Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossiekick

obraził się . SLUSZNIE????

Polecane posty

Gość rossiekick

wczoraj brat zaprosil mnie na 18-nastke , jestem w ciazy wiec pomyslalam ze pojde na 2 godzinki , zjesc tort . napic sie soku. Nie mowilam chlopakowi by sie nie denerwowal , dzwonil wieczorem a ze muyka grala to sie wygadalam gdzie jestem. Zaczal sie na mnie wydzierac ze sie szlajam ze w ciazy powinnam myslec o dziecku a nie - wiem doskonale , nic zlego nie robilam , nie palilam , nie pilam . zjadlam kawalek tortu i posiedzialam z rodzina. Smęcil mi wiec szybko pojechalam do domu by sie nie klocic. A dzis odzywa sie do mnie tak 3 po 3 , burczy pod nosem . Nie w humorze , malo tego powiedzial ze tez sobie pojdzie na imprezke bo jakos nie chce mu sie wierzyc ze nie pilam i nie palilam. Ok nie powiedzialam mu ze pojde , brat mnie prosil a ze niedlugo bede siedziala w pieluchach chcialam choc ostatni raz wyjsc. Naprawde to cos zlego?

Gość dr o.Zykfryk Bambosz****
daj namiary to zryje mu odbyt

Gość rossiekick
Ej no myslalam ze dostane jakies madrzejsze odpowiedzi a nie na poziomie samosi

Gość dr o.Zykfryk Bambosz****
pociumkasz mi siurka ?

Skoro to była uroczystość rodzinna, a Wy macie mieć zaraz wspólne dziecko, to dlaczego nie zostaliście zaproszeni i nie poszliście razem?

rany...jeśli to nie prowo to twój facet to idiota, burak, jeleń i cap w jednym...sorry ale rodzina jest najważniejsza i jak nie piłaś i nie paliłaś to guzik ma do tego że byłaś na urodzinach...że też takie ciule jak twój facet jeszcze są na tym świecie :/

Gość wiem-to-powiem-
oboje się zachowujecie jak dzieci. ty mu nie powiedziałaś gdzie idziesz (dlaczego? tajemnica jakaś?), a on się odgraża, że też pójdzie na imprezę (żenada). jedyna dobra rada, jaką można wam dać to DOROŚNIJCIE!!!

Gość rossiekick
to nie jest prowokacja. perwersja - nie zostal zaproszony poniewaz wyjechal do gdanska do pracy wiec wybralam sie sama

Gość cerwoneliscie
jeśli to dotyczyło urodzin kogoś z rodziny i faktycznie nic nie piłaś to nie potrzebnie robi wrzawe, ale myśle że on po prostu martwi sie o was, żeby wam nic sie na imprezie nie stało. wytłumacz mu że nie szalałaś.

Nie rozumiem dlaczego mu o tym nie powiedziałaś? :o Z drugiej strony wychodzi na to, że oboje jesteście jakimiś patologicznymi jednostkami skoro on nie wierzy, że nie mogłaś się powstrzymać od papierosów i alkoholu. 🖐️

Gość rossiekick
nie chcialam mu mowic by sie nie denerwowal zaraz by WPIERAL mi ze pilam i palilam. Choc stronie od tego w ciazy , co poradze ze on nie ma do mnie zaufania tym bardziej ze bedziemy mieli dziecko Impreza sie ''odgraza'' by zrobic mi na zlosc i mnie wkurzyc . Nie mam zamiaru sie denerwowac kosztem dziecka

Gość rossiekick
to juz jego problem co on tam sobie mysli, ja nic nie mam na sumieniu w kazdym badz razie

Gość Fiku miku to knurrrrrrrr
Powiedz facecikowi, że nic nie piłaś ani nie paliłaś, a jeśli on nie wierzy, to ma problem. A jeśli dziecko urodzi się z choć jednym problemem zdrowotnym, to to będzie jego wina, bo cię stresuje.

ok,poszłaś tam. Nie piłś, nie paliłaś, nie robiłaś nic złego i wiesz o tym, ale czy Tobie byłoby miło gdyby on sobie gdzieś poszedł nie mówiąc Ci o tym? Skoro jesteś w ciąży to pewnie martwi się o swoje dwie najważniejsze istoty:) Moim zdaniem powinnaś z nim pogadać. Powiedz mu, że wiesz o tym, że musisz o siebie dbać i nie musi się o to martwić i, że jeśli kiedyś dojdzie do podobnej sytuacji to dasz mu znać, że wychodzisz, a robienie sobie na złość do niczego nie prowadzi Trzymajcie się razem:) Pozdro:)