Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość Nowy na forume
Jestem nadprzecietnie pięnkna :classic_cool:

O jak Fajansówka mikołajowo zaciągnęła :classic_cool: Również witam wszystkich bez wyjątku w ten piękny wieczór tuż przed środkiem tygodnia :classic_cool:🖐️

Masz szczęście bo inaczy byś musiała opuścic Nasze topełe :classic_cool: To topik iwyłącznie dla bogatych i pięknych :O :classic_cool: Cześć Jarosław :classic_cool:🖐️

Taa, Święta :O Dla nielicznych :classic_cool: Ja dalej żyję, nawet zupę zjadłem niedawno; kalafiorowa, dobra :classic_cool: A u Ciebie? :classic_cool:

dorabiasz jako święty mikołaj? :classic_cool: no nie jest to pomidorówka, ale pewnie mamina, więc smaczna :classic_cool: a u mnie bez zmian, żyję dalej również, ale co to za życie 😭

Nie muszę dorabiać, mam wystarczające profity z mego głównego zajęcia 😴 Owszem, mamina zupełe zawsze smaczna. Też kiedyś będziesz mamusią, to zobaczysz, jak to jest :classic_cool: No właśnie... co to za życie :O Na trzeźwo jest ono nie do przyjęcia :classic_cool:

doskonale zatem wpisujesz się w trend topiku :classic_cool: muszę się u niej podszkolić jak należy postępować żeby wychować tak wspaniałego syna 😭 :classic_cool: więc.. co pijesz? :classic_cool:

No tak, tu wszyscy tacy przedsiębiorczy und zaradni :classic_cool: Sposób jest prosty - przede wszystkim musisz być zdolna und pracowita, reszta sama przyjdzie :classic_cool: Teraz nic nie piję, ale chyba pójdę se znów nalać soku pomarańczowego :classic_cool: A Iwąka tylko by przyswajała i przyswajała te zupy :O:classic_cool:

można by rzec.. kafeelita :classic_cool: zdolna jestem niesłychanie, pracowita hm...też, więc się nadaję :classic_cool: nie wygodniej byłoby trzymać kartonik przy sobie? :classic_cool: pewnie nie tylko :classic_cool: a ponieważ pewne bóle zaczynają dokuczać tu i ówdzie spadam zanim zejdę na amen 😭 :O :classic_cool: dobrej i kolorowych wszystkim naraz i każdemu z osobna

No, w końcu zdecydowanie potwierdziłaś, że jesteś pracowita! Zyskałaś w mych oczach :classic_cool::D Zapiszę Cię na mej liście kandydatek na gosposię :classic_cool: Aa, tylko że te bóle kręgosłupa Ci dokuczają... :O No nic, coś tam dałabyś radę porobić, najwyżej zatrudniłbym 2 gosposie :classic_cool: Jednak nie poszedłem po ten sok, odechciało mi się :O Także dobrze że nie trzymałem go przy sobie, bo by niepotrzebnie zawadzał i ograniczał mi pole manewru ręcami. Dobrej nocki, Merlinu, wyleż się wygodnie na drzwiach :classic_cool:🖐️

Gość Wy pracujecie?
:o

Gość Wy pracujecie?
Czemu nie? :o

Gość Wy pracujecie?
To chciałbym z Tobą pracować :D :classic_cool:

Orędżu Praca o ty porze to dla mnie obcy obyczaj, stąd me zdziwienie :classic_cool: Iwąka Ty to zawsze wychapiesz najlepszą robotę :O Dobranoc, wulgarna kobiecinko :classic_cool:🖐️))

oszołomy :classic_cool: Fajansu, wzruszyłam się 😭 z okazji wpisania mnie na listę kandydatek, która zapewne szybko przestanie być listą, a stanie się tym jedynym najsłuszniejszym wyborem chyba sobie spałaszuję czekoladę, którą pałaszuję z okazji wyjątkowych okazji 😭 :classic_cool: a... długo jeszcze do tego dwudziestego pierwszego grudzienia? 😭

Gość opel astra 1.6
Jestem czymś więcej :)

Nie, jestem tu nowY :classic_cool:🖐️ Fajans potwierdzi. Razem chodzimy na piwo w butelkach o kształcie granatów. No i kiedyś podczas takiej popijawy wspomniał mi o tymże forum, i tak się zaczęło :O Dobranoc.

O, bardzo dobrze, że pojawił się taki wątek! Może się w końcu dowiem, Fajansówko, kimże tak naprawdę jesteś :classic_cool: Mów 😠 Niepokoi mnie trochę ten 666. post z Twej strony :O Będę Ci się bacznie przypatrywał :classic_cool: Przykro mi, że muszę Cię zepsuć (i spowodować wyrzuty po czekoladzie), ale przy mym niezdecydowaniu każda moja lista jest bardzo trwała :D A czemu wyczekujesz 21 grudnia? Też nie możesz się doczekać końca świata? :classic_cool: Dobranoc, Asteru, mój kulego od oldskulowego piwa w małpkach :classic_cool:🖐️