Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekający pan młody

Uciekłem sprzed ołtarza

Polecane posty

Gość rodzina tej dziewczyny
powinna wynająć panów, którzy ci wybiją zęby i poprzestawiają to i owo, żeby ci nie było tak błogo.

Gość whedif
"czemu jesteś sama?' to długa historia. na potrzebę tematu i żeby spełniić w Twoje oczekiwania mogę odpowiedzieć, że jestem pasztetem, podpieram ściany na weselach w remizie co tam jeszcze rodzice mnie nie kochali w przedszkolu przywiązywali do kaloryfera i teraz jestem sfrustrowaną laską która dopierdala każdej księżniczce w białej sukni nie wiem czemu wulgarnie się do mnie odezwałaś Ty pindo ! :) ja tak nie powiedziałam na nikogo z obecnych.

Gość whedif ty pindo
ale napisałaś tak o bohaterce wątku (i co z tego że jej nie znamy).

Gość uciekający pan młody
Nie, nie z Wielkopolski. Przecież napisałem, że próbowałem się z nią rozstać, wiedziałem że do siebie nie pasujemy. Zabić? Ludzie radzą sobie z nie takimi niepowodzeniami. Będzie miała szansę ułożyć sobie życie, może spotka kogoś, kogo pokocha szczerze. Życzę jej tego z całego serca. Ciastolina - chyba jedyna osoba tutaj, która tak naprawdę rozumie dlaczego tak postąpiłem :) Dziękuję. Mam nadzieję, że i Tobie wszystko się z czasem ułoży. Powodzenia.

Gość Prawdziwy Mężczyzna!
Widać, żeś miękkim dydkiem robiony tchórzu :D

Gość whedif
dużo. ja mogę obrażać ludzi o których mowa (jakże strasznie ją to ubodło!), ale raczej nie obrażam nicków, które tu piszą. jeśli na to nie zasługują choć często zasługują. czemu Ty mnie tak nazwałaś? solidarność z panienkami które chcą utrzymać przy sobie za wszelką cenę faceta i zakładają ziejące nienawiścią tematy jak się im wysmyknie?

Gość takich jak autor
nalezy traktować jak męskie szmaty bo na nic innego nie zasługują.

Gość whedif ty pindo
kto jest wulgarny, sam zostanie potraktowany wulgarnie, powinnaś to przyjąć z pokorą.

Gość florecita
Wspoloczuje dla niej do cios,ze zostawil ja ukochany w takicej waznej dla niej chwili,wstyd przed rodzina i znajomymi . Ale moze to i lepiej niz jezeli mial byc rozwod po miesiacu. Szkoda tylko ze tak pozno zrpozumiales ze jej nie kochasz

Gość whedif
brawo dla autora za zmiany w swoim życiu lepiej późno niż wcale. pozdro dla wszystkich którzy nie obrażają rozmówców. ja se idę zapraszam podszywy pod mojego nicka bye :classic_cool:

Gość ale nędzne prowo
albo pedałek jakiś się znalazł i się zakochali

Gość ja powiem tak oto
U mnie w pracy jest dziewczyna, którą niedoszły mąż zostawił tydzień przed ślubem. Miałyśmy już dla nich kupiny prezent z tej okazji. Na szczęście ten prezent od wszystkich odkupiła szefowa a dziewczyna tak desperacko zaczęła szukać następnego kandydata na zęża, że pół roku później już go miała i dzidzię w brzuszku też :)

A wy byście dali sie tak wykozystac? Miałbym miec przewalone życie do konca? Jak to sie mówi lepiej później niż wcale. A kobieta otrze łzy i znajdzie sobie kolejnego barana który da sie namówić na sex i który bedzie spełniał jej zachcianki typu dziecko.

Wiesz co gdybym miała trochę grosza to bym zabukowała dziś już bilet i wyjechała znów po przygodę. Też mi się słabo układa.

Gość kosmita_na_swoj_nick
A nie mogłeś jej wcześniej zostawić? Anie taką siarę wszystkim robić. Przecież wiedziałeś, że jej nie kochasz.

Gość uciekający pan młody @
Skoro się już podszywasz, to przynajmniej pisz poprawnie. Ja się żegnam. Idę się wyspać, bo wczoraj nie miałem okazji.

Nudzić się, nie nudzę ale najeździłam się już po kraju i świecie, chętnie bym zrobiła to znów choćby jutro.

Gość świnia z ciebie
będziesz musiał to odcierpieć.Moją koleżankę zostawił narzeczony, na dłuższy czas przed planowanym ślubem, ona to ciężko przeszła a potem jakoś sie pozbierała, za to on od tamtego czasu choruje non stop i ciagle go wożą po różnych szpitalach. Żadna krzywda nie pozostaje bezkarna.

Gość świnia z ciebie
bo zrobiłam jego laleczkę wudu i wiecie :classic_cool:

Gość świnia z ciebie
naprawdę, podszywo? whedif, ty jesteś głupsza niż ustawa przewiduje.

Gość Elwira, katowice
Nie zbudujesz szczescia na jej nieszczęściu, zrobiłeś jej dużo wieksze swinśtwo niż zdrada, ośmieszyłeś najbardziej jak można ośmieszyć kobiete, potraktowałeś jak kretynke, śmiecia. Ślub to nie wyjście do kona, dziś miałeś jej ślubować wiernośc i miłość, to ty jej się oświadczyłeś zakpileś z niej jej bliski w najbardziej odrażajacy sposób :o to gorsze niż naplucie w twarz, nie zasługujesz na szczęście i od dziś go nie zaznasz, sam jesteś sobie winny.

Gość Elwira, katowice
# kina

Gość szczęśliwa mężatka- mam FACETA
Dobrze by zrobił gdyby to zrobił ze 3miesiace temu, zwykły tchórz, nie ma jaj, powinien stanąc przed zaproszonym tłumem i powiedzieć " jestem zerem, zraniłem tą kobiete, nie mam jaj dlatego spierdalam.." i uciec..

Gość Twoja niedoszla zona
Chuju, znajde Cie, nawet jezeli bede musiala pojechac do piekla!!!!!!!!