Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

randka w ciemno kafeterianinow

Polecane posty

ja cie zaspokoje kazdej nocy i twoja chcica wygasnie jak zapalka rzucona do wody co ty na to?

FARAON I GGGGGG pierwsza para faraon to facet ktory lubi owlosione baby w miejscach intymnych. Nie pogardzi dziewica, ale chetnie tez zasadzi prenta w doswiadczonej puszczalskiej. najbardziej pasuje do niego GGGGG ktora lubi typ ruchacza, sama ma duzy poped seksualny, raczej nie przepusci zadnemu. Lubi zakladac krotkie mini kuszac przy tym kazdego napalenca. Dlatego od teraz mozecie zachowywac sie jak kafeteryjna para! Wieczorem zapraszam na wspolna sesje zdjeciowa, ktorej fundatorem bede ja.

Druga para to GUSTAWO I DRZOANA drzoana to przebojowa dziewczyna lubiaca rozrywke kazdego rodzaju. Chetnie wypije kakalo z gustawem I zaspokojji jego potrzeby energetyczne. gustawo to napaleniec, ktory szuka dziury do zapxchania, nie wazne czy jest glucha, slepa czy niewidoma, wazne, aby miala rozwarte nogi, a najlepiej to bez nog, wtedy nie bedzie musial sie silowac. oglaszam was kafeteryjna para, ps. Mozesz przesylac drzoanie pieniadze na konto.

drzoana lecimy na ostro kiedy pierwsza randa, zaspokoje twoje pragnienie no i pieniązki dostaniesz :)

A tera tura druga! Sa chentni? Jak tak to pisac. a ty gustawo jak chcesz zdobyc moje serce to najpier kasiuta a poozniej kakalo. Acha I opisz swojo erekcje na to, ze zostalismy paro, bo jestem ciekawa czy sie ucieszyles.

Gość Analogowy chłopak
Jestem chętny,czekam :)

Anallogowy zapros jakies panienki, bo nie ma z kim rywalizowac. gustawo ty jestes prawniczek, prawda?

Gość Analogowy chłopak
wpadnę wieczorem ,to może więcej panienek bedzie :)

No nie wiadomo czy bendo takie chentne. faraon jak tam z nowo narzeczono? Daje dupy?

Szparka, szparka, szpara, a nie tam takie zdrobnienia jak do malej dziewczynki. Loche tako mam, ze chlopie. Bralbys dzien I noc, zero czucia. Twoj fallus temu nie podola. Zapros kolegow to ci pokazo sztuczki jakie mogie z nimi zrobiec.

o ty suko, nie bedziesz mnie zdradzac i tylko ja twoja szpare moge wygrzebac :) bede wieczorem

Wieczorem to mozesz mi pofiukac. Co tera logiera zgrywasz a wczesniej jek ta ciota zes gadal.

Uwagia Uwagia! oglaszam drugo ture rantki w slepo! Tym razem zapraszam trzy panie I trzech chlopow. Zasasdy sa proste. Mozna wygrac swoja druga polowke. Dzieki tej grze juz tyle serc sie polaczylo! Naprawde wartko!