Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość marcin bez rogali
no właśnie źle rozumiesz, bo kiedyś bardzo chciałam zostać panią od polskiego :D głównie po to żeby robić dyktanda i je sprawdzać :classic_cool: ­ czyli pewnie jestem starsza, ale że kobiet się o wiek nie pyta to nie jestem w stanie obalić Twojej tezy i jestem zmuszona szanować Cię bardziej niż do tej pory (czyt. zgadzać się ze wszystkim co mówisz) 😭 :classic_cool:

Gość marcin bez rogali
co dlaczego? :classic_cool:

Czyli rozumiem (mam nadzieję, że tym razem dobrze), że jakaś pani od polskiego bardzo musiała Ci podpaść :classic_cool: ­ Kobiet się o wiek nie pyta, ale kobiety mogą otwarcie o swoim wieku mówić, także do ewentualnego obalenia masz otwartą drogę :classic_cool: ­ O, cześć ciekawski, biedny Padaltzu :classic_cool:🖐️ No tak, w kółko tylko sami fani, to przydałaby się i fanka :classic_cool: Jakaś przeszkoda na horyzoncie? :D

Gość marcin bez rogali
bo Fajans jest miły, kulturalny i sympatyczny :classic_cool: ma też tendencję do płaczu jak się o nim za dużo dobrego mówi, więc na tym poprzestańmy :classic_cool: bycie fanką niesie ze sobą konieczność wymyślenia jakiegoś adekwatnego nicka, a przy Twoim skomplikowanym kafeteryjnym imieniu stanowi to pewną trudność :classic_cool: no bo jak .. peeśpefanka? paltzofanka? padaltzofanka? :classic_cool: ­ no i znów nie zostałam już tu wyzwana od polonistek co mnie bardzo ubodło 😭 ­ owszem, ale mężczyźni mogą jeszcze bardziej otwarcie mówić o swoim wieku, także w moim imieniu możesz tę tezę obalić :classic_cool:

Gość marcin bez rogali
zapomniałam o najważniejszym - jest mężczyzną, czego nijak nie przeskoczysz 😭 :classic_cool:

Padaltzu Płacą, ale się nie wtrącam do stu tysięcy wielorybów :O:classic_cool: ­ MarcinQ O mameue, znów tyle miłych słów 😭 Nie zasnę :classic_cool: ­ No to ja już nic nie rozumię z tym polskim :O a właściwie z polonistką :classic_cool: ­ Ale ja się zgadzam z Tobą, że mężczyźni mogą otwarcie mówić o swoim wieku, więc po co mam to obalać? :classic_cool: ­ Ewelino Kajor To błagalne pytanie należałoby złożyć na ręce naszego gospodarza Marcina :classic_cool:

Gość marcin bez rogali
mnie tym bardziej nie zależy :classic_cool: a każdy powód jest dobry żeby zapytać :classic_cool: ­ zapomniałam dopisać, żebyś tego nie czytał, bo znów będą problemy ­ no skoro ktoś mnie tak nazwał te kilka(naście) stron temu i mnie to ubodło to chyba jasne, że ponowne nazwanie mnie w ten sposób powoduje powrót niemiłych wspomnień 😭 ­ nie wytrzymię z Tobą normalnie wszystko przekręcisz 😭 ­ Ewelino, zgłoś się w wigilię to przygotujemy dla Ciebie nakrycie :classic_cool: ­ tymczasem zwijam na dziś stoisko z rogalami życząc obecnym i nieobecnym kolorowej nocy i dobrych snów :classic_cool:

Ktoś Cię nazwał kilkanaście stron temu polonistką?? Nie wiedziałem :(:classic_cool: ­ Nie nie nie, Fajansówko, wszystko pomyliłaś. To Wy macie to do siebie, że przekręcacie (my z kolei odkręcamy) :classic_cool: A "nie wytrzymię z Tobą" to całkiem znajomy tekst :D:classic_cool: ­ Dobranoc, MarcinQ i wzajemnie 🖐️))) Ale rogale możesz zostawić, po co masz dźwigać :classic_cool:

Gość chory psychicznie Leszek
co tam lumpy i lumpiary? :classic_cool:

Ja jestem jeden, ale mam nadzieję, że też mogę się wypowiedzieć :classic_cool: ­ Tak więc... Co tam? Hipopotam :classic_cool: Fajansówka miała jak widzę ciężki poniedziałek :classic_cool:

Gość zazdrosna Elżbietka
pfff, o tej godzinie to się możesz Faju jedynie wypowiadać do prawika21 :classic_cool:

Gość wtorkowy barszcz z uszkami
doo bryyy wieee czóóóór :classic_cool: ­ Fajansu, dla mnie każdy dzień ma coś z ciężkiego poniedziałku 😭 a co u Ciebie, poza hipopotamem? :classic_cool: ­ ps. gdzie jest horoskop? 😭

Świetnie Cię rozumiem, zabobonna Fajansówko, ja też nie mogę się opędzić od codziennej poniedziałkowej ciężkości (stąd ten hipcio 😴) :classic_cool: Tak jak i dziś 😭 ­ PS. Umiesz robić barszcz z uszkami? Jak Ci wychodzi w porównaniu do pomidorowej? :classic_cool:

Kolejna zabobonna :O Se możecie podać ręce (wszystkie cztery naraz) :classic_cool: ­ Na razie nie szukam, ale dobrze być rozeznanym w sytuacji 😴 Nigdy nie wiadomo, co przyniesie kureski los :classic_cool:

Gość skąd się biorą dzieci..
siema młodzieży :classic_cool: ­ Fajansu, wszystkie zupki wychodzą mi wyśmienicie, zwłaszcza te z proszku :classic_cool: ­ przez brak horoskopu czuję się strasznie zagubiona, a dodając do tego zmęczenie wszystkim czym zmęczyć się da, mijający tydzień uważam za wyczerpujący i tym samym ogłaszam wieczny odpoczynek 😭

A ze mną, starym dziadem, mimo zmęczenia się nie przywitasz? :classic_cool: ­ Bez horoskopu nie możesz znaleźć swojej życiowej drogi? Chciałabyś, żeby ktoś Ci ją wskazał paltzem? :classic_cool: ­ Jeśli chciałabyś wygłosić nam pogadankę o pochodzeniu dzieci, to śmiało, nie krępuj się. Będę słuchał z zaciekawieniem :classic_cool:

Gość będziesz se muk zaśpiewać
piosęke Piaska do Fajansowej "Prawie do nieba wziołem Cie, gdy założyłem buty swe" :classic_cool: