Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piłeczka7890

KOCHAM INNEGO............a układam sobie życie z innym....

Polecane posty

Gość ninaa291
Gość mata12
piersi.. hmmm... małe :P bo ogólnie jestem taka dość szczupła, pupa też nie za wielka :P wszystko mam w miare proporcjonalne do ciała :D tylko ten brzuch właśnie jest trochę większy , znaczy nie jest płaski.. odstaje... a jak już zjem trochę więcej to wygląda jakbym była w 3 miesiącu ciążyyyyyyy ;o masakra.i nie wiadomo czy kiedyś będzie płaski ;( a nina u Ciebie jak jest z brzuchem ? Zaraz pooglądam te sukienki nina co wysłałaś :)

Gość mata12
nina, te ostatnie sukienki co znalazłaś to są prześliczne :o tylko ile kasy :D hohoho... a gdzie do tego jeszcze fryzjer, buty, dodatki, torebka, kosmetyczna :D jak dla mnie na taką imprezę na jedną noc to za dużo :P choć podobają mi się takie sukienki :> ta różowa jest ładna i taka... Hmmm :) np. do poloneza możnaby było zostawić ten długi dół.... a później na imprezę zostawić tylko mini :)

Gość mata12
ładne są te niebieskie buciki :)

Gość mata12
Wiecie co dziewczynki moje :* cieszę się, że temat odszedł trochę od tych X-ów.

Gość mata12
piłeczko, a powiedz mi, czy Ty masz jakąś styczność z językiem angielskim ?:D umiesz go jako tako?

Gość piłeczka7890
Mata nie pomogę Ci dzisiaj z tymi sukienkami, bo padam z nóg, jutro postaram się coś poszukać. Co do angielskiego to tak o w zasadzie mam język angielski na studiach.

Gość mata12
Bo nie mam się do kogo zwrócić o to, potrzebuję napisać zadanie z angielskiego. Angielski mam 3 lata , a nic nie umiem...nic. Nawet dobrze przeczytać. W tych 3 klasach mieliśmy nauczyciela który nie był wymagający,a więc nikt się nie uczył, tylko leciało się na ściągach, teraz w 4 klasy zmienili nam nauczyciela, wymagająca Pani :) zadała nam zadanie, a ja nawet nie wiem jak mam się do niego zabrać. Translator odpada,bo od razu pałe można dostać. :( Miałabyś jakoś trochę czasu na weekend, żeby mi jakoś pomóc to napisać? Tzn. przetłumaczyć parę zdań.

Gość piłeczka7890
Hmm no wiesz sama zbyt dobra nie jestem, ale postaram się:)

Gość mata12
na pewno lepsza ode mnie :D ^^ ja nic nie umiem z angielskiego, przyznaję się bez bicia, choć w 3 klasie miałam 4 na koniec, a nawet nie wiem za co, chyba za ładne oczy. Nawet dobrze nie potrafię przeczytać po ang. Te zdania są proste, bynajmniej ja się postaram takie ułożyć, żeby nie sprawić Ci większego kłopotu. To ma być zadanie o mojej miejscowości, czyli np." U mnie w miejscowości mieszka 1000 osób", albo " znajduje się tu park, poczta , bank " "Dobrze się czuję w mojej miejscowości " itp. Mogę liczyć na Twoją pomoc ? :P Wiadomo, że czasem można skorzystać z translatora, ale żeby nie do przesady, bo ona wtedy domyśli się, a też nie chcę szukać po internecie już gotowych opisów miasta , bo ona też szpera w necie ;/ Jakaś dziwna jest.

Gość piłeczka7890
Można też pomieszać niektóre zdania. :) ale postaram się Ci pomóc.

Gość mata12
no właściwie tak, tylko, że to ma być o mojej miejscowości, więc lepiej żeby wyobraźnia nie ponosiła nas :D Chodzi mi o to, że w tym tak jakby referacie musi być wszystko prawdą, bo nauczycielka tak sobie zażyczyła. Nie mogę np. napisać, że jest dyskoteka i ludzie chodzą się tam bawić, skoro tak na prawdę jej tam nie ma. Rozumiesz? Ja do jutra, postaram się wstawić tutaj zdania, które chciałabym żebyś mi pomogła przetłumaczyć :* bo w poniedziałek muszę jej już to oddać. Dasz radę piłeczko? Bo nie chcę żeby to był dla Ciebie jakiś kłopot :*

Gość bgbgfbgff
" U mnie w miejscowości mieszka 1000 osób" przecież to zdanie nie jest poprawnie napisane po polsku..... wróć do podstawówki i nadrób braki w wykształceniu bo wstyd.

Gość mata12
Ja napisałam przykładowe zdanie, żeby wiedziała o co mi chodzi dokładnie. A było to pisane pierwszą myślą, chciałam tylko wytłumaczyć o co mi chodzi dokładnie :) ale dzięki za zwrócenie uwagi :D a teraz narka-szparka.

Gość ninaa291
to fakt drogie sa ale zawsze mozna poszukac cos tanszego ale pod ten styl, taka sukienke mialam kupic sobie do slubu bo ja nie mialam koscielnego. u mnie z brzuchem... a wiec tak w ciazy przytylam 15 kilo i troszke bylam gruba ale teraz jestem bardzo bardzo szczupla. sukienka ktora mialam na slubie leci ze mnie ;p to fakt trzeb a troszke zapomniec o x ;p Pileczko jak sie czujesz? :) buziaki dziewczyny ;p

Gość mata12
A ninia, ile Ty masz lat ?:) Tak czytam z ciekawości ;) ja zdążyłam przytyć około 10 kg :D boję się pomyśleć co by było potem...przed ciążą ważyłam 49kg... teraz 58 ;o matko ! piłeczko jesteś?

Gość mata12
Piłeczko mam dla Ciebie zdania, które chciałabym żebyś mi przetłumaczyła. 1.W moim mieście znajduje się dworzec kolejowy,muzeum, szkoły , hotel,bank,cmentarz,restauracja i kawiarnia,kościół i dom kultury. 2. W rynku znajduje się ratusz, centrum handlowe i bank. 3.Poczta i hotel znajdują się przy drodze głównej. 4.Dworzec kolejowy i park jest obok szkoły gimnazjum. 5. Dom kultury niedaleko mojej szkoły. 5. Park jest bardzo ładny i zadbany. Lubię tam chodzić z przyjaciółmi - tak spędzam swój wolny czas. 6. Dobrze czuję się w moim mieście. Jest to bardzo spokojne i piękne miasto. Mieszkają tu bardzo mili ludzie. ': hmmm ... piłeczko to na tyle :P dałabyś radę? Zdania może nie są skonstruowane jakoś dobrze może, ale chodzi mi o proste zdania po angielsku, aby nie sprawić Ci problemu. :P

Gość piłeczka7890
Mata postaram się Ci pomóc:) dzisiaj znowu nie mam siły na nic nawet na szukanie kiecek, ale muszę wam opisać mój dzisiejszy sen, żebym nie zapomniała. Dziwny sen tak realny. że w tym śnie się obudziłam i okazało się że nadal śpię. Stałam w dużym markecie. Za mną stał mój tata. Miałam tylko 3 zł. Patrzę a tak jakby przede mną stoi X, ale bokiem w tych samych ciuchach jak go poznałam, nie widzi mnie. Za nim jego kolega. Podchodzę do kasy i proszę babkę o najtańsze picie do 3 zł. Na rachunku pisze że to piwo. On nagle się odwraca i mówi do mnie żebym kupiła białe wino, bo jest tańsze. Patrzymy na siebie. Tata mówi że idzie do auta. On nagle mówi do mnie...myślałem że zadzwonisz do mnie, byłoby inaczej ( nie pamiętam ale tak to brzmiało ). Patrzy gdzieś w bok i chce coś nadal powiedzieć, wyglądało to tak jak podczas ostatniego spotkania gdy się żegnaliśmy. Złapałam go za rękę i pociągnęłam za sobą, że lepiej jak pogadamy na zewnątrz. Pamiętam potem mojego ojce w aucie i jego gdy rzucam się na niego całujemy się i gdy przyciskam go do ściany. Co za sen taki realny nawet emocje były realne ta zachłanność podczas pocałunków jego mina, czułam się we śnie jak wtedy.

Gość ninaa291
pileczko piekny ten sen :D mata mam 23 lata, znaczy sie w grudniu je rozpoczne ;p;p;p

Gość ninaa291
dziewczyny jestescie ?

Gość ninaa291
napisze w czym mam problem moze ktoras mi pomoze jak bedzie, a wiec jestem mloda i do tego jestem mama. marzy mi sie tatuaz. myslalam o kilku miejscach i kilku wzorach 1.piers. myslalam o pajaczku takim http://www.arachnea.org/forum/photoplog/index.php?n=1920&page=6 ale mniejszym, gdzies takim jak te lapki http://oonewfolder0o.pinger.pl/m/704711 2.stopa http://tatuaze.us/tattoos-zoom_3,30,tatuaze-7.html zdjecie numer 2 ;) 3.kark tutaj myslalam o tekscie z piosenki ale nie wiem jaki... :) co myslicie o tym

Gość ninaa291
napisze w czym mam problem moze ktoras mi pomoze jak bedzie, a wiec jestem mloda i do tego jestem mama. marzy mi sie tatuaz. myslalam o kilku miejscach i kilku wzorach 1.piers. myslalam o pajaczku takim http://www.arachnea.org/forum/photoplog/index.php?n=1920&page=6 ale mniejszym, gdzies takim jak te lapki http://oonewfolder0o.pinger.pl/m/704711 2.stopa http://tatuaze.us/tattoos-zoom_3,30,tatuaze-7.html zdjecie numer 2 ;) 3.kark tutaj myslalam o tekscie z piosenki ale nie wiem jaki... :) co myslicie o tym

Gość ludzie psyyyy
moj byly uklada sobie zycie z inna chociaz caly czas ma sercu mnie i co? masakra zbyt duzo sie stalo, za bardzo mnie zawiodl.. ja nie moge sie poukladac jak narazie minely 2 lata :(

Gość piłeczka7890
Ninaa tatuaż? Wiesz nie mam nic do tego to Twój wybór, ale potem na starość będzie to okropnie wyglądać i szpecić:/ jak już to na stopie bym zrobiła. ludzie psyyyy - dołącz do nas:) bo widzę że masz podobny problem. mata postaram się Ci przetłumaczyć. No i te sukienki znaleźć.

Gość mata12
no współczujemy Ci,ja nawet nie mam pojęcia czy X ma mnie w pamięci...w ogóle, a co dopiero w sercu :D Piłeczko- ten seen Ci coś chyba mówi??????? to się chyba nazywa telepatia......poczytaj o tym ;) i zastanów się nad tym snem, jeżeli chcesz zmienić swoje życie. Nina-a od kiedy marzy Ci się taki tatuaż?Mi też się kiedyś marzył tatuaż, ale bałam się, że mógłby mi się kiedyś znudzić i co wtedy?;o ten pajączek fajny ;* ale na dłuższą metę? czy by nie sprawiał Ci problemu? Np. jeżeli szuka się pracy to najlepiej żeby ten tatuaż był w takim miejscu aby go nie było widać :P A z tym tekstem piosenki to nawet fajny pomysł :) tylko by był jakiś na miejscu , tylko jaki ?

Gość mata12
Piłeczko z tymi sukienkami się nie śpieszy bo to dopiero na styczeń :P:P a ten tekst na poniedziałek ;(

Gość piłeczka7890
Jeny wiecie po prostu te studia będą wykańczające. Czwartek piątek jestem w domu po 18 od rana. Mam same ścisłe przedmioty, taki kierunek no i inżynierski. Nie mam nawet weny żeby poczytać na drugi dzień. Co do sukienek i tekstu postaram się zrobić to do jutra czasu znaczy sukienki znajde na pewno, ale tekst to nie obiecuję mata bo nie chcę Ci narobić byków. Dużo tam czasów natrzaskałaś. Ja miałam angielski tzn,\. uczyłam się na maturę a teraz dopiero zaczynamy. Co do telepatii. Wierzysz w takie coś mata? że on mysli o mnie. Zastanawiałam się wiele razy. Wiem że myśli. Wiem że on mnie widzi, że wtedy mu się przypominają nasze spotkania, taki jest. Znam go już trochę i bierze mnóstwo rzeczy do siebie. To mnie trzyma że on myśli. Zawsze jak mi się śni to na drugi dzień go widze. Do szkoły chodzę drogą co jeździ do pracy. Myślę że kiedyś go tam spotkam to niedaleko jego domu. Nie spotkałam go mimo że mi się śnił. Teraz jest na gg i dał ogłoszenie że sprzedaje monitor:D chce któraś?

Gość mata12
Ja w takie coś wierzę, niby jak się wyczerpująco o kimś myśli to ten ktoś dzwoni, lub się go widzi. Możliwe , że przesyła Ci fale telepatycznie :D tylko czy Ty chcesz z nich skorzystać to już Twoja sprawa.Ja miałam tak ostatnio w szkole,myślałam sobie o X i po chwili dostałam od Niego sms, dziwna sprawa , trzeba przyznać. Ale nie wierzę , że to mógłby być przypadek. A co do snu, ostatnio też śnił mi się X, ale już nie pamiętam dokładnie o czym on był, chodziło między innymi o to , że spotkałam go.. i chciałam jego ciepła, a on krzyczał, że mam go zostawić w spokoju i udawał, że mnie nie zna. :o więc na drugi dzień ułożyłam sobie wszystko i stwierdziłam , że chyba będzie lepiej jak nie będę o nim myślała, przynajmniej starała się. Może źle mu z tym, że ciągle wysyłam mu fale telepatycznie ?:D

Gość piłeczka7890
Jeny zaintrygowałaś mnie. Przypomniało mi się coś. Mi się X nie raz śni że przychodzi do mnie przytula mnie, pragnie mnie i nie chce się odczepić w zupełności jak w realu robił tak samo, a np na drugi dzień udawał że mnie nie widzi, olewał i też tak jak w realu zmieniał zdanie. Może różnie myśli. Może śni mu się to co i mnie. A może śniło mu się to samo wtedy? Ale byłyby jaja. Tylko że jest zbyt dumny żeby napisać czy coś. Pamiętam jak po raz ostatni mieliśmy się spotkać. Jak się bał. Nie chodzi o to że mnie olewał tylko bał się konfrontacji. Może tak jest teraz. Może rozważa co by było gdyby?

Gość mata12
piłeczko, a jak ja nawale byków , pewnie jeszcze więcej. :P