Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksymilian 28

kobiety chodzące W szpilkach ...

Polecane posty

Gość Maanianka
No to się możemy polubić, Aleksandrze :) Na co dzień chodzę w prawie płaskich, tylko na wyjścia obcasy. Rano odpadają - biegi do komunikacji wyglądałyby groteskowo.

Pewnie, że możemy :) aczkolwiek, widziałem panie wchodzące na Morskie Oko na obcasach - to dopiero groteska. Dużo śmiechu było :P

Gość kaakakakak
blankie mi się wydaję ,że to widać , taka kobieta porusz się bardzo pewna siebie , tak emanuje swoim seksapilem , jakby nie bała sie pokazać swojej seksualności

Gość dgjwrncvb
Zapraszam na mojego bloga o psach: www.zmiloscidopsow.blogspot.com Wiele ciekawych artykułów, więc zachęcam do obserwowania:)

Gość Maanianka
Dobranoc :) Do łóżka jednak nie w szpilkach.. ;)

Gość ludzki przemiot
Tylko modelki potrafią chodzić w szpilkach, a te dziewczyny, którym wydaje się że potrafią, to. To współczuję wam, bo śmiesznie wyglądacie.:( Nie wiedziałem jeszcze ani jednej kobiety poprawnie chodzącej w butach na obcasie.

Gość do ludzki przemiot
to mało widziałeś :P

Gość a po 40-tce
lordozę i halluxy :P

Gość kkkkllllllllll
jakie były najwyższe szpilki (lub inne) jakie miałyście na sobie ? może zaprezentujecie jakie lubicie nosic, lub jakie macie w szafie :)?

Gość oho już się fetyszyści
zlecieli :P

JulietteB. Tak jestem Twój ! Piękne masz te szpile które pokazałaś, są faktycznie extra. Ciekawe w którym mieście można je zobaczyć... To coś co mnie kręci. Czy to jest już fetyszyzm ? Nie wiem, może... Nie zmienia to faktu, że jak widzę kobietę w takich bucikach, to po prostu tracę głowę :)

Gość kkkkllllllllll
mmm sexi te czerwone szpileczki

wysokiczarny 😘 Mi jest obojętne, czy mężczyzna lubi szpilki dlatego, że kojarzą mu się z dziwką czy też je uwielbia, czy jest to jego fetysz. Nie mam nic przeciwko. Ale lubię, kiedy mężczyzna patrzy na moje buty w taki szczególny sposób (albo udaje, że nie patrzy :P) kiedy mam je na sobie, od razu jest mi przyjemniej.

Gość oj, patrzę
Dobrze, że cię to nie oburza, bo kobiety zwykle nie lubią jak się im przyglądać, paradoks taki. Ja przyznajęvsię bez bicia, jestem fetyszystą szpilek, a właściwie szpilek NA NOGACH. To najpiękniejsze,mco można zobaczyć na tym świecie. PS. mam nadzeję, że poszły już stąd małolaty od plaskatych kapci. Prawdzuwe kobiety górą!

Gość pax vobiscum
:)

JulietteB. Twoje wyglądają extra, wyobrażam sobie je na nogach... Czy również lizać ? No jasne, nie zastanawiałbym się ani chwili ! Pozdrawiam ;)

Gość wysokie musza byc
A ja gardzę dziewczynami które w pracy przyłażą w baletkach czy inncy papciach - kurde jesteś już po studiach (mozna wybaczyć bieganie na płaskim na zajęcia), chodzisz do pracy, jesteś niby dorosła to wyglądaj jak dorosły człowiek.. jak widzę babke przed 40 w baletkach do garsonki to mi się nóż w kieszeni otwiera.. mnie mama wychowała tak że dziewczynki powinny się ubierać jak na dziewczynki/ potem kobiety przystało - nie chodzę w spodniach tylko zawsze w sukienkach, nie noszę papci tylko obcasy (i błagam nie mówcie ze 5 czy 7 cm to już obcas..) i wyglądam kobieco a nie jak babo-chłop nie toleruję teksów "ze tobie sie tak chce w obcasach" albo "tez bym chciała ale nie umiem i stopy mnie bolą" -- to się naucz chodzić jak kobieta i pocierp trochę a nie na łatwiznę i w tych baletkach jak dziecko z podstawówki... sukienka + pończochy + obcasy conajmniej 12cm i od razu się lepiej czuję

Gardzić to ja nie gardzę. Chcą sobie chodzić w baletkach niech chodzą w baletkach. Ja nie chodzę w szpilkach cały czas, w niektórych sytuacjach wyglądałabym głupio. Teraz mam na nogach japonki :P Pisałam, że szpilki są podniecające, że samo ich posiadanie jest podniecające, że sam fakt, że mam je na stopach jest podniecający.