Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekający pan młody

Uciekłem sprzed ołtarza

Polecane posty

Gość a jesteś wierzący?
założę się, że tak.

Gość Twoja przyszła zona
kochanie, choć już bo spóźnimy się na podróż na Hawaje. dobrze, że uciekłeś tej zołzie

Gość to smieszno
ale nie radze tam wracac, chyba ze z ochraniaczami na zeby ale BRAWA DLA TEGO PANA, serio!!!! lepiej teraz, skoro cie nie kochala to niech naskoczy na portfel komu innemu

Gość minimi_23
moją koleżankę facet też tak wystawił, tyle że na tydzień przed ślubem. po niecałym roku znalazła prawdziwą miłość i są ze sobą do dziś, a niedługo będą mieli dzidziusia :) a tamten do tej pory jest sam i nie potrafi sobie życia ułożyć ;)

Gość no to dobrze
Jeżeli czułeś, że związek z nią pogorszy wszystko, że to nie to, a byliście ze sobą tak bez uczuć, to dobrze zrobiłeś. Natomiast podle postąpiłeś będąc z nią nic do niej nie czując. Tylko ją wykorzystywałeś, to jest świństwo. Było z nią zerwać wcześniej i sobie szukać innej.

Gość iza л&#
hehe fajny temat :D jeśli to nie prowokacja to gratuluję odwagi, bo dzięki temu będziesz miał szanse ułożyć sobie życie z kimś kogo pokochasz. mnie denerwują te wszystkie kobiety, które robią wystawne wesela tylko żeby się pochwalić przed znajomymi. uważam, że ślub powinien być przypieczętowaniem związku, a nie jakimś widowiskiem. szkoda tylko, że tak późno się zdecydowałeś, bo jednak koszty związane z takim weselem są, no i ludzie jak to ludzie wezmą was na języki. no ale jak to mówią - lepiej późno niż wcale :)

Gość podaj pilota
też to zrobiłam.. Odwołałam uroczystosć na dwa miesiące przed.. Została przy mnie garstka bliskich, reszta sie odwróciła, bo "przeciez gówniarze w dupie sie poprzewracało". Po tym wszystkim wyjechałam na tydzień na wieś, gdzie mogłam ochłonąć i zebrać myśli. Nie załuję i mam nadzieję, ze nigdy nie powiem, żeby było inaczej. Trzeba niesamowitej odwagi, zeby przeciwstawić się wszystkim i zrobić to co sie uważa za słuszne. Lepiej odwołać wszystko za wczasu niz później męczyć sie przez całe życie. Podziwiam Ciebie i Twoją odwagę. Trzymam kciuki!

wedlug mnie bardzo dobrze zrobiles :) byc na sile z kims kogo sie nie kocha ja bym tego sobie nie zrobil ...!!!!!!!!!!