Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekający pan młody

Uciekłem sprzed ołtarza

Polecane posty

Może nie do końca tak dosłownie. Dziś miał się odbyć mój ślub. Swojej niedoszłej żony nie kocham, chyba nigdy nie kochałem. Jestem niemal pewien, że jej to uczucie w stosunku do mnie było również obce, była ze mną z przyzwyczajenia i wygody. Ślubu chciała, bo wszystkie przyjaciółki powychodziły za mąż. Zgodziłem się, pod naciskiem z jej strony i naszych rodziców. Dziś nie wytrzymałem. Rano powiedziałem jej, że to koniec. Nie mogę i chcę się z nią ożenić. Płakała, błagała, biła. Prosiła bym nie przynosił jej takiego wstydu. Ja jednak nie chciałem niszczyć życia jej i sobie. Spakowałem walizki, wsiadłem w pociąg. Teraz siedzę w hotelu, właśnie przed chwilą zabukowałem bilet na samolot. Wiem, że ucieczka to frajerstwo, ale w tej chwili jest mi bardzo potrzebna. Chciałem się tylko wygadać. Zaraz pewnie posypią się różnego rodzaju epitety. Śmiało! Zasłużyłem sobie. Jedyne czego teraz żałuję, to że nie zakończyłem tego wcześniej.

Gość chce mi się sexu
prowo

Gość Mam na to wyjebane!
:classic_cool:

No tak, tego też mogłem się spodziewać. To nie jest prowokacja, ale nikt Ci nie karze w to wierzyć.

Gość MegaZdziwiona...:/
przynajmniej byles szczery szkoda ze nie powiedziales od razu prawdy bylo by prosciej

Gość Górna_Strefa
no to ładnie ale dobrze zrobiles jak poznasz dziewczyna ktora pokochasz bedziesz z siebie dumny ze postawiles na swoim

Gość kolo polo dera
za pozno...powinienes wczesniej jej o tym powiedziec!!!twoj blad ale z drugiej strony dobrze ze tak sie stalo teraz a nie 2 lata po slubie gdzie np. mielibyscie juz dziecko....ps.ile masz lat?:P

Gość truman_show**
dobrze, że ci się literki z rozdygotania nie poprzestawiały, a i czas na napisanie znalazłeś, haha ;)

Gość ghjhgh
Biedna dziewczyna. Oby nie popełniła samobójstwa po czymś takim. A tobie jeszcze życie za to odpłaci.

Gość jobek9
cwel wiesz ile to kasy za takie weselisko i pewnie jej rodzice za to płacili mogłeś wcześniej jej powiedzieć nie pomyślałeś o gościach i w ogóle debil z ciebie ale lepiej przed ślubem niż po

Gość truman_show**
tia, trzeba było chociaż w ramach przeprosin zabrać ją tam gdzie miała być podróż poślubna - przynajmniej wczasy by nie przepadły :)

Zrywałem z nią dwa razy. Za pierwszym razem przyszedł do mnie jej ojciec i prosił bym dał jej szansę. Za drugim też się zeszliśmy, ale to bardzo osobista sprawa i nie chcę tu tego wspominać.

Gość próba mikrofonu****
no zobaczym

Gość KASIA @@@
Moj dziadek tez w przed dzien swojego slubu, rozmyslil sie... Wtedy telefony nie byly jeszcze tak powszechne, wiec wszyscy zaproszeni goscie przybyli na slub... Zaprosil ich do karczmy, bawili sie do rana, tanczyli. Dobrze zrobiles skoro nic do niej nie czules... Powodzenia!!!

Co do kosztów to już zaproponowałem, że mogę pokryć połowę, jednak nie wiem czy to do niej dotarło. Niemniej gotów jestem wrócić jej rodzicom te pieniądze.

Gość powinni ci wytoczyc proces
o zwrot kosztów.

Gość Błonisraw Koromowski
lepiej późno niż później ;) gratuluję odwagi bo niewielu by się zdobyło na taką odwagę

Gość kolo polo dera
ile masz lat????????????

Gość whedif
ach szkoda że pewien facet nie zrobił tak jakiś czas temu. ale niestety ja jestem tylko śmieciem któremu można złamać serce a ona jest Żoną ech no ale nic. gratulacje za wzięcie życia w swoje stery pozdro 🌼

Gość właśnie dlatego
nie warto się wiązać z mężczyznami ani angażować uczuciowo. Was trzeba uwodzić i porzucać jak najbolesniej, nie licząc sie z waszymi uczuciami.

Więc lepiej by było gdybyśmy żyli oboje z obowiązku, bez żadnego uczucia? Byłoby uczciwie wobec niej gdybym co dzień udawał porządnego męża? Bo według wypowiedzi niektórych tak miałoby to wyglądać. Kolo - 26 lat.

Gość pytanko25:)
jestes z wielkopolski tak?

Gość właśnie dlatego
ale co, byliście ze soba jakis czas i nie przeszkadzał ci brak uczucia, a przed samym slubem zrobiłeś jej taki numer???? Wyobrażasz sobie, jak ona sie teraz czuje, nie bedzie miała odwagi spojrzec na nikogo ze znajomych, wszyscy widzą w niej tę porzuconą. Nic, tylko się zabić. Nie ma bata, to co zrobiłeś na pewno się na tobie zemści, kwestia czasu.

Gość whedif
heh narobiłeś siary pindzie. jak ona teraz w oczy spojrzy psiapsiółkom, siostrom, koleżankom w oczy, fotografowi, ludziom z cateringu, dzieciom sypiącym kwiatki no jak?

Gość whedif ty pindo
czemu jestes sama?

Ja Cię akurat rozumiem. Jestem w Twoim wieku i też 3 lata temu odwołałam ślub, wcześniej co prawda ale też już wiele spraw było zaklepanych. Od razu po tym zdarzeniu wyjechałam, uciekłam daleko z kraju. Bardzo mi ten wyjazd pomógł, odnalazłam siebie, zwiedziłam kawał świata. Od kiedy jestem znów w kraju nic nie układa się za bardzo, znowu myślę o wyjeździe i przygodzie.

teraz siedzę na klopie i sram , zaraz będe rozmawiał ...chwila