Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula130885

ciąża... czy mogę w niej być?

Polecane posty

Gość jula130885

hej dziewczyny, jeśli był już taki temat to wybaczcie ale jestem nowa i niezbyt się orientuję. Mam takie pytanie, staramy się z mężem o dziecko, w sumie to dopiero zaczęliśmy, 4 sierpnia miałam ostatnią miesiączkę trwała 3 dni i w sumie od tamtej pory codziennie się kochaliśmy, także z pewnością były to też dni płodne ;) nie wiem po jakim czasie mogę się spodziewać ewentualnych objawów o ile zaszłam w ciążę.. od kilku dni boli mnie brzuch tzn podbrzusze jak na okres, jem prawie co 30 min, częściej chodzę do toalety i mam jakieś wahania temperatury ciała, od dobrych kilku dni boli mnie głowa choć wątpię, że to może być jakiś objaw :) Nie mam pojęcia czy mogę być w ciąży bo nie wiem jakie mogą być objawy.

Gość Pierwszym objawem
Jest brak miesiączki !

Gość agnes654
moze zrob sobie test jutro albo za tydzien.

Gość 36tydz ;)
Mialam dokladnie takie same objawy ;) najgorsze byly skoki temperatur- bylo mi goraco tak ze rozbieralam sie do naga a po chwili myslalam ze zamarzne. Podbrzusze baaardzo mnie bolalo, spodziewalam sie wtedy wlasnie miesiaczki i nawet wzielam dzien wolny w pracy przez ten okropny bol. Wieczorem postanowilismy zrobic test- dwie kreski (jedna nie zbyt widoczna) pojechalismy do apteki w sroku nocy po kolejny test i porade. Farmaceuta powiedzial nam ze to zdecydowanie ciaza. Kiedy rano powtorzylam test nie mialam juz watpliwosci. Odrzucilo mnie w sumie od jedzenia ale wiadomo kazda kobieta przechodzi ciaze zupelnie inaczej. Ja dowiedzialam sie o ciazy w 5tyg.

Gość jula130885
miesiączkę powinnam mieć za tydzień dokładnie 31 lub 1 i zastanawiam się czy mogę być w ciąży, nie wiem kiedy robić test :/

Gość 36tydz ;)
test moze nie pokazac wczesnej ciazy. Jesli miesiaczka zacznie Ci sie spozniac zrob test ;) Powodzenia!

Gość jula130885
36tydz ;) nie dziękuję i życzę Ci lekkiego porodu :)

Gość jak za tydzień to raczej
teraz jest trochę za wcześnie na jakiekolwiek objawy zrób test z krwi, może coś wyjdzie

Gość jula130885
dziękuję Wam za porady :) mam nadzieję że jestem w ciąży :) pozdrawiam

Gość jula130885
hej dziewczyny, ale jestem szczęśliwa, na teście pojawiły się DWIE kreski :D

Gość miska10
hej.ja ostatni okres mialam 22.02.dni plodne 7,8,9,10.w te dni byly zblizenia.nie wiem co myslec.

Gość miska10
hej.chcialabym zajsc w ciaze ale jakos sie nie udaje.chyba zle dni plodne wyliczam.