Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent - problem

Prezent urodzinowy dla chłopaka - spotykamy się, lat 26, rozne zainteresowania

Polecane posty

Gość prezent - problem

Jego 26 urodziny, spotykamy sie od ok. miesaca, wiem, z elubi adrenaline, szybkosc, motorki, z ubran i innych nie mam pojecia. Moze cos doradzicie? :)

Gość manxlmT
twoja cipka

Gość prezent - problem
Zastanawiam sie czy drogi prezent nie bedzie tez zbyt zobowiazujacy? Bo zgaduje takie perfumu ok 200-300 zl? i czy zapach mu sie spodoba A jak sie idzie na paintball to musi byc wiecej osob niz 2?

Gość manxlmT
to najlepszy prezent

Gość prezent - problem
mozeliwe, ale jednak seks seksem, a prezent prezentem :P serio potrzebuje podpowiedzi, kupowanie prezentow urdzinowych na pocztaku spotykania jest najtrudniejsze

Gość SamaJa2
Ma konsolę PS3?

Gość prezent - problem
nie ma czasu na gry, duzo pracuje - jest kierowca

Gość SamaJa2
No ale w jakiś sposób się relaksuje, przecież nie pracuje bez przerwy

Gość a może jakieś wyjście
nie wiem, np. wspólny wypad gdzieś /niespodzianka/, nie wiem skąd jesteś, ale w każdym regionie są jakieś atrakcje... ewentualnie jak lubi adrenalinę to możesz mu zafundować jakiś skok na bungee ;-) jeżeli jest kierowcą to możesz mu wykupić jazdę próbną jakimś wypasionym autkiem ;-)

Gość prezent - problem
ciagle cos w ruchu wiec pomyslalam o wykupieniu paintbolla.. ale tam chyba trzeba wiekszej grupy wiec odpada, kocha jezdzic na motocyklu ale ja kompletnie nie znam sie w tematyce wiec nawet jak mialabym cos kupic zwiazanego z tym to nie wiem co

Gość prezent - problem
skok na bungee super pomysl! ale w mojej okolicy chyba nie ma takiej atrakcji ;/

Gość Palomaaa
Więc quady. Możecie pojeździć we dwójkę.

"Zastanawiam sie czy drogi prezent nie bedzie tez zbyt zobowiazujacy? Bo zgaduje takie perfumu ok 200-300 zl? i czy zapach mu sie spodoba" Takie perfumy to wydatek poniżej 100

Gość Uroczy Szymuś
Polisę ubezpieczeniową, taką na życie.

Gość prezent - problem
faktycznie perfumy tanie, bde musiala isc poszukac i powachac, ale jednak dalej szukam innych pomyslow

myślę, że dla młodego chłopaka to najfajniejszy prezent - wycieczka z atrakcjami typu quady, park linowy, skok na bungee itp. ewentualnie kręgle mogą być w razie np. niepogody... wybierz coś, żebyście mogli wspólnie pokorzystać. Ja w tym roku /wkońcu po wielu latach prób/ zabiorę mojego męża na weekend do spa ;-) ale to już poważniejszy facet, zmęczony pracą i obowiązkami i chyba taki relaks będzie dla niego najlepszy ;-) nie ukrywam, że myślę też o sobie ;-)

Gość bsjsjsk
leatherman skeletool, kazdy facet sie z tego ucieszy, a szczegolnie kierowca/majsterkowicz etc. Przy zakupie od producenta mozna tez wygrawerowac cos na raczce lub ostrzu..

Gość prezent - problem
szukam i szukam, w moich okolicach ciekzo o takie atrakcje, jedynie paintball ale to nie mozna we 2 osoby ;/ brak mi juz pomyslow. zabrac go gdzies za miasto no ok, ale pogoda nie dopisuje ani nic wiec tez kiepskawo, fundusyz tez nie mam duzych

Gość prezent - problem
*funduszy scyzoryk mysle niee :)

a skąd jesteś? macie samochód?

Gość prezent - problem
auto jest, ale srodkowa polska to nuda :P najblizej do lodzi

Gość milvaser
skok na bungee 130zl

Gość cvdffddf
jezu ludzie.... jest róźnica między PERFUMAMI a WODĄ TOALETOWĄ... :O

Gość prezent - problem
na skok moglabym wydac kase, ale dla niego tylko, 260 zl dla nas + paliwo na przejazd, a jak wiadmo wieksz awyprawa to obiad czy cos, to za duzo

Gość cvdffddf
ja bym nie głowiła się zbytnio po miesiącu spotykania. facet moze to odebrać niekorzystnie. pomyśl może o drobiazgu, o miłej kolacji, bez szaleństw. na super prezenty beda inne okacje. miesiąc spotykania to nie jest dobry czas, żeby wykazywać się ponadprzeciętną i ktos moze się poczuc zobowiązany dostając drogi prezent.

nie znam tych terenów, jestem z podlasia i powiem Ci, że u nas tego na pęczki... ale niedawno przejeżdżałam koło piotrkowa i tam koło mcdonalda przebiega jakaś trasa quady i inne atrakcje... poszukaj w internecie, na pewno w okolicach łodzi coś będzie fajnego, przecież to duże miasto.

Gość prezent - problem
tego tez sie boje, ze drogi prezent bedzie zbyt "zobowiazujacy", ale znow wypad na klady czy cos do tanich nie naleza, ale wiadomo inna forma niz prezent materialny. Moze kolacja ugotowana prze zemnie? i jakis drobiazg? ale jaki?