Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konto na fejsie

Czy macie konta na Facebooku ? Czy jest ktos kto nie ma ?

Polecane posty

Gość Gregorr
Ja mialem ale usunelem FB, przez pierwsze dni mialem depresje, mdlalem i rzygalem na zmiane, po tygodniu organizm byl juz taki wyczerpany ze ledwo przezylem, potem nadeszla ulga ze nie musze juz czytac****atrzyc na te pierdy tam umieszczane.

Gość gość
Ja nie mam

Gość gość
Nie mam i nie muszę się z nikim porównywać już <3

Gość gość
Że jesteś dziecinna,słaba psychicznie,masz beznadziejny charakter i poczucie wartosci skoro inni ci dyktuja co masz robić. Fb jest dla dzieci takich jak ty więc. .załóż sobie Ja ani nikt z mojego otoczenia się w te gowno nie bawi.Pozdro

Gość gość
Bardzo długo się przed tym wzbraniałem, ale stwierdziłem, że w dzisiejszych czasach po prostu się nie da inaczej. Poszedłem na studia i wszystkie aktualności, pomoce naukowe, kolokwia z poprzednich lat i tego typu rzeczy zawsze trafiały właśnie na grupę. Jako jedyny nie miałem konta i czułem się krok do tyłu. Pojechałem na Erasmusa i okazało się, że trudno potem w inny sposób trzymać kontakt ze znajomymi z innych krajów. Bo co, będziecie do siebie wydzwaniać za horrendalne opłaty, pisać listy? Poszedłem do roboty i wszelkiego rodzaju sprawy grafikowe, pytania organizacyjne, propozycje zamian dyżurów, też odbywają się właśnie na grupie. Stety lub niestety, życie bez facebooka jest obecnie jak bez ręki. W końcu przekonałem się i założyłem konto. Nikt mi przecież nie każe oglądać durnych zdjęć, udostępniać sweet focie, czy chwalić się co jadłem na obiad jak inne ułomy. Zdjęć nie mam żadnych, wyłączyłem możliwość oznaczania, nazwisko przez długi czas miałem fałszywe, a walla mam kompletnie wyłączonego. Korzystam wyłącznie z czata i grup, które mnie dotyczą, ostatnio przekonałem się też do kilku fanpagów interesujących mnie rzeczy i okazało się, że to całkiem spoko opcja. Da się korzystać z plusów tej strony bez zatracenia prywatności, wystarczy po prostu odpowiednio pogmerać w ustawieniach.