Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkjsahkja

Jak to jest z dzieciakiem drogie mamy?

Polecane posty

Gość hkjsahkja

Wczoraj mialam z moim rozmowe o tym czy chcemy miec w ogole dzieci. On chyba chce bardziej niz ja. Moze zabrzmi to glupio ale ja bardzo sobie cenie wolnosc i niezaleznosc. Tzn. nie w zwiazku ale ogolnie w zyciu. Niedawno wrocilismy z wakacji, bylismy w gorach. Co wieczor chodzilismy na piwo czy jakas kolacje. Zaczelam sobie wyobrazac jakby to bylo z dzieckiem. O ile codzienne zycie sobie jestem jeszcze w stanie jakos wyobrazic to taki urlop juz nie, ze nie mozesz z mezem nawet wyjsc na piwo wieczorem tylko dzieciak idzie spac to Ty tez musisz. Wiem ze to jest banalne ale naprawde mnie takie rzeczy przerazaja troche. Dlatego pytam jak to jest takie wakacje z dziecmi?

Gość uble
więc sobie... odpuść

Gość ghg
niestety masz rację, dziecko to wieczne wyrzeczenia

Gość Zuzanna Amelia & 25
Ile masz lat ?

Gość ofv j
Z własnego doswiadczenia wiem, ze urlop z dzieckiem to nie urlop. Dziecko musisz nakarmić, zabawić, miec oko w każdej chwili... No i dzieciaki dziwnym trafem na wakacjach lubią zachorować, wtedy to jeszcze poszukiwanie lekarza, apteki itd. O odpoczynku, takim zupełnym nie ma mowy. O piciu piwka, mozna zapomnieć tak jak i o wyjściu gdzieś wieczorem, bo samego dziecka nie zostawisz. Zreszta tak ci da nieraz popalić za dnia,że ochoty i sił już nie masz na wieczorne wychodzenie.

Gość Ja tam byłem z siostrzeńcami
nad morzem i zabawa była super. Widać, że kobiety coraz rzadziej nadają się na rodzica.

Gość hkjsahkja
ofv j dzieki, tego sie wlasnie niestety obawialam. Czyli pozostaje tylko do pewnego wieku dziecko w czasie urlopu do tesciowej na wies jak to robili moja ciotka i wuj albo sobie faktycznie odpuscic. Bo ja nie chce byc taka sfrustrowana matka co widze je na ulicach codziennie, co to tylko fukaja na te dzieci i karca je non stop. Nic dziwnego skoro nawet na wakacjach nie wypoczna.