Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksymilian 28

kobiety chodzące W szpilkach ...

Polecane posty

Dość często widzę kobiety, które fajnie wyglądają, mają szpilki obcisle spodnie itd. Ładnie się prezentują, ale nie potrafią chodzic i kalecza sobie nogi... Bynajmniej u mnie we Wrocławiu takowych nie brakuje :-) porażka ...

Gość mało która ćwiczy
zanim założy szpilki

Gość Blankie
Ja gdzieś ostatnio wyczytałam, ze kobiety często chodzace na wysokich obcasach maja silniejsze orgazmy. Ciekawe czy to prawda :D

Orgazmy to może i nie, ale na pewno, kiedy mam na nogach szpilki, jestem od razu lekko podniecona przez sam ten fakt i myśl, że mężczyznom może się to podobać.

Gość Blankie
Nie, na Onecie - czyli w sumie trochę jakby w pani domu. Chodzi niby o to, ze u kobiety chodzacej na wysokich obcasach inaczej napinaja się mięśnie, zmienia się postawa ciała i bardziej pracują mięśnie dna miednicy - co akurat jest prawda no a mięśnie dna miednicy to nic innego jak miesnie Keglą, a te akurat maja wpływ na odczuwanie. Jakaś zależnośc dlatego jest, ciekawi mnie to jak to die przekłada w praktyce.

A mnie boli serce i cierpię katusze kiedy widzę kolejnego imbecyla, który nie wie co znaczy i kiedy stosuje się "bynajmniej" :O

Vera, opanuj hormony. Dlaczego odrazu imbecyl? Może popraw go kulturalnie, a nie sapiesz jak stary traktor. Nie powiem kto zachował się teraz jak imbecyl...

Gość szpileczki są sexi
...ale właśnie z chodzeniem w nich jest już nie tak super jak z samym wyglądem. Lubie chodzić w szpilkach-a raczej w nich wyglądać, na szczęście prezentuje się i chodze w nich zgrabnie:) ale do czasu niestety owego gdy stopy odmawiają mi posłuszeństwa,bolą i nie chcą dłużej w tej niewygodnej pozycji przebywać. A wtedy nie udaję,że wszystko jest ok tylko siadam na kanapie i po imprezie :p :/

Vera, opanuj hormony. Dlaczego odrazu imbecyl? Może popraw go kulturalnie, a nie sapiesz jak stary traktor. Nie powiem kto zachował się teraz jak imbecyl...

ja akurat nie przepadam za szpilkami, dla mnie buty musza być wygodne...wolę mieć ładne stopy w płaskich butach, ewentualnie słupek, koturna a niedługo znów będą modne klocki. Szpilki mżna od czasu do czasu, do samochodu i do posiedzenia przy stole najlepiej...ewentualnie do zdjecia...nie widzę powodu, żeby się męczyć na codzień...

Gość szpileczki są sexi
...ale właśnie z chodzeniem w nich jest już nie tak super jak z samym wyglądem. Lubie chodzić w szpilkach-a raczej w nich wyglądać, na szczęście prezentuje się i chodze w nich zgrabnie:) ale do czasu niestety owego gdy stopy odmawiają mi posłuszeństwa,bolą i nie chcą dłużej w tej niewygodnej pozycji przebywać. A wtedy nie udaję,że wszystko jest ok tylko siadam na kanapie i po imprezie :p :/

Nie, nie mogłabym go poprawić w sposób kulturalny. jak się kogoś zjedzie to jest większa szansa na to, że zapamięta, doczyta i więcej błędu nie popełni. Przynajmniej ja tak mam. :classic_cool: Ale ja jestem imbecylem... 😴

Wracając o tematu - z punktu widzenia mężczyzny, jak dla mnie, kobieta lepiej prezentuje się na płaskiej podeszwie. Trampki, belerinki bardziej mnie pociągają. Wiadomo są sytuacje, gdzie trzeba ubrać szpile, ale osobiście preferuje Panie na płaskiej podeszwie, jeżeli idzie o życie codzienne :)

Gość Blankie
Aale dlaczego wysokie obcasy wam się kojarzą tylko ze szpilkami? Są jeszcze koturny, koturny podwyzszane, kolki, klocki, szpilko-koturny, kopytka i parę innych typów wysokich obcasów. Do każdego typu figury, nóg i stroju da się dopasować wysokie obcasy. Kwestia tylko tego naa ile kobieta się chcę katowaac i je nosić :P

Gość mnbvfdz
Wolę na wygodnym, niewysokim obcasie.

Blankie, temat dotyczy szpilek, a nie wysokich obcasów. Czytamy, czytamy i jeszcze raz czytamy temat, w którym się wypowiadamy :)

Gość Maanianka
Wybieram średni obcas, w którym noga ładnie się prezentuje - łydka się nie napina, bo to nie zawody kulturystów.