Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16latkaWciazy

Aborcja! Pomozcie

Polecane posty

Gość KasiaKasiaKasiaKasia.
nie jego zaadoptowałam wczesniej, nie dreczy mnie nic.

Gość ,mdnc bdan
w polsce nikt ci tego nie usunie , a po drugie w ktorym jestes tygodniu ciazy , przypomne ze masz czas do 11 tygodnia , potem kretki :) zajedz do niemiec , tam za 400 euro zrobią ci fachowo i bez problemu , na 8 jestes tam , o 13 idziesz do domu .

nie czuje zadnej zazdrości, skąd wy możecie wiedzieć co ja czuje skoro nigdy aborcji nie dokonaliście. Nie jestem zła, nie jestem zazdrosna, nie jestem smutna, nie jestem wesoła, nie jestem zła, no ale Wy nadal swoje.

Gość Kaatika93
"Fachowo", "bez problemu". Ja pier*ole... lekarze - płatni mordercy.

Gość Kaatika93
KasiaKasiaKasiaKasia. a skąd Ty możesz wiedzieć coś o życiu i porodzie, jak nigdy tego nie doświadczyłaś?

jak chce to niech tak zrobi a ty nie wmawiaj nikomu uczuć i nie krytykuj

nie chce nic wiedzieć o porodzie, jak najdalej z tym ode mnie

Gość Kaatika93
Po wszystkim nie będzie odwrotu. Zrobi krzywdę nie tylko dziecku, ale i sobie.

Gość Kaatika93
Co za nienawiść do życia... Miałaś kiedyś myśli samobójcze?

Gość ,mdnc bdan
telefon do niemiec - nie martwic sie - smiało po Polsku mówic mozna , doktor rozumie , bo polak :) Rudzinski doktor 004 917 643055165 niedaleko granicy na zachodzie Polski

Gość dhfblsjdghlsakjdhgs
KasiaKasiaKasiaKasia., ty również wypowiadasz się na tematu porodu, choć o nim pojęcia nie masz, a na poprzedniej stronie napisałam do ciebie to: >Pisałaś, że poród negatywnie wpływa na stan narządów rodnych haha... owszem jakiś wpływ jest, ale ty jeszcze nie widziałaś co się dzieje w czasie aborcji z narządami rodnymi, a co myślałaś, że ginekolog patyczkiem to robi? Często macica jest tak podciągana, że szyjkę macicy widać na zewnątrz..., a pochwę rozszerza się tak, że spokojnie przeszłaby główka dziecka. I co? Rozszerzyło cię bardziej niż byłaś?

ja nie jestem okaleczona, nikt mi krzywdy nie zrobil, ja sobie tez nie, wiec chyba nie ma sie czego bac

jaka główka w końcu pierwszego miesiaca?

Gość dhfblsjdghlsakjdhgs
>>KasiaKasiaKasiaKasia. "ja nie jestem okaleczona, nikt mi krzywdy nie zrobil, ja sobie tez nie, wiec chyba nie ma sie czego bac" No właśnie... normalny poród też nie okalecza :)

ja mam wszystko tak jak było

Gość Kaatika93
Potrafisz cały czas pisać o sobie. "nikt MI krzywdy nie zrobił", "JA NIE JESTEM OKALECZONA". Pomyślałaś o tym dziecku, które zapłaciło za to największą cenę w swoim krótkim życiu?

tak, jasne, tylko możesz sie roztyć, troche rozstepów dostaniesz i galarety, cycki Ci opadna i ciało straci na jędrności a zamiast macicy bede miała studnie

Gość dhfblsjdghlsakjdhgs
>>KasiaKasiaKasiaKasia. "ja mam wszystko tak jak było" To wyobraź sobie, że po porodzie kobietom też wszystko do normy wraca :D

kaatika - to płód nie dziecko

Gość ,mdnc bdan
bredzisz !!!!!!!!!!! zabieg trwa dosłownie chwile ! metoda jest - wysysanie , precyzyjnie wkładją do macucy koncówke specjalnego przyządu i wysysają zarodek - tyle , po kłopocie , po zabiegu na upartego idziesz na dyskotekę

Gość Kaatika93
KasiaKasiaKasiaKasia. Juz pisałam wcześniej, czuję kopnięcia tego PŁODU. Reaguje, kiedy mój partner mówi do brzucha. Czy to nieświadoma istota? Czy to nie jest CZŁOWIEK?!

nie popieram aborcji, dla mnie to cos okrutnego, ale z tego co mi się wydaje to legalnie to tylko za granicą to zrobisz,

przeczytaj definicje jednostki społecznej, ludzie mylą płód z noworodkiem, noworodka z dzieckiem, czego was tam w szkole ucza

Gość ,mdnc bdan
to co kto uwaza w kesti czlowieka to inna sprawa , ale nawet kosciół jak poronisz to do pewnego miesiaca nie wyprawi pogrzebu , wiec gdzie tu człowiek ? :)

Gość Kaatika93
To czekaj, bo już się gubię... kogo można zabić? Płód? Ale dziecka to już nie? Czy też?

zreszta nie uzerajmy sie, masz prawo byc przeciwnikiem, rodzic tyle ile chcesz a ja mam prawo do tego odwrotego zdania i tyle.

Gość jestescie zazdrosni
tak rzecze Andrzej Pilipiuk http://andrzej.pilipiuk.w.interia.pl/dane/aborcja.html Syndrom postaborcyjny Film dokumentalny oparty o świadectwa osób dotkniętych syndromem postaborcyjnym http://www.youtube.com/watch?v=3Z-p3jTtWIQ lekarze opowiadają jak robi sie aborcje tz jak zabijali http://www.youtube.com/watch?v=GCn2dvHKXBo&feature=relmfu

Gość Kaatika93
KasiaKasiaKasiaKasia. No nie za bardzo, bo Ty w Polsce nie masz prawa do usunięcia dziecka, a ja do urodzenia owszem. Jeszcze się będą cieszyć, bo przyrost naturalny im podniosę.

Gość dhfblsjdghlsakjdhgs
>>KasiaKasiaKasiaKasia. "tak, jasne, tylko możesz sie roztyć, troche rozstepów dostaniesz i galarety, cycki Ci opadna i ciało straci na jędrności a zamiast macicy bede miała studnie" I tutaj dajesz dowód tego, jak mało wiesz... Czy ty myślisz, żpe wszystkie kobiety po porodzie są grube, mają rozstępy, sflaczałe cycki i pipkę jak studnię? Hahahaha :D Eh... Te które niezbyt dbają o to być może, ale są kobiety, które dbają o swoją skórę, smarując ją od początku ciąży kremami przeciw rozstępom (działają, sprawdzone :D ale używane regularnie i od początku ), wystarczy w ciąży nie obżerać się jak świnia i się ruszać (np. spacery), a waga przeważnie wraca do normy... tak samo z narządami rodnymi... :) mięśnie kegla... słyszałaś coś o tym? Jak będziesz miała 30 lat i choćby nie urodzisz dziecka, jak nie poćwiczysz mięśni kegla to i bez porodu możesz mieć rozklapiochę :D Oczywiście nie generalizuję... ale po prostu mówię ogólnie :)