Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 16latkaWciazy

Aborcja! Pomozcie

Polecane posty

jest jeszcze npr i te偶 skuteczna "A偶 trudno uwierzy膰, 偶e z dnia na dzie艅 rozwi膮zane zosta艂y wszystkie nasze problemy seksualne. Zabra艂o mi du偶o czasu prze艂amanie starych nawyk贸w my艣lowych, 偶eby podczas seksualnego zbli偶enia nie my艣le膰, czy wzi臋艂am dzisiaj pigu艂k臋 lub kiedy p贸j艣膰 i w艂o偶y膰 kr膮偶ek. Natychmiast odpad艂y k艂opoty z antykoncepcj膮. Mog艂am by膰 obecna w doznaniach od pocz膮tku do ko艅ca seksualnego zbli偶enia. To by艂o cudowne!" (npr.pl) "Gdy przeszli艣my na npr, poczu艂am si臋 wyzwolona z piek艂a. Wreszcie jestem pani膮 swojego cia艂a, a nie niewolnic膮 pigu艂ki. Wreszcie, gdy kocham si臋 z m臋偶em, nie dr臋cz膮 mnie natr臋tne my艣li: Czy aby na pewno wzi臋艂am pigu艂k臋?. Wreszcie mam poczucie zdrowia, nic mi nie dolega, 偶adnych skutk贸w ubocznych. Wreszcie mog臋 cieszy膰 si臋 seksem. Mog臋 by膰 sob膮!" (z prywatnej korespondencji). Niewolnica antykoncepcji http://www.bognabialecka.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=26:niewolnica-antykoncepcji&catid=2:homo-sapiens&Itemid=7 Koszt pigu艂ek antykoncepcyjnych plus prezerwatyw (licz臋 w ten spos贸b, poniewa偶 wi臋kszo艣膰 "艣wiadectw" m贸wi艂a o konieczno艣ci podw贸jnego zabezpieczenia), 艣rodk贸w nawil偶aj膮cych pochw臋 oraz przeciwgrzybicznych to oko艂o 45 z艂 miesi臋cznie. Jest to cena u艣redniona, poniewa偶 istniej膮 zar贸wno 艣rodki, za kt贸re kobieta zap艂aci zaledwie kilka z艂otych (traktowane jak lek i refundowane przez NFZ), jak i 艣rodki kosztuj膮ce 100 z艂otych. Dziewi臋膰 milion贸w kobiet w Polsce w wieku rozrodczym to rynek, na kt贸rym firmy farmaceutyczne mog膮 zarobi膰 4 860 000 000 z艂 rocznie. Gdyby te same kobiety stosowa艂y wy艂膮cznie naturalne metody planowania rodziny, mo偶na by na nich zarobi膰 grosze bo wydatki w ci膮gu roku na sprawy zwi膮zane z seksem to koszt termometru.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
Merkaba... przesta艅 kopiowa膰 bzdury i napisz co艣 od siebie.

Udost臋pnij ten post

Zbrodnie masonerii w Meksyku i Powstanie Cristeros http://www.youtube.com/watch?v=nlVhyHem6_k nawet powsta艂 film o tym ale w europie jest blokowany http://www.youtube.com/watch?v=6pu4gst3FmI&feature=fvst Najdro偶sza produkcja meksyka艅skiego kina z hollywoodzk膮 obsad膮, kt贸ra opowiada o katolickiej kontrrewolucji w Meksyku film 鈥濼here be dragons o za艂o偶ycielu Opus Dei, kt贸re do dzi艣 nie mo偶e doczeka膰 si臋 szerokiej dystrybucji w Polsce. Emisja filmu Cristiada film zakazany w ca艂ym laicko liberalnym 艣wiecie http://wirtualnapolonia.com/2012/04/06/emisja-filmu-cristiada-film-zakazany-w-calym-laicko-liberalnym-swiecie/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
>>facetx123095 "jakby aborcja by艂a legalna Ci co by chcieli - by jej dokonywali, Ci co s膮 przeciw -m nie. Po co ma by膰 nielegalna bo Wy tego nie chcecie i nigdy nie wykonacie. Tak samo jak palenie. Wed艂ug mnie to strata pieni臋dzy i 偶ycia, ale jako艣 nie protestuje sprzeda偶y papieros贸w. Kto chce to korzysta. Jego problem i to na jego odpowiedzilno艣c" Ja akurat mieszkam w kraju, gdzie aborcja jest legalna i nie protestuj臋, bo nie mam na to wp艂ywu. W Polsce w 1993 r. ludzie (g艂贸wnie kobiety) protestowali przed wprowadzeniem ustawy antyaborcyjnej i tak rz膮d zrobi艂 co chcia艂. Kto chce ten usuwa ci膮偶臋, ale nie znaczy to, 偶e trzeba aborcj臋 traktowa膰 jak metod臋 antykoncepcyjn膮... " c贸偶 tam, zdarzy艂o si臋 to usuniemy". Palenie por贸wnujesz do aborcji? Papieros 偶yje i b臋dzie cz艂owiekiem? Nie odr贸偶niasz tytoniu od cz艂owieka, dziecka? Wsp贸艂czuj臋. Ja nikogo nie pr贸buj臋 przekonywa膰, aczkolwiek swoje zdanie wyra偶am... jednak por贸wnywanie aborcji do u偶ywek... ma si臋 tak, jakby z cementu pr贸bowa膰 zrobi膰 placki ziemniaczane. Nie popieram palenia papieros贸w, ale w 偶yciu nie przysz艂o mi do g艂owy, aby wyb贸r palenia, a wyb贸r aborcji zestawi膰 w por贸wnaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morraima
ludzi jest jak mrowkow- 1/3 polski to strefa biedy bo Kk i jego ;poplecznuicy od 89 roku zwalczaj kontrole urodzn , wypychaja kobieety z rynku pracy i chca zmiesc antykoncepcje z powierzchni ziemi -a skutek? w PRL dzieci w domach dzieck bylo 10 tys a teraz 25 tys- biedota rodzi i oddaje -brawo KK i jego leakrze i politycy -to ich zbrodnicze dzielo

Udost臋pnij ten post

Masoneria d膮偶y do zniewolenia ludzi poprzez: rozbicie rodziny, demoralizacje (przejawiaj膮c膮 si臋 w promowaniu przez wolnomularzy- swobody seksualnej, aborcji, antykoncepcji, rozwod贸w, 艣lub贸w cywilnych, eutanazji, homoseksualizmu, laicyzacji http://poznajprawde.net/aktualnosci/347-sex-narzedziem-do-degeneracji-spoleczenstwa.html

Udost臋pnij ten post

np Rosja ogranicza prawo do aborcji Zaostrzenie przepis贸w o zezwalaniu na przerywanie ci膮偶y jest elementem polityki demograficznej w艂adz staraj膮cych si臋 wszelkimi sposobami zwi臋kszy膰 liczb臋 Rosjan. Te wysi艂ki du偶o kosztuj膮. Na przyk艂ad ka偶d膮 kobiet臋, kt贸ra urodzi drugie i nast臋pne dziecko, pa艅stwo obdarowuje tak zwanym kapita艂em macierzy艅skim, czyli becikowym w wysoko艣ci oko艂o 32 tys. z艂. W艂adimir Putin obieca艂 kilka dni temu, 偶e rodzina, w kt贸rej pojawi si臋 trzecie dziecko, b臋dzie przez trzy lata dostawa膰 zasi艂ek pokrywaj膮cy koszty jego utrzymania. Ta polityka nie przynosi jednak oczekiwanych skutk贸w. Liczba Rosjan wci膮偶 maleje. I jak oblicza sam premier, je艣li te tendencje si臋 nie zmieni膮, w 2050 r. Rosja b臋dzie liczy膰 107 mln ludzi - o 36 mln mniej ni偶 dzi艣. http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,114377,11154157,Rosja_ogranicza_prawo_do_aborcji.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajabba
ludzi jest za dzu -a ideal Kk to nascie dzieci w rodzinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
>>merkaba "Masoneria d膮偶y do zniewolenia ludzi poprzez: rozbicie rodziny, demoralizacje (przejawiaj膮c膮 si臋 w promowaniu przez wolnomularzy- swobody seksualnej, aborcji, antykoncepcji, rozwod贸w, 艣lub贸w cywilnych, eutanazji, homoseksualizmu, laicyzacji" Laicyzacja? A czego ty chcesz? prawa ko艣cielnego? Powt贸rki ze 艣wi臋tej inkwizycji, gdzie za podejrzenie o czary cz艂owiek trafia艂 na stos? Mo偶e w obecnych czasach nie by艂oby tak tragicznie, ale jak s艂ysz臋 takich g艂膮b贸w, kt贸rzy s膮 przeciwni antykoncepcji to mnie szlag trafia. W pa艅stwach prawa religijnego, czy to chrze艣cija艅skiego, czy muzu艂ma艅skiego dziej膮 si臋 gorsze zbrodnie przeciwko dzieciom, ni偶 w pa艅stwach 艣wieckich. Oczywi艣cie tak jak kk, prawo szariatu w krajach muzu艂ma艅skich zabrania aborcji, ALE... nie oferuj膮c nic w zamian, a przynajmniej oferuj膮c niewiele, skazuj膮 ludzi na mordowanie swoich dzieci w ciszy tu偶 po narodzinach. Tego te偶 nie wiesz? Nie jestem za aborcj膮, ale jestem za antykoncepcj膮 i wiem jedno, 偶e religie powinny by膰 trzymane z dala od wp艂ywu na prawodawstwo. Tgeo jestem pewna jak niczego innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
Pa艅stwo prawa kanonicznego czy prawa szariatu, to nic innego jak robienie otoczki przyzwoito艣ci i zamiatanie problem贸w pod dywan.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie na o czym m贸wi膰
A Ty chcesz 偶y膰? Czy chcesz 偶eby Ci臋 kto艣 wyskroba艂 na 偶ywca. Tam w twoim brzuchu ju偶 JEST cz艂owiek i on do Ciebie nie nale偶y. Jak umia艂a艣 si臋 seksi膰 to musisz te偶 umie膰 ponie艣膰 tego konsekwencje- powiedzie膰 rodzicom. Dziecko w najgorszym wypadku mo偶na odda膰, nie trzeba go zabija膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
>>Nie na o czym m贸wi膰 "A Ty chcesz 偶y膰? Czy chcesz 偶eby Ci臋 kto艣 wyskroba艂 na 偶ywca. Tam w twoim brzuchu ju偶 JEST cz艂owiek i on do Ciebie nie nale偶y. Jak umia艂a艣 si臋 seksi膰 to musisz te偶 umie膰 ponie艣膰 tego konsekwencje- powiedzie膰 rodzicom. Dziecko w najgorszym wypadku mo偶na odda膰, nie trzeba go zabija膰." Do kogo ty si臋 teraz zwracasz? Do mnie? We藕 偶e cz艂owieku przeczytaj posty cho膰by dwie strony w ty艂 zanim si臋 tu zaczniesz poci膰. Wyrwa艂e艣 co艣 z kontekstu i rzucasz si臋 jak wesz na grzebieniu. Je艣li chodzi ci o aborcj臋... JESTEM PRZECIW... ale jak na ka偶dym forum, czasem temat dygresuje... A ja nadal twierdz臋, 偶e religia powinna mie膰 swoje miejsce w 艣wi膮tyniach i nigdzie indziej!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajabba
ludziow jak mrowkow-polska to drugie indie i afryka-taka plosnosc ludzi jest-bo Kk i poliytycy maja jeden cel-miliard polakow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
>>kajabba "ludziow jak mrowkow-polska to drugie indie i afryka-taka plosnosc ludzi jest-bo Kk i poliytycy maja jeden cel-miliard polakow" Ciesz si臋, 偶e w Polsce jeszcze antykoncepcji nikt nie zabroni艂, bo wtedy celem by艂o 7 miliard贸w :D Jak ko艣ci贸艂 b臋dzie si臋 pcha艂 do polityki w Polsce, wtedy b臋d膮 jaja, bo za stosowanie 艣rodk贸w antykoncepcyjnych prawo kanoniczne b臋dzie kara膰 pozbawieniem wolno艣ci :P

Udost臋pnij ten post

nierub tego puzniej bendziesz zalowala do kaca zycia powiec lepiej rodzicom oni ci pomogom wiem cos otym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajabba
czytaliscie moze ksizke tylko razem z corka betty mahmoddy? On a pisze ze przyjechala do iranu majac spirale a gdy przeczytala w iranskiej konstytucji ze za zapobieganie ci膮zy grozi kara smierci -to ja se sama wyje艂a-mocny opis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
>>kajabba "czytaliscie moze ksizke tylko razem z corka betty mahmoddy? On a pisze ze przyjechala do iranu majac spirale a gdy przeczytala w iranskiej konstytucji ze za zapobieganie ci膮zy grozi kara smierci -to ja se sama wyje艂a-mocny opis" Ja czyta艂am i podobne sytuacje nie tylko w tej ksi膮偶ce s膮 opisywane i nie tylko dotycz膮ce religii muzu艂ma艅skiej :) Tam gdzie religia w pa艅stwie, tam po prostu... ciemnota, totalny wy偶 demograficzny, biedna z n臋dz膮, rodzenie w domu i mordowanie noworodk贸w tu偶 po narodzinach i og贸lnie brak perspektyw. Od 艣redniowiecza post臋p niewielki. Dlatego cho膰 nie jestem za aborcj膮, na pewno jestem za antykoncepcj膮 i pa艅stwowym prawem laickim. Nie jestem wierz膮ca, ale jak kto艣 wierzy... droga wolna, niech wierzy, ale wszelaka nadgorliwo艣膰 religijna jest gorsza od faszyzmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajabba
jajestem za antykoncepcja i sterylizacja - aKk ijego gwardia -popiera bied e, ciemnote i , glod, niski poziom wyksztalcenia i -dzidziczenie ech negatywow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
>>kajabba "jajestem za antykoncepcja i sterylizacja - aKk ijego gwardia -popiera bied e, ciemnote i , glod, niski poziom wyksztalcenia i -dzidziczenie ech negatywow" Problem w tym, 偶e w Polsce sterylizacja te偶 nie jest ca艂kowicie legalna. Kobieta mo偶e poprosi膰 o zabieg sterylizacji, na przyk艂ad wtedy, gdy troje dzieci urodzi艂a poprzez cesarskie ci臋cie.. Sterylizacja jak najbardziej i antykoncepcja... Je艣li kto艣 jest pewien 偶e nie chce mie膰 nigdy dzieci, sru i sterylizacja, dla niepewnych antykoncepcja. Nie mieszkam w Polsce i tu aborcja jak i sterylizacja na 偶yczenie jest legalna... Dzieci... g艂贸wnie tylko obcokrajowc贸w, ale jak kto woli, jednak tutaj kobiety albo fest si臋 zabezpieczaj膮 albo w艂a艣nie sterylizuj膮... Tak chyba najlepiej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
Szczerze m贸wi膮c proporcje mi臋dzy zabiegami aborcyjnymi, a na przyk艂ad antykoncepcj膮 czy sterylizacj膮 na 偶yczenie jest na prawd臋 kolosalna. Nie wiem dok艂adnie na czym to polega, czy na 艣wiadomo艣ci spo艂ecznej czy na czym, ale zabieg贸w aborcyjnych jest o multum mniej ni偶 np. sterylizacji czy pacjentek przychodz膮cych po recepty na pigu艂ki antykoncepcyjne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
Mo偶e chodzi w艂a艣nie o kwestie wyboru? Nie wiem... Je艣li kobieta nie chce na 100% mie膰 dziecka, wystarczy 偶e uko艅czy艂a 21 lat i mo偶e podda膰 si臋 sterylizacji, antykoncepcja na wyci膮gni臋cie r臋ki... Mo偶e gdyby tak w Polsce kobietom da膰 wyb贸r... wysterylizuj si臋 je艣li nie chcesz dzieci... mo偶e by艂oby inaczej? Nie wiem. Tutaj nawet m臋偶czy藕ni poddaj膮 si臋 sterylizacji, cho膰 rzadziej ni偶 kobiety :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajabba
sterylizacja w polsce jest pewnie dostepna na carnym rynku-ale ofichalnie jak do przychodni przyjdzie biedna , schorowana wiellorodka blagajac o sterylizacje lub spirale -klerykalny ginekolg skurwiel powie -spierdalaj i roodz dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunia 001
tak czytam i czytam, I jedyna durna osoba w tym ronie jestes Ty . Przelecial cie stary chuj ktoego nazywasz wujkiem ? ma 67 lat a ty 16 , widzisz w tym logike ? bo ja nie . piszesz ze to dziecko wujka a gadasz o slubie ze swoim chlopakiem ? i to chlopak placi za aborcje ? jestes nie normalna, chlopak chociaz wie ze to nie jego dziecko ? Masz problemy z glowa od tego wszystkiego widze. Aborcja to powazna sprawa, mozesz poniesc za to wysokie konsekfencje oraz mozesz nie zajsc juz w ciaze , chcezsz tego ? Na twoim miejscu powiedziala bym rodzica twoja mama na pewno wszystko zrozumie bo sama jest kobieta i wie jak to jest. Najpierw porozmawiaj z rodzicami a pozniej mysl nad takim czyms.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
>>kajabba "sterylizacja w polsce jest pewnie dostepna na carnym rynku-ale ofichalnie jak do przychodni przyjdzie biedna , schorowana wiellorodka blagajac o sterylizacje lub spirale -klerykalny ginekolg sk**wiel powie -spie**alaj i roodz dalej" W Polsce sterylizacja na 偶yczenie dost臋pna jest mi臋dzy innymi wtedy, gdy kobieta przesz艂a 3 porody poprzez cesarskie ci臋cie. To wiem na pewno. Czy czarny rynek sterylizacyjny w Polsce kwitnie... nie wiem na 100% ale na pewno tak jest. Nie znam przypadku, aby po trzeciej cesarce odm贸wiono kobiecie sterylizacji na 偶yczenie, ale nie m贸wi臋 nie, poniewa偶 by膰 mo偶e i takie przypadki bywa艂y, gdy lekarz albo nie u艣wiadomi艂 kobiety w tej kwestii, albo po prostu wy艂o偶y艂 lach臋. A zabiegu sterylizacji na 偶yczenie powinno si臋 dokona膰 w trakcie trzeciej operacji chirurgicznej otwarcia macicy po uprzednim uzgodnieniu tego z rodz膮c膮. Tyle wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajabba
KK kaze miec jka najwiecej dzieci -tak jest od zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunia 001
tak czytam i czytam, I jedyna durna osoba w tym ronie jestes Ty . Przelecial cie stary chuj ktoego nazywasz wujkiem ? ma 67 lat a ty 16 , widzisz w tym logike ? bo ja nie . piszesz ze to dziecko wujka a gadasz o slubie ze swoim chlopakiem ? i to chlopak placi za aborcje ? jestes nie normalna, chlopak chociaz wie ze to nie jego dziecko ? Masz problemy z glowa od tego wszystkiego widze. Aborcja to powazna sprawa, mozesz poniesc za to wysokie konsekfencje oraz mozesz nie zajsc juz w ciaze , chcezsz tego ? Na twoim miejscu powiedziala bym rodzica twoja mama na pewno wszystko zrozumie bo sama jest kobieta i wie jak to jest. Najpierw porozmawiaj z rodzicami a pozniej mysl nad takim czyms.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
>>kajabba "sterylizacja w polsce jest pewnie dostepna na carnym rynku-ale ofichalnie jak do przychodni przyjdzie biedna , schorowana wiellorodka blagajac o sterylizacje lub spirale -klerykalny ginekolg sk**wiel powie -spie**alaj i roodz dalej" W Polsce sterylizacja na 偶yczenie dost臋pna jest mi臋dzy innymi wtedy, gdy kobieta przesz艂a 3 porody poprzez cesarskie ci臋cie. To wiem na pewno. Czy czarny rynek sterylizacyjny w Polsce kwitnie... nie wiem na 100% ale na pewno tak jest. Nie znam przypadku, aby po trzeciej cesarce odm贸wiono kobiecie sterylizacji na 偶yczenie, ale nie m贸wi臋 nie, poniewa偶 by膰 mo偶e i takie przypadki bywa艂y, gdy lekarz albo nie u艣wiadomi艂 kobiety w tej kwestii, albo po prostu wy艂o偶y艂 lach臋. A zabiegu sterylizacji na 偶yczenie powinno si臋 dokona膰 w trakcie trzeciej operacji chirurgicznej otwarcia macicy po uprzednim uzgodnieniu tego z rodz膮c膮. Tyle wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfblsjdghlsakjdhgs
>>niunia 001 "tak czytam i czytam, I jedyna durna osoba w tym ronie jestes Ty . Przelecial cie stary ch*j ktoego nazywasz wujkiem ? ma 67 lat a ty 16 , widzisz w tym logike ? bo ja nie . piszesz ze to dziecko wujka a gadasz o slubie ze swoim chlopakiem ? i to chlopak placi za aborcje ? jestes nie normalna, chlopak chociaz wie ze to nie jego dziecko ? Masz problemy z glowa od tego wszystkiego widze. Aborcja to powazna sprawa, mozesz poniesc za to wysokie konsekfencje oraz mozesz nie zajsc juz w ciaze , chcezsz tego ? Na twoim miejscu powiedziala bym rodzica twoja mama na pewno wszystko zrozumie bo sama jest kobieta i wie jak to jest. Najpierw porozmawiaj z rodzicami a pozniej mysl nad takim czyms." Niunia, widocznie 藕le czytasz... bo to o czym piszesz... to by艂y posty podszywaczy zanim ta dziewczyna, kt贸ra za艂o偶y艂a ten topik zaczerni艂a nick. Czytasz, czytasz a jako艣 ma艂o wyczyta艂a艣 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajabba
sterylizacja zabobiegalby masowemu wielorodztwu - powszechnej biedzie -jakby baby mogla sie wysteryliziwac po po 2,3 , 4 dzxiecko zamist rodzic ich kilkanasioro to polska nie bylaby tak przleudniona

Udost臋pnij ten post