z sąsiedniej Szwecji uciekła do UK bo ich podatki zżerały, a taki muzułmański dzieciorób korzysta z socjalu

Gość poli ana
sadzimy, zeto dobrze, ze prawo norweskie jest liberalne i widzi potencjal zresojalizowania jednostki (chociaz w przypadkach jednostek psychopatycznych i socjopatycznych to jest wrecz niemozliwe) zastanawiamy sie tylko co bedzie jak Breivik wyjdzie na wolnosc, kto i jak go bedzie kontrolowal, zeby fanatyk nie przygotowal kolejnej niespodzianki

W sumie Norwegia jest niezła, jak dzieci biorą do partii, przynajmniej socjaliści. Hitler też brał dzieci do NSDAP (znaczy się do Hitlerjugend). Uważasz, że gdyby Armia Krajowa mordowała masowo komunistów w 1945 roku to mordowałaby Polaków czy zdrajców? Z punktu widzenia Breivika norweska Partia Pracy to zdrajcy.

Gość Zuzanna Amelia & 24
Islamisci maja kupe kasy ze sprzedazy ropy bez ktorej swiat dzis sie nie obedzie i do tego coraz wiecej akcji w roznych resortach przemyslu, hoteli i czego sie tylko da. Miedzy innymi wiele akcji kasyn i hoteli w Las Vegas jest dzisiaj w arabskich rekach.

Gość whedif
jego wyznawców? :o tam u góry chyba kogoś poniosło on w ogóle nie chciał przyciągać uwagi na swoją osobą tylko coś zamanifestować a tak w ogóle dla mnie to jest fake wymyślony przez lewactwo żeby pokazać jacy to nacjonaliści są źli i podli XDXDXD być może wykorzystali do tego celu tego fanatyka, jego brak kontroli nad sobą itd.

Breivik lubi te same organizacje co ja, czyli Młodzież Wszechpolską, Obóz Narodowo-Radykalny, lubi też PiS i LPR (te organizacje są najbardziej znośne z polskich partii). I szanuje Polaków za nastroje antykomunistyczne.

Gość poli ana
zauwazylisce ten powtarzajacy sie schemat prawicowych prawiczkow. sfrustrowani, nie majacych sukcesow na polu stosunkow damsko-meskich, za to kochajacy skrajna prawice, ziejacych nienawiscia do Arabow. czlowiek ktory jest szczesliwy, ma normalne zycie, dziewczyne itd. nie wykazuje takiego fanatyzmu. Jakby Breivik mial normalne dziecinstwo nie byloby tej tragedii

Gość ogólnie to kpina że
za 77 osób dostaje 21 lat w hotelu. Ale co w tym dziwnego jak mówimy o socjalistycznym panstie z rozbudowanymi prawami człowieka i stroną socjalną. Jak byś dała klapsa dziecku to by ci je zabrali i poszłabys siedziec pewnie na 10 lat :P

Gość o. Sikfrik Dzyndzel
srałby, jakby ci zabierali ponad 50% dochodu by żywić nierobów imigrantów, tez byś strzelał na oslep

Gość mózina z noregja
ja wyjechac z polska do norwegja 2 lata tema ja wpierw zdobyć polsk zona żeby miecia obywatelstwa unija a potem do norwegija bo tam mam zasiłka dla bezrobotnego 2000 juro a nie to co w polska polska to zła kraja

Gość poli ana
ja np. miałam normalne dzieciństwo. dziewicą dawno już nie jestem, straciłam z serią murzynów i arabów dlatego nie jestem przegrana. A to że częściej muszę chodzić do gina z rzeżączką cóż. tu w skandynawii o to łatwiej.

Gość dgynnfiewskazn
Powiem wam tak ten czlowiek jest inteligentniejszy od wszystkich tu piszacych razem ze mna. Przeczytajcie jego manifest, czy czlowiek chory i glupi napisal by 1500stron ? zobaczcie jaka ma wiedze historyczna, jak wszystko zaplanowal aby wyrazic swoje zdanie bo tak to mozna tylko nazwac. Co mial zrobic napisac na fb to wszystko ? Nikt by tego nie zobaczyl, a moze tylko garstka ludzi. Wiadomo ze zrobil zle ze zabil az tylu ludzi ale mysle ze w swoich pogladach ma troche racji a my sie o tym przekonamy.

Gość tacata bro :D
nie ma troche racji, on ma racje

fiku ma rację. Nie wyjdzie po 21 latach. Będą mu przedłużać tę karę w nieskończoność.

Wiadomo ze zrobil zle ze zabil az tylu ludzi ale mysle ze w swoich pogladach ma troche racji a my sie o tym przekonamy. myślę dokładnie tak samo ale potępiam jego sposób na "przekazanie" swoich racji

socjaluchom się wydaje że można pajacować w nieskończoność. zamiast bandytów likwidować to ich "resocjalizować" będą. to niech kurwa go teraz resocjalizują. banda lewackich kretynów.

Gość doktor o. Zykfryk Dzyndzel
wyjdzie jak nauczy sie grać w "oczko", ze strażnikami, a jak będzie miał perskie oko dwa asy 22 punkty to wyjdzie pojutrze na urlop i da dyla do Arabii Saudyjskiej

Gość JESTEM ZDANIA
Mieszkam w Austrii i sprawa wyglada tak - zalozenie rodziny to dla wielu (nierobow niestety, bo jak to inaczej nazwac) muzulmanow sposob na zycie. Nie znam dokladnie tutejszego prawa, choc powinnam, ale jakos nigdy nie dotyczylo mnie to na tyle, by sie tym zainteresowac (poza prawem pracy). Ale wiem, jak to wyglada w praktyce - muzulmanie rozmnazaja sie, bo panstwo dobrze placi. Dostaja dodatki mieszkaniowe, czasem panstwo pokrywa caly koszt. Przyklad - rodzina z 4 dzieci - matka i ojciec nie pracuja... bo nie musza. Dziwi mnie to, bo sama bym sie wstydzila tak zyc, naprawde, ale oni sie nie wstydza, co wiecej - smieja sie z pracujacych, powaznie. Nie pojmuje, ile dostaja, zeby mogli pozwolic sobie na bezrobocie... no ale widicznie im wystarcza. i czesto w zwiazkach nie chodzi o milosc, nie wiem jak zony, ale mezowie wiernoscia nie grzesza (nie pisze o wszystkich oczywiscie), a o ustawienie sie. Nie zebym pisala o nich zle, nic do nich nie mam, znam wielu wyznawcow allaha i lubie tych ludzi, ich charakter mnie troche drazni, ale jako znajomi sa ok, lubie ich i tyle. Ale co do pieniedzy to na pewno sa ludzmi myslacymi. Takie cwane liski ;)

Gość bua hah ahahahah
" fiku ma rację. Nie wyjdzie po 21 latach. Będą mu przedłużać tę karę w nieskończoność." a jak to się ma do prawa? Przecież jak on popełniał czyn to w ich prawie NIE BYŁO takiego zapisu. Czyli praworządnośc skandynawów skończy się na pisaniu paragrafów pod faceta i stosowaniem ich ex post? no no Józef Stali byłby dumny

czytalam kiedyś artykuł "w onecie"- tam ktoś kiedyś napisał że wg norweskiego prawa on po odsiedzeniu tego wyroku będzie miał kolejny proces (z innego paragrafu ale dotyczący zabójstw) i dostanie następny wyrok i tak to będzie caly czas aż może do jego śmierci. Na jednej sprawie może być niby sądzony z jednego przewinienia a nie kilku

Gość poli ana
poli ana ooo doczekalam sie podszywu :D szkoda, ze taki malo wyszukany..

Gość bua hah ahahahah
" Takie cwane liski " tylko to się skończy najdalej za 5 lat 🖐️ i będzie bólllllllllllllllllllllll i rozbijanie samochodów bo nikt im już nie daje

Gość wysoki studencina
to zależy czy ludzie są zwierzętami

Gość poli ana
klepanie biedy i zycie na najnizszym poziomie jest cwane?

klepanie biedy i zycie na najnizszym poziomie jest cwane? jak się nie chce klepać biedy to się idzie do pracy

Gość a po co mają coś robić
jak 5x zasiłów starcza im na życie. jescze synuś coś dodiluje i jest :classic_cool:

Gość a jakie to mają byc zmiany
dlatego właśnie w polsce nie ma problemu z tymi islamami bo u nas nie da się żyć z zasiłku i oni wola byc w austrii, niemczech czy norwegii albo szwecji. Bo tam moga sobie pozwolić na co chcą

Gość JESTEM ZDANIA
czytalas co napisalam? czy jest tam cos o biedzie? tak, cwani i robia tak, zeby zyc w normalnych warunkach, nie pracujac, i nie ma to nic wspolnego z klepaniem biedy, nie pisze o Polsce,

no nie wiem czy się nie da znam rodzinkę gdzie baba urodziła 7 dzieci mają od państwa absolutnie wszystko - telewizory, komputery,ciuchy, żarcie, książki i kasę i na dodatek mieszkanko socjalne :classic_cool: a ty uczciwy człowieku na wszystko zapierdalaj sam