Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Ostatni mój topik na tym forum, ostatnie pytanie....

Polecane posty

Gość Navy Bielans
Pani Ciapata-reactivation Navy, kochanie. Toronto leży w Polsce. Jest to żartobliwa nazwa pięknego miasta jakim jest Toruń. Bywam też często w Poznaniu i w Olsztynie - To już znacznie bliżęj, ale i tak za daleko na wieczorną wyprawę :D Ale może kiedyś zawitam tam i może daśz się wyciągnąć do jakiegoś przytulnego lokalu z drinkami. Ja stawiam :)🖐️

Dobra zmieniam temat :P Muszę się wygadać :P Mam nadzieję, że mnie wysłuchasz, w tym przypadku wyczytasz ofkors. Kupiłam świetną maskę na włosy Biovax i mam tak lśniące, że się w nich zakochałam :( cały czas głaszczę się po głowie i macam swoje włoski :)

Nie nic nie sugeruję ;) zaraz idę spać, bo jutro wybieram się do kościoła :classic_cool:

Mam jakieś moniaki...rzucę na tacę, choć mają tam słabego dj'a :classic_cool: wiem słabe, ale nie mogłam się powstrzymac :classic_cool:

Pani Ciapata-reactivation zanim "zmienisz wdzianko" zapodaj proszę jeszcze cos z klasyki dobrej nutki. niech będzie tak jak lubię... jestem na bakier z nowościami POLSKIEJ agro- sceny... może coś jeszcze wpadnioe ci do głowy... ode mnie PETARDA... http://www.youtube.com/watch?v=zecG9QUjvdY tak na dobry początek...

Gość dffdadfgggggggggggggggggggggg
nic, nie znamy cie ,spoko