Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

POTRZEBUJE JAKIEGOS POCIESZENIA NIE MAM SIE DO KOGO ZWROCIC :(

Polecane posty

jestem przepraszam ale musialam cos zalatwic a widc dkzisiaj rano jak jechal z pracy to wstpial do mnie hocia zmu wyraznie napsialam z enie chce sie z nim wiedziec... ale moja mama do niego dzwonila i powiedziala z ema przyjechac wsystko wyjasncic wiec przyjechal otworzylam mu drzwi i zaczla sie od razu tlumaczyc ze ta kolezanka wszystko sobie wymyslila ze to wszyskto jest njeorapwda itp itd jak to zwykle faceci gadaja pierdolu... poweidzialam mu z enie chce juz go widziec wiecej i nie wueirze mu dopiki mi nie udowownid ze to faktcznie nie jest prawda zxe sie calowal z tamta laska... to powiedzial ze moge do niej napisal i ona mi to potwierdzi kazalm mu wyjsc i powiedizlaam ze sie dowiem czy to byla prawda i dam mu znac oczywiscie po 15 minuthach juz mialam telefon od matki bp on zazyl do niej juz sie poskarzyc pojechal do niej do pracy i jej wszystko opowiedzial matka mi powidziala ze mam sie ogarnac i ze on juz jedzi edo mnie i ze mmam nie odstawiac cyrkow przyjechal ale nie otworzylma mu to siedzial pod blokiem na lawce z dwoma kolegami i pili piwo nie mog,am juz tergo zniesc i wyszlam do nich nie chcialam znm gadac to jeden kolega dal mi numer do tej laki z ktora sie niby calowal zebym sobie do niej napsiala to ona mi wszystko powteirdzi ja powiedzialam ze jak bede chciala to zadzwonie i dam mu znac on [ojechal do domu i sie nie odzywa do mnie do tej pory ja nie zadzownilam jeszcze do niej ani nie napisala m bo w sumie nie wiem co jej napisac??? moze mi ktos cos poradzi?? mmamma wrocila z pracy i poweidzial ze ona mozedo nij zadzownic i wszystko wyjasnci ale ja nie wiem czy to dobry pomysl

Przypominają mi się "Trudne sprawy" czy tam "Trudne sytuacje", sam nie wiem, raz to widziałem. Nie idzie opisać Twojej (nie)dojrzałości. Poza tym, piszesz jakbyś była pijana, nie można Cię zrozumieć. Już receptę można łatwiej przeczytać.

juz psialam gdzies ze mam taka wade i dlatego tak pisze a poza tym pisze w nerwach i to dlatego mi sie literki nie kleja i mam problem zklawiatura

nie rozumiem o co ci chodzi przeciez nie bledy sa tutaj nazjwanieszje tylko to co chcialm rzekazac a sie czepiasz jak rze psiego ogona

poprpstu pisze jak mi sie rece uloza na kalwiturze nie zwracam na to wieszje uwag staram sie pisac porpawnie ejdnak niezawsze mi to wychodzi

to miej wiecej szacunku do czytających Twoje posty i postaraj się pisać bardziej zrozumiale, tudzież po napisaniu, sprawdź jak to wyglada i popraw literówki.

oj juz nie mama na to czasu... ja niemysle o tych bledach zrezta zrozum z enie chodzi o to jak psize tlyko co chce przekaza czytlenikowie np rtobie a ty sie przyecpziles mohc bledow zamiast mi cos poradzic

młody177 - super komentarz! Trudne sprawy, pamiętniki z wakacji... Mamy to wszystko tutaj na żywo.:-) Anitka, Ty sobie jaja robisz czy co? Proszę, zrób w końcu użytek ze swojego rozumu.

kochana, masz całe pięć stron świetnych rad. na początku Twoje posty były śmieszne, teraz stają się irytujące.

jak nie chcesz to nie czytaj ok?? po co tuwszedles posmiac sie ze mnie czy co? teraz mic hdozi ko konterketna rade dotycza wpsiud na poprzednije stornie opisalam co sie dzisiaj dzialo

przynajmniej na prądzie zaoszczędzą moi sponsorzy. Ja napisała wyżej Miss... po co telewizor włączać.? dlatego czytam :) dobra, nie będę kłamał - czytam bo podziwiam Twoją...

pozwolisz, że nie ubiorę tego w takie słowa, abyś zrozumiała. nie jestem perfidny. To znaczy jestem, ale tylko czasami.

Gość Asia częstochowa
Oj anita. Ale ty robisz z siebie pośmiewisko. Jestem pewną że ten numer to nie jest numer do tej dziewczyny, tylko do podstawionej , żeby wersję potwierdziła ich. Weź lepiej napisz do niej na nk. Chociaż moim zdaniem i tak do niego wrócisz bo za głupia jesteś na to

fajnie z ejestes asia.. to powiedz mi co mam do nioej napsiac na nk?? zeby nie wyszlo glupio? obiecuje z ejak sie okazeze to prawda to nie worce do niego powaznie nigdy juz

Gość Asia częstochowa
Przypomnij sobie swój poprzedni temat O twoim zjebancu którego nazywasz chłopakiem. Też było tłumaczenie -i oczywiście chora psychicznie matka. I tak do niego wrócisz i tak i on cię zawsze już będzie zdradzał. I wszyscy wkoło wiedzą widać o tym a on to robi bo wie że jesteś widać bardzo mało inteligentna. Totalne dno. Anitko seks analny to nie wszystko.

Gość Asia częstochowa
Przypomnij sobie swój poprzedni temat O twoim zjebancu którego nazywasz chłopakiem. Też było tłumaczenie -i oczywiście chora psychicznie matka. I tak do niego wrócisz i tak i on cię zawsze już będzie zdradzał. I wszyscy wkoło wiedzą widać o tym a on to robi bo wie że jesteś widać bardzo mało inteligentna. Totalne dno. Anitko seks analny to nie wszystko.

ok aelt teraz to juz jest in a sytuacja chodzi mi tylko o to zeby sie dowiedzie cna 100% czy toi byla prawda jesli tak o go zostawie i juz nigdy niw roce do niego obcieduje wam tutaj wszystkim! tytlko mi powiedz jak mam napisa cod tej dziewczyny ic o?

Gość Asia częstochowa
Naprawdę jestem pewną że stać cię na normalny związek. Dasz radę! Musisz się obudzić! Napisz do niej np. Hej doszły mnie słuchy że całowałas się z moim chłopakiem.nie mam nic do ciebie, chce tylko potwierdzić ten fakt. Bo on się wypiera a wszyscy inni widzieli. Liczę na szczera odpowiedź.

Gość Asia częstochowa
Anitka ty nie masz znajomych. Chcesz możemy się zapoznać, ją mogę do twojej miejscowości podjęchac pogadać a nie.

Gość Asia częstochowa
Z jakiej miejscowości pochodzisz ?

Gość Asia częstochowa
:)

Gość Asia częstochowa
Hakerko? Dość zabawne:)