Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego?!

nigdy nikt o mnie nie walczył

Polecane posty

Gość buquile
Dziewczyno jestes zestersowana, bo boisz się jak randkowicz zareaguje i oceni twoj prawdziwy wygląd. Zrób tak by wiedział juz wcześniej jak naprawde wygladasz, a odejdzie stres u ciebie, a u neigo rozczarowanie. Wielu z toba si enie umówi po zobaczeniu prawdziwego zdjęcia, ale ten co sie umówi, z tym na jednej randce sie nie skonczy.

Gość dlaczego?!
no wlasnie nie chodzi o wyglad jak mi sie facet podoba,to sie stresuje jak sie nie podoba to nie. i ci ktorzy mi sie nie podobaja sa potem mna zainteresowani bo bylam wyluzowana :Di nie chdozi o to,ze oni sa zdesperowani,bo czasem fakt,ze mi sie nie podobaja niema zwiazku z ich atrakyjnoscia obiektywna i braniem jakie maja;-)

Gość buquile
Dotknełas waznej kwesti: zachowujemy się naturalnie bo nie usiłujemy zrobic na kims przesadnego wrażenia. A własnie ta naturalność robi przyciagające wrażenie na tej drugiej osobie. Umów się z kimś kto podoba ci się tylko trochę. Bedziesz przy nim swobodna i wtedy ten ktos będzie przy tobei tez swobodny. A kiedy zanjdujemy kogos takeigo przy kim się czujemy swobodnie zaczyna pojawiac się fantastyczna więź, która nie jest możliwa do wytworzenia za pomoca wyglądu. Wtedy ktoś kto podobal ci się troche tylko zaczyna podobac ci się bardzo.