Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksymilian 28

kobiety chodzące W szpilkach ...

Polecane posty

A jakie piękne stopy się potem ma. :D Co biedni fetyszyści powiedzą na halluksy? :D Zastanawiam się nad jednym - niskie osoby mówią, że wysokie są obrzydliwe, a same katują się wysokimi szpilkami, żeby być wysokimi. Trochę bzdura. :classic_cool:

niskie kobiety wkładają te obcasy 12-15 cm i wygladają przekomicznie jak wspomniałam obcas dłuższy niż łydka Ja jako niska chodze w wysokich butachi nie wygladam smiesznie :-P Wlasnie planuje kupno rozowych szpilek :-P

Biest29--> jakby kobieta wiedziała ze wyglada śmiesznie zapewne by tego wiecej nie włozyła :P czesto brak gustu, jakies bielmo na oczach und brak lustra w domu powoduje taką nieswiadomośc ;)

:-) HAHAHAH ja jestem samokrytyczna i wiem kiedy wygladam zle :-P Zycze wszystkim milego dnia...uciekam.

v34- napisałam że pozdrawiam kobiety które nie noszą szpilek na codzień. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie.

na eleganckie wyjście, do sukienki - obowiązkowo szpilki muszą być ;) na codzien dodaję sobie centrymentów na koturnach, ale noga już nie wygląda tak dobrze jak w szpilce ;) pozdrawiam wielbicielki i wielbicieli szpilek :)

Gość corena
Ja tez uwielbiam chodzic w szpilkach, wtedy czuje sie pewna siebie, 90% facetów patrzy na mnie, co sprawia, ze czuje sie bardziej atrakcyjna. Strasznie tez działa to na mojego faceta, zawsze ma wtedy na mnie ochote ;) Wiec ja widze same plusy chodzenia w szpilkach. Jest tylko jeden minus... nie potrafie prowadzic auta (tzn boje sie) w szpilach, a jeżdżę duzo, wiec szpilki zakladam przez to rzadziej...:( P.S. do autora- jestem z Wrocka i uwierz mi, potrafie chodzic w szpilkach ;)

Corena, możesz zmieniać obuwie na płaskie w samochodzie, w bagażniku sobie trzymaj jakieś buty do prowadzenia auta i po problemie ;)

Gość corena
heh, juz tak czasami robiłam ;)

Gość :-):-)
faktycznie ładne buciki