Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insomnia715

Hiszpania czy Chorwacja?

Polecane posty

Gość insomnia715

Planuję się wybrać w drugiej połowie września na urlop, tylko zastanawiam się nad miejscem: Hiszpania czy Chorwacja? Gdzie pogoda będzie pewniejsza? Chciałabym się troszkę poopalać i poleniuchować :D Co polecacie?

Gość icikcik
najlepsza turcja...

Gość a ja chciałabym
byłam w Chorwacji we wrześniu dwa lata temu - było cudownie, wróciłam opalona i wypoczęta. Chorwacja jest piękna, a Chorwaci to cudowni ludzie.. W tym roku jadę do Hiszpanii, także we wrześniu, więc póki co nie potrafię porównać tych krajów. Mogę na pewno powiedzieć, że w Chorwacji jest pięknie, a ja pogodę w połowie września miałam świetną - gorąco ale nie upalnie, ani razu nie padało, wieczory bardzo ciepłe.. Tak czy siak, miłego wypoczynku :)

Gość akakasza
ja też bym wybrała Turcję, ale skoro pytanie o Chor. i Hiszp to wybrałabym Chorwację, więcej fajnyh ludzi np. Niemców no i Chorwaci fajni a Hiszpani są głośni, śmierdzą i zadzierają nosa a zsą benzadzijneni

Almeria w Hiszpanii,piękne miejsce a przy dobrej pogodzie widać na horyzoncie granicę z Afryką.Wiele ciekawych zakątków,mili ludzie.

Gość w chorwacji jest
łatwiej językowo

Tak.... W Chorwacji łatwiej się dogadać? Byłam w prywatnej kwaterze - gościu ani po angielsku, ani po niemiecku... Na migi :o Maile pięknie pisał, gdy chcieliśmy popytać o szczegóły, ale okazało się, że pisał je jego kolega :o A było to rok temu. W zasadzie to nie wiem co wybrać, bo ja wolę wycieczki połączone ze zwiedzaniem a na te okoliczność lepsza jest Hiszpania.

Ja jadę do Hiszpanii, w Chorwacji nie byłam :) Hiszpania to moje marzenie od zawsze. WIem, że nie bede się tam nudzić. Bede 110 km od Barcelony i w końcu też tam pojadę, nawet 1 dzień mnie satysfakcjonuje. Myślę, że Hiszpania jest ciekawsza kulturowo, ma więcej pięknych miejsc do zobaczenia.

Gość vengee
a ja byłam i tu i tam.. jedno i drugie piękne! ale polecam zwiedzać po kolei