Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak trzeba żyć......

Zrobiłem świństwo dziewczynie i dobrze mi z tym

Polecane posty

Spotykałem się przez kilka miesiące z dziewczyną. Dodam, że miała 20 lat i była dziewicą. Powiedziała mi o tym po 3 tygodniowej znajomości. Ja miałem wtedy 30 lat. Chodziliśmy już wtedy ze sobą. Widać było, że się angażuje i że nie przeżyła jeszcze żadnej miłości. Była otwarta, skromna, miła, wartościowa i bardzo wrażliwa. Pochodziła z religijnej rodziny i sama była bardzo religijna i dziewictwo miało dla niej wielkie znaczenie, ale nie uważała, że musi z tym czekać do ślubu jeśli naprawdę komuś zaufa i się zakocha. Mnie natomiast śmieszą tego typu poglądy i osoby. Dlatego postanowiłem się nią zabawić. Zdecydowała się na swój pierwszy raz dopiero po 4 miesiącach naszego związku. Już wtedy i tak kręciłem z inną i zbudowałem fundamenty na następny związek. Oczywiście skorzystałem z sytuacji. Widać było po niej, że naprawdę to przeżywa, że jest to ważny moment w jej życiu. Robiłem wrażenie, że ze mną jest tak samo i patrząc głęboko w jej oczy tak naprawdę czułem do niej pogardę i satysfakcję, że ją oszukałem. Pod koniec stosunku nie byłem już taki delikatny, zacząłem być agresywny, kazałem jej zrobić mi oralnie dobrze i zrobiła chociaż widać było, że dla mnie się do tego zmusza. Doszedłem w jej ustach po czym odwróciłem się i poszedłem spać. Na drugi dzień w ogóle nie okazywałem jej czułości. Kazałem jej wracać do akademika pod pretekstem, że muszę się pouczyć do kolokwium- w rzeczywistości byłem umówiony z tą drugą laską. Od tamtej pory w ogóle się do niej nie odzywam, ani nie odbieram od niej telefonów i nie odpisuję na sms. Pisze i dzwoni do mnie codziennie, a ja ją zwyczajnie olewam i czuję dziką satysfakcję z tego powodu. Pewnie wielu z was spyta czemu tak z nią postąpiłem. Odpowiedź jest prosta: po prostu nie lubię religijnych osób. Takie osoby są według mnie ograniczone umysłowo i tępe. Poza tym śmieszą mnie laski, które traktują seks i swoje dziewictwo jak jakieś sacrum i czekają na księcia z bajki. Dlatego niech moja historia (i tej dziewczynki) będzie przestrogą dla wszystkich pań myślących w ten sposób. Nie warto myśleć w ten sposób, bo można się bardzo rozczarować i załamać. Trzeba po prostu korzystać z życia- tak jak ja.

Gość jestesglupi
i tyle

Gość 1234567812
ty podły chamie!

Gość Lucekk
jesteś nienormalny,wiesz o tym?

Gość Lucekk
na kowbojkach jakiś pół roku temu też to pisał ciągle....

Gość asauajajajaja
ta historia to przestroga dla szanujących się kobiet przed głupotą ludzką, chamstwem i mizoginią

Gość whedif
a to koło to na jakieś podyplomówce, tak? provokacjo

Ale przecież trzeba korzystać póki jest się młodym. Wy lubicie seks, my jeszcze bardziej, więc nie wiem o co chodzi. Ja tej dziewczynie niczego nie obiecywałem, więc nie wiem o co chodzi. Napiszę tak, my faceci potrafimy się znakomicie maskować i dostajemy w końcu to co chcemy.

Gość pozdrawiam serdecznie
znane to jest , wszystkie fora już obleciało

Już to pisałeś, prowokator pieprzony, chwali się jak małe dziecko, a ja jeszcze raz napisze, GARDZĘ TOBĄ SKUNKSIE!

masz 30 lat i spławiłeś ją "bo musisz się uczyć do kolokwium"??? albo to ściema albo jesteś takim z twarzy tępakiem, że laska to łyknęła, bo wyglądasz na takiego idiotę, co 3 razy powtarza jeden rok na studiach i mając trzydziechę na karku jest przy dobrych wiatrach na trzecim roku....

Gość whedif
provokacjo, ile szacujesz nabić stron? :-P

Gość xcvbnjkkmnbvc
IDIOTO JUZ RAZ DZISIAJ NADALES TO GOWNO; SKOPIOWALES Z WIOCHY.PL;)

Gość earlgrey27
Prowo jak nic! Widziałam już dziś to na wiocha.pl i chamsko.pl a teraz tu

Gość whedif
czarna_gorzka - może provocator miał na myśli podyplomówkę? albo po prostu tego nie dopracował. mógł napisać, że np. spławiłem ją bo dzisiaj pracuje ale cóż. może to początkujący provocator

Gość Repeat
BYŁO, wypad! :o

Gość ulumulu
Jesteś popierdolony. Oby Tobie się kurwa kiedyś świat zawalił i to z winy twoich poglądów. -.-'

Gość bnuahhaha co za trep
30 letni student hahah :D

Gość hhchvh
30 lat i uczysz się do kolokwium? To bardziej żałosne niż twój wyczyn :D :D :D

Gość abcdefgkobieta
ograniczony umysłowo jest ktoś kto uważa, że jedynie jego myślenie jest słuszne i na siłę narzuca je innym, także krzywdząc ich. ktoś kto jest za głupi aby rozumieć, że ludzie są różni i mają różne poglądy co należy USZANOWAĆ. czyli zaliczasz się i do ograniczonych umysłowo i do głupich. gratulacje.

Gość mhgfi
do autora- współczuję nudnego życia;)

Gość blackgirl22
A oby tak ci kutasa ucięło.... Żal....

Gość gddsds
Zrobiles naprawde swinstwo tej dziewczynie. skoro wiesz co to dla niej znaczylo, ze byla taka relgijna, to bylo trzeba ja zostawic.. a nie wykoezystac.

Gość Maruszka.
wykastrowałabym takiego sukinsyna jak ty z miejsca i jeszcze ostrzegłabym tą drugą... założę się że jesteś zakompleksionym debilem bez wychowania, który po za zawracaniem porządnym dziewczynom w głowach nie ma nic innego do roboty... Ps: Też jestem pobożna i też cenię sobie swoje dziewictwo...

Gość koleś dobrze zrobił :D
Osoba religijna to ciota bo kościół pierze wam mózgi Wy dajecie kasę modlicie się nawet nie wiem do kogo a kościół gwałci dzieci okrada was z życia a potem bierzecie pieniądze z banków bo nie macie -.- to jest żałosne żebym poznał taką dzi**ę to bym tak samo zrobił kościół te pieniądze zabiera sobie na nowe auta domy dzi**i itp. Mam nadzieję że trochę przemyślicie i z rozumem przeczytacie to co napisałem teraz myślicie o jakaś ciota żeby nie bóg nas by nie było to zwykłe kłamstwo oni sami tą biblie napisali żeby kasę od was zabierać nawet nie mają dowodów lepiej oglądać discovery niż chodzić DO KOŚCIOŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość whedif
"koleś dobrze zrobił" - moja wiara nie pochodzi od księdza. XD od księdza to Twoja niewiara pochodzi być może