Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

randka w ciemno kafeterianinow

Polecane posty

Gość cycata basia kole 60 tki
ale wszystkie zęby własne:classic_cool:

O prosze kolejny romansik dzienki mie. Mozecie mi mowic 'ciociu swadko'. Niejeden raz udalo mi sie skojarzyc pary.

Basia witamy, mysle ze znajdo sie takie rumaki na kobiety po klimakterium. Mam nadzieje, ze juz masz to za sobo I nie uprzykrzysz zycia swemu wybrankowi. Opiszcie sie dokladnie wszyscy chentni zeby bylo wiadomo miej wiecej kjak kto wyglonda.

Gość czkawkabezdomnabezrobtonaiiiii
już wróciłam i jestem chętna wstępnie na ANALogowego chłopaka :classic_cool:

Gość cycata basia kole 60 tki
już po;) a szukam jurnego twardego przed 40 tka bo te starsze chlopy to maja miękko w gaciach i wiecznie filozofują:D

Dobrze czkawka zes przemyslala sprawe, akle bedziesz dzis brana, uuu dupsko bedzie trzeszczalo. Trzymaj cyce na uwiezi, zeby Ci zembow nie wybily.

Towarzysze gotowi? Bo niedługo zaczynamy!! Pamnientajcie, że to może być Wasza życiowa sząsa na poznanie kogoś wartościowego i dobrze wyposażonego.

Gość czkawkabezdomnabezrobtonaiiiii
przemyslallam juz wczesniej, ale musialam obejrzeć maraton serialowy żeby mieć o czym gadać z przyszłym samcem :classic_cool: naoliwiam wiec doope żeby nie trzeszczala i czekam

Czkawka ostra z ciebie baba, ciekawe czy łogiery się Cierbie nie wystraszo. No z reszto zobaczymy jakie typy się trafio, jak ruchacze to jak znalas, a jak jakieś pomemyje to sama bendziesz musiała sie zadowolić.

okiej ja w takim razie zaczynam prezętację zgłoszonych do tej pory uczestników.

Kandydatka nr 1 Janna B Urodą i wiedzą nie grzeszy, gdyż zdała maturę za pierwszym razem, a jej cyce są długości byczych jaj. Twierdzi, że ma długie nogi, choć nigdy ich nie mierzyła. Uważa się za ładną, ale znając życie w lustro nigdy nie patrzyła, albo matka jej naopowiadała głupot.

Kandydatka nr 2 Czkawka Jest uboga, pochodzi z patologicznej rodziny, nie posiada pracy ani domu. Nocami włóczy się po barach szukając chętnego do penetracji jej narządu służącego do wydalania kału. Długo zastanawiała się nad wzięciem udziału w RANDCE, gdyż twierdzi, że jest odrażająca. Może znajdzie się chętny na wydupcenie tej poczwary?

Kandydatka nr 3 Basia Kobieta, która przeszła najgorsze co może spotkać kobietę- klimakterium. Ma za sobą fochy i nędzne humorki, cyce większe niż krowie wymiona, a do tego chętna na młodzika z twardą pałą. posiada pełne uzębienie, jak sama twierdzi- własne. jej wybranek nie może być zoofilem.

Kandydat nr 1 ROBAK123 Wziął udział w powieści Hendryka Mickiewicza pt.: "Pan TAdek", grał tam księdza robaka, który nie żył w celibacie. Zwolniono go z tego stanowiska, gdyż nie umiał pełnić prostej funkcji. Szuka tutej prawdziwej miłości na dobre i na złe. Wpadła mu w oko Janna b i chętnie pozna ją od dupy strony.

Gość drzoona
won koniec nie chce mi sie z was robic losia won szmaciska

Kandydat nr 2 Analogowy chłopak Skromny, kulturalny, zanim wejdzie głębiej najpierw zapyta. Nieproszony wychodzi, miło przywitany zostaje i chętnie współpracuje. Jest upatrzony przez największą brzydotę kafeterii- Czkawkę. Chętnie spróbowała by jego ANALogu.

oj jagienka jagienka, nawet dobrego podszywa nie umisz zrobić, zobacz jak wpisałaś mojego nicka. Wróć do szkoły dziecko, bo kiepściutko z twojo polonistyko, kiepściutko. Po co te nerwy? Jutro wytłumaczysz wszystkim, że to nie Ty jesteś taka głupia.

Gość dzoona
djvifdicxgd

Gość janna b
Po takiej prezentacji to teraz na pewno kogoś ino poznam :D drzoana ❤️

Kandydat nr 3 FARAON\ W dniu dzisiejszym został okrzyknięty pierwszym Randkowiczem KAfeterii. Jego wybranką była GGGG, raczej nie była to kobieta jego marzeń, gdyż postanowił zawalczyć drugi raz. Z resztą nie ma się co dziwić, bo jak się później okazało pani GGGG to Jagienka87- największe dno kafeterii. Lubi owłosione kobiety w miejscach intymnych i chętnie pójdzie w kakał.

JOanno przyjaciułeczko, cieszę sie, że CI się podoba. Tera se notuj informacje o kandydatach, może znajdziesz tego wymarzoinego.

Gość janna b
żałosny podszyw 🖐️