Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksymilian 28

kobiety chodzące W szpilkach ...

Polecane posty

Gość Blankie
Pff! Na wszystkich wysokich obcasach się chodzi tak samo trudno. A sam pisałes też o balerinkach itd. Tobie wolno napisać, ze bardziej podobają ci się stopy w bałerinkach, ale mnie już nie wollno zapytać dlaczego zawezacie temat jedynie do szpilek? Szpilki mogą mieć też 2cm. To nie jest określenie wysokości, tyllko grubości obcasa.

Gość wysokiczarny
A ja uwielbiam kobiety w szpilkach. Jak widzę na ulicy to zawsze się oglądam. Są bardzo sexy. Nawet nieciekawa laska zaraz zamienia się w zaj...tą laseczkę na którą mogę patrzyć bez końca. Tyle się nasłuchałem i naczytałem, że na prawdę wiem że chodzenie w szpilkach nie jest wygodne - wręcz przeciwnie, lecz za to jak to działa na mnie... Ja po prostu wariuję i tyle. Są różne rodzaje i wszystkie mi się podobają. Kobieta wtedy po prostu jest kobietą, jest pociągająca, elegancka i sexy. Moja pani niestety nie nosi, nie ma i z tego co się zorientowałem to nie będzie miała szpilek, szkoda, trudno, zostaje mi oglądanie się na ulicy i tyle... W każdym razie laska która chciała by mnie zdobyć wystarczyło by żeby miała szpile i już zrobię dla niej wszystko... Pozdrawiam wszystkie Panie w szpilkach !

Gość szpileczki są sexi
balerinki na codzień, szpileczki, obcasiki od święta o ;p

Gość Blankie
A ja kocham martensy :P

Gość Maanianka
Cieszę się, że ktoś myśli podobnie :) Co z tego, że szpilka, jeśli mięsień nienaturalnie podkreślony albo kostka spuchnięta. Szpilka nie musi mieć 10 cm.

wysokiczarny - wychodzi na to, że jesteś mój, bo ja w tej chwili mam na stopach czarne szpilki, lakierowane, z odsłoniętymi palcami, jedynie 12 cm ;)

Blankie przecież odpowiedziałem Ci na Twoje pytanie :) a potem zasugerowałem, że mogłaś odpowiedzieć sobie na nie sama. Bez nerwów.

Gość Maanianka
Ja nie lubię szpilek do dżinsów i nigdy tak nie zestawiam.

Jeśli kobieta ma zgrabne nogi, to szpilki i jeansy to fajne zestawienie. Ale jeansy rurki, wąskie przy kostce :) jedyny tolerowany przeze mnie wariant do chodzenia "na codzień".

Gość kto by nie lubił
Julka, to i ja padam do nóg. Takinwidok wstrzymuje moje czynności życiowe. Tylko patrzę pogrążony w zachwycie.

Gość Maanianka
Szpilki do dzwonów.. Hihi.. ;)

tak wiem :) nie potrzebnie pisałem o rurkach :D to jest oczywiste... ale chyba bym sie posikał ze śmiechu, gdybym zobaczył parę szpilki+dzwonki. haha

Gość Maanianka
U transwestyty - czemu nie.. :D

Gość kaakakakak
po pierwsze ,żeby chodzić w szpilkach to trzeba mieć figurę , im wyższe szpilki tym lepsza figura być musi a po drugie , jak kobieta chodzi na płaskim to od razu widać , cz jest seksowna czy nie , po prostu inaczej się porusza , a wszpilkach to może wprowadzać w bład :P

Gość kaakakakak
JulietteB. a ile masz wzrostu ,że chodzisz w takich szpilkach ?

aleksander, nie lubisz mnie, bo lubię szpilki, haha. Mam 170 cm wzrostu. Nie chodzę w szpilkach non stop, ale kiedy mam ochotę się dobrze poczuć, seksownie. Takie moje buciki do łóżka ;)

Gość kaakakakak
a do łóżka ....... no to inna rozmowa :))

Gość różowa landryneczka
Ja bardzo lubie szpilki i chodze w nich czesto. Do pracy obcas 10-12 cm a na imprezy nawet wyższe. Gdy mam na nogach szpilki czuje sie bardziej sexi.

nie napisałem, że Cie nie lubię. Jak bym mógł tak napisać, skoro Cię nie znam. Szczerze? Możesz nawet boso chcić :) ale napisałaś że lubisz, jak mężczyzna lubi - piłem do tego :P

Gość Blankie
"a po drugie , jak kobieta chodzi na płaskim to od razu widać , cz jest seksowna czy nie , po prostu inaczej się porusza , a wszpilkach to może wprowadzać w bład" A czy ja mogłabym prosić o rozwinięcie tej kwestii? Jak się porusza kobieta seksowna? Czy sposób poryszania się jakoś koreluje z temperamentem seksualntm kobiety na tyle, ze mezczyyzna to wyczuwa? Czy chodzi o to, ze kobieta po prostu ładnie wygląda? (ponetnie?)

aleksander, moja wypowiedź nie miała mieć negatywnego wydźwięku, może źle ją sformułowałam :). Oczywistym jest, że nie każdemu musi się podobać to samo.

Moja kwestia o tym, że się nie polubimy była w formie żartu :) zgadzam się, każdemu podoba się co innego. nie jestem "anty-szpila", tylko bardziej fascynuje mnie płaskie obuwie :P

Gość kaakakakak
blankie takie jest moje odczucie naprawde niektóre dziewczyny na płaskim poruszają siętak seksownie ,że nie można od nich wzroku oderwać zresztą pamiętam czytałem ktoś nawet zrobił na ten temat badania naukowe i mu wyszło, że dziewczyny ,które nmają regularne orgazmy , poruszają się bardziej kobieco , według badanych :)