Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakkakakaksnans89

czy istnieje dziewczyna, ktora zechce dac szanse brzydkiemu chlopakowi?

Polecane posty

ta odezwala sie nastepna pusta panienka :/ a skad wiesz ze Ty zawsze bedziesz ladna ? rozne rzeczy sie moga stac np choroba i traci sie na urodzie , boze czemy tylepustych lal na tym swiecie

Gość bessstyfffff
A ja jestem chyba jedna z niewielu dziewczyn dla których wygląd się nie liczy i piszę to szczerze . Dla mnie facet mógłby być najbrzydszy jeśli byłby po porostu normalny . Autorze jeśli chcesz pogadać to zapraszam na GG 43959486 . Mam 18 lat i chętnie Cię poznam . ( Dodam,że nie jest to żaden głupi żart,napisz popiszemy-jesli nie będziesz chciał nawet pisać - ni na siłę , ale czasem losowi trzeba pomóc :)

Gość oefjeojfwpef
ja sie może odezwe "wole pustego i ładnego" eh to ja Ci strasznie współczuje. Dorośniesz zmienisz zdanie

Gość do autora tematu
a byłbyś zainteresowany ładną acz nie wierzącą w siebie dziewczyną w twoim wieku chorującą w dodatku na depresje? i mającą myśli samobójcze?

Gość Członek_Forum
Kolego zapomnij o tym że z brzydką facjatą znajdziesz choćby ładną (nie mówiąc o pięknej) kobietę.Tutaj nie raz było o tym że baby lecą na wygląd i na kasę więc musisz się z tym pogodzić i szukać brzydkiej kobiety bo takie też są w naszym pięknym kraju :) Powodzenia!

Gość oefjeojfwpef
czlonek forum aś podsumował kobiety. Ja lece zawsze na tych z dzwiną urodą na tych od których inne uciakaja hihi :D wiec nie mierz wszystkich jedna miarka ok :D

Gość ja sie może odezwe
Co będzie to będzie czas pokaże Też zawsze gdy udzielam rad np koleżance to stwierdzam daj mu szans ,zobaczysz uroda ci przeminie,albo choroba i taki pusty koleś po prostu znajdzie sobie inną itd itp Wszystko ok dopóki nie chodzi o mnie i wiele hipokrytek nazywających mnie pustą lalą same za pewne brechtają z brzydkich kolesi w szkole w pracy na baletach mieście Ja tego nie robię, uważam,że każdy zasługuje na szczęście bez na wygląd Tylko,że tego szczęścia należy szukać w osobach podobnych do siebie jeśli chce się być szczęśliwym Zycie to nie bajka że wszystko dobrze się skończy

Gość kakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ktos zadal mi pytanie, czy chcialbym poznac niewierzaca w siebie dziewczyne z problemami..Tak,chcialbym..Dlaczego??Bo wiem co ona czuje,wiem, co to jest depresja,,sam z nia dlugo walcze, nienawidze swego ciala, boje sie ludzi, bo wiem, ze zaraz beda komentarze, tak bardzo bolesne..Sam chcialem to skonczyc, i prawie to mi sie udalo..Nienawidze takich dziewczyn jak ta Pani wyzej=wole pustego ale,,,,Potem ten pusty zdradza i slychac lament-wszyscy faceci sa tacy sami..Wszyscy??? Unikam jak moge atrakcyjnych dziewczyn i nigdy w zyciu nie chcialbym byc z kims takim-naogol sa to zbyt pewne siebie, myslace o sobie w kategoriach naj osobki, od ktorych tacy jak ja slysza tak bolesne komentarze,ze mamy ochote przeprosic ludzkosc, ze jeszcze zyjemy..Nawet nie wiecie ile to kosztuje lez..Znalesc sens mimo wszystko..Jesli ktos chce porozmawiac ponawiam swego maila sebkas@onet.eu

?????????????????????????///

"Tylko,że tego szczęścia należy szukać w osobach podobnych do siebie jeśli chce się być szczęśliwym" Bo ty tak twierdzisz, umysłowy komuchu?

czy jestes jeszcze- do autora???odezwij sie prosze

Pewnie się zabił z rozpaczy. Tak to jest jak się nie umie człowiekowi pomóc ...

mowiac-do autora-mialem na mysli dziewczyne o takim nicku, bo nomen omen sam jestem autorem

Gość pozdrawiam0090560
już chciałam napisać do Ciebie na maila ale po przeczytaniu "nigdy nie chcialbym byc z ladna wizualnie dziewczyna, bo na ogol takie dziewczyny gardza brzydszymi ludzmi, sa puste i zakochane w sobie." stwierdziłam że jesteś zbyt ograniczony :| zaślepiony swoim i czyimś wyglądem, czymś zupełnie płytkim, do cna.

Gość ja sie może odezwe
To żyj marzeniami nikt ci nie broni i pogrążaj się dalej,tylko nie miej pretensji do całego świata. Bo tak szczerze się zapytam Nawet jeśli kochasz szczerze to co po za tym uczuciem możesz jej zaoferować ona potrzebuje wsparcia od pewnego siebie i silnego,zaradnego mężczyzny a ty jej tego nie dasz niestety A wiecie czym jest brzydota tak na prawdę to NIE zjebany ryj,niski wzrost czy mały rozmiar kutasa to całokształt brzydota to choroba genetyczna sprawia,że rodzisz się słabszy fizycznie i psychicznie (złe geny) kiedyś eliminowana po prostu słabszy umierał na wstępie medycyna nie była tak rozwinięta i nie było do niej takiego dostępu Ale żyjemy w XXI w i skoro ktoś urodził się słabszy i przez np 20 lat swojego wegetującego życia nic nie robił tylko np siedział przed kompem to wiadomo pozostał taki jak go Pan Bóg stworzył i wygląda gorzej i jest gorzej traktowany ogólnie tak jak zresztą zawsze było........ ale nic się nie robiło i nadal się nie robi i do tego kkkkkkkkk Nienawidzisz całego świata nie tylko płci pięknej jesteś jak hitler Sam byś też skrzywdził kobietę tylko w inny sposób niż ten pusty ładny i nawet byś sobie z tego sprawy nie zdawał przykre to ale taka jest prawda

Gość crazy_horse
Autor topiku powinien iść moim zdaniem do psychologa i poważnie porozmawiać :)

nie rozumiem, dlaczego wiele osob atakuje mnie za to, ze pisze o unikaniu osob atrakcyjnych, wysylaja mnie do psychologa,a same pisza ze dla nich licza sie tylko osoby atrakcyjne, w domysle ze gardza brzydkimi!!!sami sobie zaprzeczacie..Prosze, by na mojego maila pisaly osoby ktora czuja to samo co ja..odrzucone przez innych ale szukajace docenienia i uczucia

Autorze, nie każda piękna kobieta to przysłowiowa sucz:) moja siostra jest bardzo atrakcyjna i tym samym jest świetnym człowiekiem, moim najlepszym przyjacielem. Ja również nie zwracam uwagi na przystojniaków, ale nie dlatego, że uważam ich za świnie, które tylko krzywdzą i zdradzają, ale dlatego, że oni nie są z mojej ligi;) ja urodą nie grzeszę, dlatego nie żyje w przeświadczeniu, iż należy mi sie jakiś Brad Pitt;) i tak zawsze bardziej zwracałam uwagę na tych przeciętnych, a nawet na tych brzydszych. Jeśli miał w sobie to coś, to nie ma szans, aby nie zmiękły mi nogi:p piszesz ciekawie, ale wydajesz się być mięciutki, pokaż, że masz jaja, a kobiety same będą do Ciebie lgnęły:)

hybryda-to nie jest oznaka miekkosci, nie okazuje emocji na zewnatrz..To glos duszy spragniony milosci..

Poza tym ja to bym musiał się nieźle nastarać żeby zwróciła jakakolwiek na mnie uwagę a co dopiero zaakceptować.

Samotnik - jeśli dasz jej powody do tego aby zdradziła, to pretensje powinieneś mieć do siebie. Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka. Autorze - staraj się kogoś poznać. Ja np dałabym szansę brzydkiemu chłopakowi. Musiałby po prostu pokazać mi, że jest dobrym człowiekiem:)

witaj hybryda moze sie poznamy blizej