Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksymilian 28

kobiety chodzące W szpilkach ...

Polecane posty

Gość kjnhfjksndmks
a ja wolę jak seksowna dziewczyna chodzi na płaskim i już ! jest wtedy mega seksowna , ten chód , ten sposób poruszania się, jak drapieżna kocica :)

Na samą myśl że podnieca Cię że mnie to podnieca, to mnie cholernie właśnie podnieca. Uwielbiam to i tyle. Ale to już chyba pisałem... To co, jeszcze raz to napiszę; Uwielbiam to ! I Ciebie też Juliette.B ;)

Gość kjnhfjksndmks
wysoki ty chyba masz zakaz wchodzenie do obuwniczych w całym powiecie :P

I co my teraz z tym zrobimy ;) Ty wysokiczarny pomyśl, a ja tymczasem wrzucam moje szpilki i skoczę na małe zakupy 😘

Hehe, może nie jest tak źle, a tam zaraz zakaz... Fakt że nieraz się oglądam za dziewczynami/kobietami bardziej jak są ubrane w szpilki od tych, jak to ktoś fajnie napisał, w papciach ;)

tak to już jest, że kobiety, które są seksowne w swoim wyglądzie i stylu bycia, nie muszą ubierać szpilek, żeby czuć się 100%'owo pociągające, seksowne. oczywiście mówimy tutaj o codziennym zyciu (zakupy, spacer z pieskiem itd.). Wiadomo, że są takie miejsca i sytuacje, gdzie kobieta musi ubrać obcas.

a koturna się liczą?:classic_cool: ostatnio je uwielbiam :D:D

nie wyobrażam sobie żebyś biegała w szpilkach ;) Jeśli chodzi o koturny, to raczej dla seniorek, ale niektóre również mogą wyglądać nieźle.

Na codzien dlatego chodze w wygodnych butach. Gdy ide z mezem do kina,na kolacje czy impreze wtedy ubieram sukienke z 15 cm obcasami :-)

najlepiej wyglaadają kobiety które mają szpilki dłuzsze od własnych łydek :classic_cool:

Całkiem podobnie jest z mężczyznami. Dlaczego tak wszystkie kobiety krytykują słynne skarpety frote do sandałów? A przecież na pewno mężczyznom w tym wygodnie. Dlaczego drogie Panie zwracacie na to uwagę, skoro w każdym obuwiu jak twierdzicie wygląda się seksownie?

wysokiczarny większość kobiet nie ma idealnych nóg i w szpilkach ich łydki przyjmują postać łydki kulturysty...i to nie wygląda kobieco, to wyglada bleee... rozumiem, że staje Ci pyta jak widzisz kobiety w szpilkach czy tam na obcasach, ale bez przesady, Bro!

załóż okulary i przeczytaj mój post raz jeszcze - napisałem większość. widocznie jesteś tą mniejszością(jeśli mówisz prawdę)... i to nie teoria tylko moje zdanie.

Nie mam kłopotów ze wzrokiem :) Moim skromnym zdaniem, większość kobiet wygląda jednak dużo korzystniej w szpilkach, niż w innych butach :)

wyglądają dużo bardziej korzystniej w oczach np. Pana o nicku "wysokiczarny", nie to że Cię dissuje czarny, skądże. Zbyt wiele pokrak łazi w szpilkach... być może dlatego mam takie zdanie, a nie inne:(