Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

kolejna nieszcześliwa kafeteryjna miłość 😭 :classic_cool: a Iwaaaaaaaaa się chyba na bóstwo robi, więc nie trać nadziei :classic_cool: a swoją drogą podryw na jajka sadzone może być nieco ryzykowny :classic_cool: no ale podobno przez żołądek do serca 😭 w końcu sama próbowałam na pomidorówkę 😭 :classic_cool:

Spokojnie bo przegrzejesz silnik :O :classic_cool: Yaya tylko na twardo i tylko gotowane :classic_cool: Nie bawie sie z brwiami ani z rzęsami bo są idealne :classic_cool:🖐️ I nie chciałabym bo takie Fayki Mi nie smakują :classic_cool:

Gość iwa a dusisz czasem mięso
na obiad dla partnera?:classic_cool:

Gość iwa a dusisz czasem mięso
Faktycznie,esteś cała idealna wraz z niewyregulowanymi brwiami,jak można było tego nie rozkminić analogicznie😭

Gość iwa a do czego najczęściej
używasz nici dentystycznych?kupujesz je regularnie w dyskontach czy zamawiasz na allegro?

Mięsa nie dusze :classic_cool: Używam strzelby :classic_cool: Dobra dość yay na dziś bo sie już trochę przejadłam :classic_cool: :O I spóznię sie do pratzy 😭 Dobranotz wszystkim 🖐️ :)

Gość iwa a do czego najczęściej
jesteś pracująca,o mój boże😭 nie przegrałaś życia w typowo kafeteryjny sposób,brawa dla ciebie:classic_cool: szkoda,że nie dusisz mięsa,bo z autopsji wiem,że każdy człoweik ma wewnętrzna potrzebę duszenia czegokolwiek,więc lepiej jest dusić mięsko i inne krwiste kurczaki,niż niewinne dzieci i kuśtykające babuleńki.:classic_cool: dobrych,mięsnych i jajecznych snów:classic_cool:🖐️

jest jednak sprawiedliwość na świecie - ktoś będzie pracował jak ja będę się leniła :classic_cool: dobrej zakręcona lasko :classic_cool:

Sprawiedliwość jest (dla Ciebie 😴) tym większa, że ja też idę do pracy, ale jutro 😭 No chyba że Ty teżjutro pracujesz :O Powiem Ci orendżu od mej byłej żony, że dobrze kombinujesz - Iwa upysznia yaya - spr und potw :classic_cool:🖐️ A Ty Merlinu nie znasz czasem tego orendża...? Może byliście ze sobą? To by dopiero były yaytza :classic_cool:

Gość no błagam błagam
czy iwa o ktos wazny ? :classic_cool:

Gość iwa jest bardzo ważna
bardzo:)😘:classic_cool:

Gość Iwa ma krokodylki
Ja kocham was wszystkch,bez wyjątku :classic_cool: jestem humanoidem:classic_cool: żeby życe miało smaczek,raz dziewczynka raz chłopaczek!:classic_cool:

Gość Kolejny Mit Kafeterii
Iwonko ❤️

Fajansiarzu ❤️ wiem, że zobowiązałam się ograniczyć serca, ale sam rozumiesz.. taki trend nastał wraz z pojawieniem się wielbiciela naszej koleżanki z imieniem między kropkami :classic_cool: ja dziś zdecydowanie nie pracuję, 5 dni z rzędu i tak przekracza moje możliwości 😭 :classic_cool: a wzdychającego orendza sobie nie przypominam, ale ponieważ czerpie od najlepszych nie mogę go nie polubić :classic_cool:

Fajansiarzu ❤️ wiem, że zobowiązałam się ograniczyć serca, ale sam rozumiesz.. taki trend nastał wraz z pojawieniem się wielbiciela naszej koleżanki z imieniem między kropkami :classic_cool: ja dziś zdecydowanie nie pracuję, 5 dni z rzędu i tak przekracza moje możliwości 😭 :classic_cool: a wzdychającego orendza sobie nie przypominam, ale ponieważ czerpie od najlepszych nie mogę go nie polubić :classic_cool:

Gość fajans jarka a masz w
domu wełniane getry?

Gość na pewno nie z żadnej choinki,
jak już to z modrzewia,gdyż darzę te urocze drzewka niezwykła sympatią.:classic_cool: ale nie odpowiedziałaś na moje pytanie,masz te getry czy nie?😠

Gość skoro liczysz moje posty
to chyba coś wisi w powietrzu:classic_cool: pozatym nie pytam,czy masz te getry na sobie,tylko czy wogoóle je posiadasz,może chcę tylko pożyczyć?

Gość F. niezalo
to może mi powiesz, Merlinu, hę? więc jak to jest z tymi getrami? :classic_cool: ps. sprawę serduszka rozumiem und puszczam w niepamięć :classic_cool:

Gość F. niezalo
ale tylko wtedy, gdy chcę mieć loczki - spr und potw patent :classic_cool:🖐️

to nie zmienia tak bardzo postaci rzeczy, gdyż obcym nie pożyczam :classic_cool: skąd mam wiedzieć Fajajansu, że to Ty? udowodnij :classic_cool: