Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes22

Facet na sex bez zobowiązań. Wymagany test na HIV.

Polecane posty

Gość agnes22

Poszukuje atrakcyjego partnera na sex bez zobowiązań w wieku 25-40 lat na terenia Trójmiasta. Jestem 22 letnią studentką. Nie chcę żadnych związkow. Tylko seks. Na pierwszym spotkaniu pójdziemy wspólnie zrobić test na HIV.

Gość agnes22
uważam,że jeśli jest to relacja czysto erotyczna,to poza statusem serologicznym, i pozadniem niczego wiecej nie potrzeba;)

Gość Apasz25
Weźmiecie się za rączki i radośnie podskakując skierujecie się w kierunku punktu badań chorób zakaźnych. Potem jak okaże się ze nie macie HIVca wymienicie się symbolicznie zakrwawionymi wacikami. Pójdziecie się rżnąć a po miesiącu zobaczycie czy baza wirusów wam się zaktualizowała "Rzeżącha-level up, HVC- level up, kiła-level up, grzybica-level up, drożdżaki-level up, wszy łonowe-level up} -koniec skanowania pizdy naszej respondentki

Gość whjdhhdkh
a cała reszta wstrętnych chorób , notabene także śmiertelnych ? wzw A B C , syfilis ? ,że wspomnę te najwązniejsze ?

Gość agnes22
nie wiem dlaczego się tak oburzacie. To normalne,że troszczę się o zdrowie swoje i partnera seksualnego

Nie ściemniaj. :P Każdy kto coś oferuje, żąda młodego wieku i dwudziestoletniego doświadczenia. I to wygląda bardziej realnie od tego, że chcesz przebukować studia, pierrdoląc się za pieniądze, zdobyć papierek mając kiełbie we łbie. I zakończysz karierę jak już nikt nie będzie chciał cię ruchać. Ale co wydoisz to twoje. :) 🖐️ Ciekawy jestem kto rucha te wszystkie studentki ? Widocznie obcy kapitał.

Gość Apasz25
Dziwi nas tylko, że dla Ciebie choroby zakaźne kończą się jedynie na ADIDASIE

Gość Apasz25
Ja byłem na studiach i my je ruchaliśmy... SGGW przoduje w łatwości suk

Gość agnes22
Nie oczekuje pienięzy, a seksu bez zobowiązań. Te spostrzezenia o kasie,masz chyba z wlasnej autopsji. HIV jest najgrozniejsza,smiertelna choroba przekazywana droga plciowa.

Gość Michal123
Cześć Agnes, napisz do mnie na email wojdab48@wp.pl

Gość Apasz25
Najebali Ci do łba pierdół... z HIV możesz żyć do normalnej naturalnej śmierci jak nie przemieni się w AIDS, a z AIDS przy obecnej medycynie możesz dociągnąć 40 lat ... nie wiem ile masz teraz i ile planujesz kipieć na tym świecie ale uwierz, wystarczyłoby Ci. Tak dla uzupełnienia ... byłem kiedyś na badaniach na seropozytywizm ... więcej jebanego stresu niż to warte, jeśli poczytasz jakie masz prawdopodobieństwo że to gówno złapiesz...jeśli Twój partner nie będzie czarnych, gejem narkomanem preferującym tylko seks analny bez zabezpieczenia to nic CI nie będzie

Gość milvaser
może gumki zacznij używac

Gość Apasz25
Polecam winter spearmint and jusit fruit

Gość kamil25
cześć Agnes, napisz na kamil2509 at tlen.pl