Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksymilian 28

kobiety chodzące W szpilkach ...

Polecane posty

hmm...szpilki powinny ubierać Panie o nienagannej figurze, odpowiednim wzroście, gracji. Gdybyśmy wzięli 20 przypadkowych Pań z ulicy, ile bedzie się charakteryzowało przynajmniej przybliżonymi walorami do wypisanych wyżej? odpowiedz sobie sama...zatem o jakiej większości mówimy ?

moim skromnym męskim okiem sporo facetów dało by się podeptać ładnej kobiecie mającej na stopach szpilki ;-)

Hmmm, mam kontakt w pracy z kobietami, które w większości noszą szpileczki i przyznam, że ponad połowa wygląda korzystnie :) Nie wszystkie fakt, ale spora ich część...

to rozumiem, ale Twoja praca wymaga pewnie ubierania się elegancko itd. same Panie wychodzicie z takie założenia, aby swoim ubiorem zamaskować jakieś niedoskonałości swojego ciała, luźniejsze sweterki etc. bo brzuch zbyt wielki. podobnie szpilki, jak ma małe, niezgrabne, krzywe nogi, to raczej szpilki tylko podkreślą jej wady, tak? i nie mówię tylko o skrajnych przypadkach brzydoty. nawet przeciętniaki plasują się w tej grupie.

Ja nawet do slubu szlam w 15 cm obcasie :-P Co do koturn to nie mam ale podobaja mi sie np buty z takimi extrawaganckimi podeszwami

wysokie musza byc A ja gardzę dziewczynami które w pracy przyłażą w baletkach czy inncy papciach - kurde jesteś już po studiach (mozna wybaczyć bieganie na płaskim na zajęcia), chodzisz do pracy, jesteś niby dorosła to wyglądaj jak dorosły człowiek.. jak widzę babke przed 40 w baletkach do garsonki to mi się nóż w kieszeni otwiera.. mnie mama wychowała tak że dziewczynki powinny się ubierać jak na dziewczynki/ potem kobiety przystało - nie chodzę w spodniach tylko zawsze w sukienkach, nie noszę papci tylko obcasy (i błagam nie mówcie ze 5 czy 7 cm to już obcas..) i wyglądam kobieco a nie jak babo-chłop nie toleruję teksów "ze tobie sie tak chce w obcasach" albo "tez bym chciała ale nie umiem i stopy mnie bolą" -- to się naucz chodzić jak kobieta i pocierp trochę a nie na łatwiznę i w tych baletkach jak dziecko z podstawówki... Skoro ty wyglądasz na płaskich jak babo-chłop to współczuję :) Czyli generalnie to że jesteś kobietą ludzie poznają po szpilkach i spódnicy? tym bardziej współczuje. Gardzisz kobietami które nie chodza w szpilkach? Może szpilki cię postarzają ale poziom umysłowy i poziom tolerancji masz jak dziecko z podstawówki.

niestety dla tej Pani, mama mi mówiła "trzymaj z ludźmi godnymi Twojego towarzystwa, prostakami staraj się gardzić". tak też robimy!

Pozdrawiam Panie które nie muszą na codzień podnosić swojego Ego na 15 centymetrowych szpilkach, nie mają kompleksów i wiedzą kiedy, dla kogo i na jaką okazje włożyc sexowne szpileczki. Tych które myślą, że studia obowiązują do noszenia szpilek już nie pozdrawiam...:)

Gość NiskiFacio:(
Przez te obcasy i inne podobnego tego typu obuwia żadna mnie nie chce.

Orchidea29 Pozdrawiam Panie które nie muszą na codzień podnosić swojego Ego na 15 centymetrowych szpilkach, nie mają kompleksów i wiedzą kiedy, dla kogo i na jaką okazje włożyc sexowne szpileczki. Moze sam spróbujesz takie włozyc i pochodzić 8 godzin w pracy :O Przez takie idiotyzmy to sie kobiety katują. Prawidłowy obcas powinien miec 4 cm. Ja noszę 8 góra 9 cm i tak po całym dniu nogi odczuwają ogromne zmęczenie i nawet ból fizyczny. Nie mówiac juz o tym że przyczynia sie to do powstawania wszelkich schorzen zarówno w kręgosłupie jak i w obrębie krążenia Ponadto ile kobiet ma długie nogi do szyi?? zaledwie jakiś niewielki odsetek, czesto nieswiadomie niskie kobiety wkładają te obcasy 12-15 cm i wygladają przekomicznie :D jak wspomniałam obcas dłuższy niż łydka :D:D