Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jack24

moja dziewczyna ciegle kupuje

Polecane posty

Gość sialalalala i bum
tylko, ze autor pisze, ze odmawia sobie kupna np samochodu na ktory go stac, bo woli SKLADAC

Gość arbuzowe love
Ojj.. Dziewczynki... Wcale nie trzeba nie wiadomo ile wydawac na siebie, zeby ladnie wygladac. Madre kobietki potrafia wydawac mniej i wygladaja olsniewajaco. Jak to jest, ze wydaje na siebie tylko 800 zl miesiecznie na ubrania i kosmetyki, a faceci swiruja? Juz nie raz mialam takie sytuacje, ze bylam zaczepiana przez mezczyzn w super autach, motocyklach, a wydaje tylko 800 zl na siebie! Przyciagam spojrzenia kasiastych babek. Wiecie dlaczego? Bo mam klase, urok osobisty, to cos, czego nie stanowia buciki, ciuszki, fryzurki. Jestem pewna siebie. A im ktos bardziej zakompleksiony, tym wiecej bedzie na siebie wydawal. Moglabym wydawac wiecej, ale nie jestem taka prozna.

Gość Figaro Facet
Jacyś powaleni jesteście, on też studiuje i przy studiowaniu nie dość, że zarabia na swoje studia, to jeszcze opłaca jej mieszkanie i jeszcze ma się jej dokładać do tych debilnych pierdół. Kto uważa, że to ok ten idiota i tyle.

Gość Figaro Facet
Ale autor odmawia kupna samochodu bo zbiera na założenie firmy!!!

Gość sialalalala i bum
Figaro Facet Jacyś powaleni jesteście, on też studiuje i przy studiowaniu nie dość, że zarabia na swoje studia, to jeszcze opłaca jej mieszkanie i jeszcze ma się jej dokładać do tych debilnych pierdół. Kto uważa, że to ok ten idiota i tyle. a kto powiedzial, ze ma sie dokladac? jak widac autorowi to pasuje, bo daje jej kase i dopiero na forum sobie marudzi

Gość 12skitzo ty
wydajesz na siebie 300 zł, bo więcej nie masz :)

Gość ooo_o
Faceci są tępi i nic nie kumają :-/ Mamy zmiany trendów w modzie, zmieniają nam się rozmiary tego i owego, po prostu natura nas (kobiety) predystynowała do szukania i wybierania - kiedyś jadalnych jagódek w lesie (żeby się nie struć), obecnie ciuchów, butów, torebek i kosmetyków. Która baba tego nie lubi? Jedna na tysiąc może? Ja uwielbiam... Finansuję sama swoje zakupy, czasem się facet dołoży, ale nie wymagam. Odpowiednikiem tego u faceta jest pęd do posiadania jak najbardziej wymyślnych gadżetów, wciąż nowych. Nie jest tak?? Żal, jak wy nic nie rozumiecie :-/

Gość Facet Figaro
Głupia jesteś, facet się radzi, czy to normalne, że kobieta tyle wydaje i że trzeba ją tak utrzymywać!!!

Gość a ja mam dla Ciebie pomysl
AUTORZE - twoj sens istnienia do SKŁADANIE KASY. "jak mialem jechac na wakacje tez wolalem odlozyc"... to chyba nie jest do konca normalne. poniewaz oszczedzanie na konkretny cel to fajna rzecz, ale co ztego skoro zamiast na urlop ty żydzisz i siedzisz w domu no ale.. 100 tys na koncie. samochodu nie masz,nawet normalnego do użytku wlasnego a nie lansu, no ale.. 100 tys na koncie. MIMO ZE MASZ KASE NA NIC CIE NIE STAĆ ! i abstrahuje tu od od wydatkow twojej laski.

Gość Kaskaaaaaaaaa
PRZECIEŻ ON ZBIERA NA ZAŁOŻENIE FIRMY, DEBILE!!!

Gość Jack24
ja jej mówię ze dużo wydaje, ale nie zerwę z nia z tego powodu, dołożyłem ale w ostateczności dokładam, na początku miesiąca ma mi zwrócić, może ktoś sobie pomysli ze jestem podly ale jak dla mnie nie byly to tak potrzebne rzeczy by nie mogła bez nich żyć, jakby potrzebowała np. na leczenie bo byłaby np. ciezko chora to bym jej dał, a nie na paski, majtki itp, które kupuje mnóstwoi w JEDNYM MIESIACU, bo spodni, bluzek, a butów ma sporo, potrafi kupic 3/4 pary miesiecznie

Gość sialalalala i bum
autor nigdy nie zalozy tej firmy, bo mu bedzie szkoda kasy woli patrzec jak mu kasa rosnie na koncie mozna oszczedzac i jezdzic na wakacje i kupowac fajne ciuchy i miec samochod ale nie, lepiej jak dziad chodzic ubranym, nigdzie nie wyjezdzac i mowic, ze ma sie 100 tys :o zal

Gość ja jestem kobietą i mówię Ci
Ludzie są różni i nie wszyscy mają pęd do kupowania nowych ciuchów i gadżetów. Taka prawda, że ładna dziewczyna będzie ładna, nawet jeżeli zarzuci na siebie sukienkę z lumpeksu za 5 zł. uważacie, że naprawdę wyładniejecie, jeżeli nakupujecie sobie tonę ciuchów i kosmetyków? ja chodzę na okrągło w trzech-czterech bluzkach, a faceci i tak ustawiają się w kolejkach.

Gość Kaskaaaaaaaaa
Faceci ustawiają się w kolejkach? Jesteś prostytutką...

Gość JEST TAKI TYP KOBIET
i to niezależnie od wieku-znam nawet taką 70-tkę!,które facetów traktują jak sponsorów-w ich mniemaniu mają płacić ile wlezie ,bo po to one są żeby wydawać ich kasę- ALE NIESTETY JEST TO NAJGORSZY TYP DO STAŁEGO ZWIĄZKU! ciągły brak pieniędzy,często później kredyty przeżarte,długi po horyzont itp,takie panie mają problemy psychologiczne i emocjonalne (jak nałóg) brak poczucia własnej wartości wynagradzają sobie tonami zakupów rujnując tzw sponsorów ,którzy zaspakajają ich potrzeby ze strachu ,by nie zostać kopniętym w dupę . Tak naprawdę to główna więź emocjonalna ,która ich łączy.........smutne ale prawdziwe

Gość Jack24
jak nie założe firmy? mam juz dwóch wspólników tylko aby zrealizowac cel każdy musi minumum dołozyć z 150tys, + dotacja, ona też mogłaby sie ze mna składać, jesteśmy zaręczeni, nie robie to tylko dla siebie ale dla niej tez, bedac moją żona bedzie sie jej lepiej żyło, nie potrzebujemy teraz samochodu, czasami nawet wyjde sobie godzine wczesniej i ide pieszo do pracy ale mam satysfakcje, bo kiedys ja bede miał taki czy inny samochód, ale nie teraz bo teraz musze na to zapracowac, nie chce zyc jak wiekszosc za 1200zł, wole teraz oszczedzac by zylo sie lepiej, jakby ona np. dawala na konto 1 zł miesiecznie to tez nie byloby dla niej zle

Gość kotlet cielecy
to wez jej to powiedz. masz racje. tyle jesli chody'zi o mnie.

Gość Jack24
1 tys miesiecznie- blad

Gość arbuzowe love
Gdybym byla facetem, to nigdy bym sie nie zwiazala z takim pustakiem jak ta dziewczyna autora. 2 tysiace na ubrania, buty, bielizne, kosmetyki i dodatki. Ona nawet nie umie gotowac. Uroda kiedys przeminie, a zostanie starzejaca sie baba, zrzedliwa i wydajaca kolosalne sumy na rzeczy, ktorych nie potrzebuje. Polska ma wlasciwie od niedawna te wszystkie galerie. Polaczki musza sie tanio lansowac, bo taka prawda, ze te wszystkie sieciowki wcale nie sa uznawane za granica za dobre sklepy. Autorze, mowisz, ze to nie jest powod do zerwania. A dla mnie jest, bo bedziecie sie cale zycie scierac z powodu odmiennych pogladow na wydawanie pieniedzy. Porozmawiaj z nia ostro, ze chcesz miec rozsadna dziewczyne, ktora nie jest przesadnie skupiona na wygladzie. Wiele dziewczyn nieustannie sie porownuje z innymi na ulicy i zazdroszcza im lepszego wygladu, dlatego ciagle inwestuja w siebie. Dobrze jest dbac o siebie, ale bez przesady.

Gość Jack24
i powiem wam, że duzo osob narzeka ze 1500zł, ale jakby zbierali to co maja to by niezła sumka wyszla i jakas inwestycja

Gość Uuuu biedna
Ludzie maja rozne dochody i rozne wydatki :) Jak sie dobrze zarabia to sie w byle szmatach nie chodzi, kupuje sie dobre perfumy itp. Nie pasuje ci jej placic za mieszkanie to przestan to robic.

Gość sialalalala i bum
a powiedziales jej o swoich planach? czy oczekujesz, ze sama sie domysli, ze ma sie dokladac do twojego biznesu? bo na razie nic o tym nie mowisz, tylko narzekasz ile ona wydaje a moze ona nie wie, ze to dla ciebie taki problem, bo jej tego nie mowisz a dajesz kase, wiec uwaza, ze jest ok

Gość Ilovetalking
Wiesz, ja bym się dziwnie czuła, gdybym się dowiedziała, że bliska osoba patrzy mi na ręce i wylicza to, ile wydałam na płyn do płukania jamy ustnej. To chyba przesada, nie? Z drugiej strony chyba powinieneś jej powiedzieć na co zbierasz i jakoś delikatnie coś zasugerować, nie zabraniając jej wydawania na własne potrzeby. Swoją drogą chyba lepiej kupić jedną parę kolczyków za 100 zł niż dziesięć za 20. ;)

Gość sialalalala i bum
tez mnie dziwi to wyliczanie np pasty do zebowi widocznie autor uwaza, ze da sie bez tego obejsc i odlozyc ta kase na jego interes

Gość Uuuu biedna
Nic jej pewnie nie mowi i wyzala sie po forach. Laski chca blyszczec, wy faceci patrzycie glownie na wyglad, rzadko kiedy na co innego (taka prawda) to twoja laska chce sie dobrze prezentowac, jesli nie dla ciebie to dla siebie i przyszlych jeleni co jej beda placic za mieszkanie. Zalozmy, zeby o siebie nie dbala.... Jak by ci z tym bylo? Napisalbys temat, ze twoja laska to pasztet ;)

Wypraszam sobie ten chamski komentarz z poprzedniej strony na mój temat mam swoją kasę, która pochodzi nie od mojego męża a właśnie z zainwestowanych przeze mnie i przez nas oboje pieniędzy, a cała wypłata męża jest odkładana na wspólne konto na budowę domu :) A autor nadal nie odpowiada na pytanie co ma zamiar zrobić z tą swoją kasiorą, pewnie zbierać i zbierać i dziadować i dalej zbierać :o W życiu nawet pięć minut nie marnowałabym na faceta który tylko narzeka, chowa kasę i nic z nią nie robi :o co to za życie bez wakacji i bez w ogóle żadnych przyjemności tylko kasa na konto :o To juz wolałabym faceta biednego, al;e który bez łaski i z własnej woli kupiłby mi chociaż jakiś drobiazg za 20 złotych, a nie dokłada sie pewnie z fałszywym uśmiechem na ustach a w duchu sknera :o

Oj :p nie doczytałam :) ale i tak uważam że oszczędzasz przesadnie i zawsze a;le to zawsze będziesz w głębi duszy żałosnym sknerą bo juz taki jesteś :(

Gość Jack24
Z Kokardą Kobieto mnie nie obchodzi to jaka Ty jesteś cacy i jakiego masz idealnego męża , jak sobie świetnie rodzisz, jak zajebiście inwestujesz- mam to gdzies, bo cały czas chcesz tu pokazać ile Ty wydajesz kasy na to czy tamto- ok wydawaj sobie, ciesz sie pustaku... mnie w tym momencie na to nie stać i nie będę ani grosza wyciągał z pieniedzy tych które mam na firme bo trzeba z determinacją dążyć

Gość powiedz mi autorze
po co z nią jesteś? z twoich wypowiedzi wynika, że to pustak.