Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

ale jaja, tusk palunje na jesieni

Polecane posty

Gość w sprawie smoleńskiej to są
ważniejsze rzeczy. Choćby samo planowanie tego wyjazdu gdzie jakoś nie ma odpowiedzialnych, brak zabezpieczenia boru, cała szopka z "czy to cywily czy wojskowy lot", zniszczenie wraku przez rosjan. Całkiem rozsądnych spraw, a nie rozmyslania macierewicza o helowej mgle i 2 ruskich bombach

internet nie jest dla mnie wiarygodnym źródłem jeżeli chodzi o prowadzenie śledztwa a wielki tupolew jest z pewnością bardziej wytrzymały niż jakieś nędzne awionetki. skrzydło takiego tupolewa musi wytrzymać gigantyczne przeciążenia więc twierdzenie że zderzenie z jakąś brzozą je złamie bez przeprowadzenia odpowiednich badań jest po prostu żenadą. ale nie o to tu chodzi. chodzi o to że nie jest prowadzone żadne śledztwo. wszystko co nam od tych ponad dwóch lat opowiadano to bzdury i ściemy. o czym my tu możemy mówić skoro ministerstwo dwa razy musiało prosić o przedłużenie terminu odpowiedzi na pytanie o zdjęcia tej "pancernej brzozy". pewnie ich w ogóle nie ma. tak właśnie to "śledztwo" wygląda.

Gość ba...
polak nie chodzi na wybory uważając , że wszyscy go przez ostatnie lata oszukiwali ( co jest dość dużą racją ) głosują zainteresowani w utrzymaniu swoich układów w tym państwie w 100 % z rodzinami oraz różni zwabieni tacy różni np. wyznawcy disko polo i tańczącego Kwach , czy zwabieni Palikmiotem antyklerykalni . poza polakami o korzeniach jewriejskich ( min. 6 % ) , resztę stanowią ludzie pochchodzący z chłopstwa , bardzo często dość ciemnego i sterowalnego przez komunę , a póżniej media chłopstwa - ludzie bez wyczucia , rozeznania , często rozpijaczeni i patologiczni , udających 'mądrych i wykształconych , po ukończeniu czegoś tam .

"Samolot... wbijał się w las, ścinając drzewa jak wielka kosiarka najpierw czubki, potem całe drzewa. Wykosił pas długości 370 metrów i szeroki na 50 metrów. W końcu uderzył o ziemię..." "Tak napisała nie "Gazeta Polska" ani "Nasz Dziennik", lecz najnowsza "Polityka". Jak wielka kosiarka... najpierw czubki, potem całe drzewa... 370 metrów wzdłuż i 50 metrów wszerz - to są prawie dwa hektary lasu." http://wpolityce.pl/artykuly/28128-il-62-m-zanim-rozbil-sie-w-kabatach-najpierw-skosil-skrzydlami-dwa-hektary-lasu ja już nie chodzę na wybory. a jak mnie znajomi wyciągną to skreślam jak leci :D to nie ma sensu. skoro można było z kaczyńskich zrobić diabłów. "najgorszego polityka, najgorszego prezydenta, najgorszego premiera" to można to zrobić z każdego. przecież to był jedyny rząd który po zakończeniu kadencji nie musiał walić nam ściem jak to "wicie rozumicie, trzeba zacisnąć pasa" to był jedyny rząd po którym sytuacja polski była lepsza niż przed, było niższe bezrobocie, niższe podatki i niższy deficyt budżetowy. a mimo wszystko zrobiono z niego oszołoma i cymbała a "wybawieniem" stał się facet (i jest do tej pory) który narobił gigantycznych długów, doprowadził do gigantycznego wzrostu biurokracji, podwyżek podatków, bezrobocia, wieku emerytalnego, roztrwonił "rezerwę demograficzną" i oskubał obywateli z pieniędzy które miały być na "drugi filar". nie ma sensu chodzić na wybory, sterowanych medialnie idiotów nie przegłosujesz. szef mojego kolegi właśnie "zwija" firmę. zwalnia ludzi i chyba będzie zamykał niedługo. zagorzały zwolennik "walki z kaczyzmem". i nie widzi związku między upadkiem swojej firmy a 5 latami rządów PO. ciągle jest antykaczystą i gotów jest tego kaczyńskiego własnymi zębami szarpać.

"i obejrzyj zdjęcia pourywanego podwozia" przepraszam ale ten samolot jest poza golenią podwozia zupełnie nieuszkodzony. a skoro szorował podwoziem ileś tam set metrów po ziemi to się urwała. gdzie tu porównanie w ogóle? przecież to nie jakieś drzewko mu urwało tę goleń tylko cały ciężar samolotu szorował ileś tam set metrów po ziemi.

"Uszy do góry, nie jest źle. Ach, co ja mówię, jakie tam znowu „nie jest źle? Przeciwnie - jest dobrze, a będzie jeszcze dobrzej! Trzeba myśleć pozytywnie, bo jak ludzie myślą pozytywnie, to i otaczająca nas coraz ciaśniej rzeczywistość też robi się jakaś taka jakby bardziej pozytywna. Zresztą - co tam rzeczywistość! Wystarczy popatrzeć, jak żyją ludzie myślący pozytywnie, a jak ci, co pozytywnie nie myślą. Ci, co pozytywnie nie myślą, zaczynają powoli wydłubywać kit z okien, podczas gdy myślący pozytywnie rozkwitają na podobieństwo pączków w maśle. Nie mówię nawet o panu Plichcie z Amber Gold, bo co tu mówić, skoro po surowej kontroli w wymiarze sprawiedliwości przeprowadzonej przez pana ministra Gowina okazało się, że zawinił słynny „błąd pilota - natomiast państwo znowu zdało egzamin na piątkę i wszystko - jak mawiają gitowcy - „gra i koliduje. Mówię o tych, co codziennie nie tylko myślą pozytywnie, ale np. swoje pozytywne przemyślenia komunikują w niezależnych mediach głównego nurtu. I słusznie - bo cóż nagradzać w dzisiejszych smutnych czasach, jak nie myślenie pozytywne?" http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=2593

Gość jelonekk...
masz myśleć pozytywnie za wszelką cenę , bo jek nie to zostaniesz zwolniony za szerzenie dekadencji tak mniej wiecej obowiazywała i obowiązuje zasada we współczesnym USraelu , co oczywiście przenoszone jest na nasz grunt tak zwanej coraz częściej Judeopoloni ( z racji oczywiście tych samych wynalazców tej metody , czyli :classic_cool: , albo sztuczny 'amerykański uśmiech' ) taki francuz jak się wkurzy na coś typu że go okradają ....to od razu klnie po francusku , włoch po włosku , hiszpan po hiszpańsku ..a nawet anglik po ... (niemiec, holender, norweg raczej się nie daje okradać , a więc rzaciej klną na te sprawy ) polak ma być pozytywny , a wiec wykrzywia się jakoś tak głupawo w tym swoim 'pozytywnym uśmiechu ' , że bardziej przypomina pajacyka , niż coolowatego hamerykańca , któremu zawsze będzie lepiej

"TNS Polska: zdaniem 70 proc. badanych sprawy idą w złym kierunku" http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tns-polska-zdaniem-70-proc-badanych-sprawy-ida-w-z,1,5226937,wiadomosc.html a jednocześnie największe poparcie wciąż ma partia która za ten stan odpowiada sprawując władzę już 5 lat. i lemingi nie widzą związku z działaniami tej partii a tym że "spawy idą w złym kierunku". tusk i jego ferajna oczywiście za te "idące w złym kierunku sprawy" absolutnie odpowiedzialności nie ponoszą.

Gość jelonekk...
mieszkałem ostatni przez miesiąc w delegacji z kimś o pochodzeniu koszernym i własnej osobistej koszernej żonie o czym mi powiedział ( raczej tak starają się parować ) dla niego polacy to byli w 90 % zwykli debile , ale niestety zmuszony jest mieszkać w tym kraju debili ponieważ zrezygnowali z wyjazdu do israela. mówił że np. Rydzyk to ma kasę, jeżdzi maybachem i wie że żyje , a polscy głupcy płaca mu za to pyk , pyk stronki - i gołe fakty , że R. nie miał nigdy żadnego Maybacha , a był to jedynie tzw fakt prasowy .nie uwierzył nawet w 10 pokazanych stron na ten temat . ...powiedział że sam widział w TV jak R. jechał Maybachem i koniec dyskusji ... tak to jest ze zdecydowaną większością z nich .

Gość jelonekk...
'o własnej osobistej koszernej żonie , o czym mi powiedział ' też koszerny z Łodzi ( zagłębiuen takich ) , że się takich szczegółów czepia ?

koszerny czy nie koszerny po polsku wyrażać się umie w odróżnieniu od ciebie. ja naprawdę nie rozumiem co tam nabredziłeś.

koszerny czy nie koszerny po polsku wyrażać się umie w odróżnieniu od ciebie. ja naprawdę nie rozumiem co tam nabredziłeś.

Gość jelonekk...
nie dziwię się , że nie rozumiesz i nie odbierasz prostych przekazów (czasami bez przecinka , a czasami z pewnymi literówkami pisanych ) pochodż może sobie jeszcze ileś tam km . i zbij wagę ( tłuszcz nie sprzyja myśleniu i zwykłym , ludzkim odborze ) , - to może coś wreszcie zaczniesz załapywać swojego , poza cytowanymi ideologami :D wybieraj marsze w dość znacznej odległości od Łodzi , to może zaczniesz coś łapać

"mieszkałem ostatni przez miesiąc w delegacji z kimś o pochodzeniu koszernym i własnej osobistej koszernej żonie o czym mi powiedział" może ktoś mi wytłumaczy co przygłupekk miał na myśli. bo z tego rozumiem co następuje: mieszkałem ostatni przez miesiąc w delegacji z kimś o pochodzeniu koszernym czyli po polsku: mieszkałem przez ostatni miesiąc w delegacji z kimś o pochodzeniu koszernym (znaczy żydowskim). no ale dalsza część: "i własnej osobistej koszernej żonie o czym mi powiedział" to naprawdę nie sposób pojąć o co przygłupkowi chodziło w tych bredzeniach. co to po polsku znaczy: "i własnej osobistej koszernej żonie o czym mi powiedział"

Gość żabsko8888
może pisze pewnie w jakimś obcym jezyku i google translatora używa? :P

Gość jelonekk...
proponuję rzeczywiście długi marsz dookoła Polski i jak najwięcej kontaktów z ludżmi inaczej się zaplujesz w tym opluwaniu wszystkich ,zarozumiały i pustacki łebku , udający kogoś mądrego opasłe ,bezdzietne i bez doświadczeń gówniarze pouczają ojców hmmm...

Gość jelonekk...
'tłuszcz nie sprzyja myśleniu i zwykłym , ludzkim odborze ) , - to może coś wreszcie zaczniesz załapywać swojego , poza cytowanymi ideologami ' widzę , że wybierasz z ogólnego kontekstu przesyłajac fragment , jak typowy żurnalista GW . tłuszcz degeneruje wszystkie komórki , czyli także układu nerwowego , a więc 'coś , co masz w łepetynce ' 'załapywać swojego ' , czyli mówić po ludzku tworząc własny system wartości , a nie cytat z kogoś i 'entuzjazm ' ty łebku naprawdę jesteś żydkiem z Łodzi , skoro za coś takiego mnie atakujesz , a to ich ulubiona metoda ataku - czyli jeżeli ktoś posłuży się jezykiem slamsu , albo skrótem myślowym , oni natychmiasy to wykorzystują ..bardzo czesto stosowana w TVNie u Kubusia Wojewódzkiego , w talk showach z inteligientniejszymi od niego ludżmi , których miby 'miażdży ' na zasadzie - oni słów 150 , a on - łapie za trzy wyrwane i nie dla jego pojęcia ( dość ograniczonego pojęcia ) zresztą po co ta mowa - śmieszną postacią jesteś , akurat na poziom tego ujadającego forum , skąd sp...lili juz prawie wszyscy madrzejsi , widząc z kim się ma tutaj do czynienia ;)

"'załapywać swojego ' , czyli mówić po ludzku tworząc własny system wartości , a nie cytat z kogoś i 'entuzjazm ' " aaaaaa, to o to chodzi :D "załapywać swojego" czyli "mówić po ludzku tworząc własny system wartość :D no w życiu bym się nie domyślił. a tak serio ty naprawdę nie musiałeś mi odpowiadać. te cytaty "z ciebie" miały tylko pokazać jakim jesteś kretynem i jak strasznie bredzisz. dobrze się trzeba wczytać jakiekolwiek zdanie z sensem z tych twoich bredzeń wyłowić. nie podłączaj się pod moje tematy, jeżeli cię mogę prosić, bo na poparciu takiego kretyna idee które próbuję przekazać tylko tracą.

Gość jelonekk...
'pochodż może sobie jeszcze ileś tam km . i zbij wagę ( tłuszcz nie sprzyja myśleniu i zwykłym , ludzkim odborze ) , - to może coś wreszcie zaczniesz załapywać swojego , poza cytowanymi ideologami ' w tym ' załapywać swojego ' powinien być właśnie ten apostrof . ale rzeczywiście tu nie ma o czym z tobą dyskutować , właściwie na żaden temat . jakoś przypadkowo się tu pojawiłem i więcej tego błędu nie popełnię. wolę szersze wody i starszych , poważniejszych gości , którzy coś przezyli , ...jeżeli już mam porozmawiać o polityce i kto gdzie rządzi , i dlaczego młodzieżówka niech wznosi swoje okrzyki , cytując swoich wodzów

najwyraźniej znaczenia słowa apostrof też nie rozumiesz, daruj już sobie matole te bzdurne wywody bo kompromitujesz nie tylko siebie ale i sprawy ważne.

Gość offermuś dostaje białej
gorączki , jak ktoś szkodzi jego ideologii lansowanej przez JKM , który także jest Żydem :D :D :D

Tusk ma katastrofę od II połowy roku. 1. Zjebali piłkarze na EURO 2. Afera w PSL z taśmami 3. Zjebali sportowcy (siatkarze) na Olimpiadzie 4. Amber Gold i młody Tusk Jak ktoś na niego głosuję, to naprawdę jest lemingiem.

Gość biurokraci i złodzieje, ludzie
"nowocześni", tzw. Europejczycy będa zawsze glosowali na PO.

najnowszy sondaż po tych wszystkich numerach, taśmach pslu, amber goldach, po tym wszystkim jak w oczach widać że państwo się już po prostu rozpada: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/w-sejmie-bedzie-piec-partii-po-wyprzedza-pis,1,5228197,wiadomosc.html wybory ponownie wygrałaby Platforma Obywatelska z poparciem w wysokości 35 proc. Obecna partia rządząca wyprzedziłaby Prawo i Sprawiedliwość o 8 proc. wytresowane przez propagandę lemingi nawet jakby im jarzma na łby pozakładać i tak by kochały platformę :D

Gość buquile
paradoksalnie zmieni się to za pomocą mediów tzw "głównego nurtu", bo jak tusk wygra 3 raz to beda sie cieszyć ale pójdą z torbami bo to co powtarzające jest nudne, a dziennikarzyna by zarobić nie moze ciągle klepać tego samego i ciagle o kaczyńskim który o władzy nie był przez 10 lat.

nic się nie zmieni. zmieni się co najwyżej tusk na palikota. a głupie polactwo będzie płacić jak płaci. proszę bardzo: http://biznes.onet.pl/wyciete-drzewo-i-stracony-majatek,18497,5224140,1,news-detal "Tobiemu naliczono karę w wysokości 1 mln 700 tys. zł. I tak miał szczęście, bo tę karę zmniejszono mu z 6 mln zł! Żeby ją zapłacić, musiałaby sprzedać dom z działką, a i tak by nie wystarczyło. Wszystko dlatego, że bez pozwolenia wyciął „kilka krzaków rosnących na tej działce." za wycięcie drzewa z własnej działki nakłada się kary idące w setki tysięcy złotych. wyższe nie tylko niż wartość tego drzewa (właściwie nie porównywalne z nim w ogóle) ale wyższe niż wartość całej tej działki ze wszystkim co się na niej znajduje. polaków trzeba gnoić ile się da. im bardziej się ich znoi, im bardziej traktuje ich jak gówno im częściej powtarza że są śmieciami, zakałą europy, że muszą się "wyrzec polskości" że są głupcami, antysemitami, rasistami itd tym bardziej kochają i podziwiają swoich oprawców i gotowi są na wszystko byle się im przypodobać.