Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość chyba zakochana żem
albo powiem ja tam lubie ogien :P i cieplo ogniska, domowego :classic_cool: ale fajek jusz wybral 😭 niech se tera marznie

Gość chyba zakochana żem
wszystkich zatkało :classic_cool: ­ dobranoc wiec wam mowie ja :P

Gość pod wpływem korzennych ciastek
przynajmniej się wewnętrznie oczyścisz :classic_cool: ­ coś pomieszałeś :O mówię o samym rozpalaniu ogniska np, a ognisko (także domowe :P ) lubię :classic_cool: a z czym mam nie igrać jeszcze w takim razie? :classic_cool: ­ dobrze.. w takim razie kto poza mną jeszcze nie został skreślony? :classic_cool: ­ nie chcę przecież stawać na drodze łączącym Was stosunkom 😭

Oj, Loczek, jak zwykle tragizujesz :classic_cool: Dobranoc, ciepłego ogniska pod kordłą :classic_cool:🖐️ ­ Fajansówko: Nic nie pomieszałem Mówiłaś o niechęci do ognia 😴 A masz nie igrać z ogólnie pojętym niebezpieczeństwem chyba, c'nie? Wiadomo :classic_cool: ­ Tłumaczę Ci, że mam tam nakreślone i ciężko się połapać :O Muszę zrobić nową listę :classic_cool: Mogę Ci obiecać, że wpiszę Cię jako pierwszą :classic_cool: A czemu wogle tak Cię interesuje ta moja lista? :classic_cool: ­ Tu każdego z kimś łączą jakieś stosunki, także nie dramatyzuj, niczego nie zdeptujesz :classic_cool:

ciężko to wyjaśnić, w każdym razie przy ognisku chętnie posiedzę, choć może akurat nie teraz :classic_cool: nie martw się, jestem dość ostrożna, jeśli nie za bardzo nawet :classic_cool: ­ może pomóc Ci przy tej liście? mogę przepisać np :classic_cool: bo jestem po prostu ciekawska :classic_cool: ­ a Ciebie co i z kim łączy? :classic_cool: ­ i dobranoc tajemniczej łkającej koleżance :classic_cool:

Rozumiem, nie chcesz zaśmierdnąć przed początkiem nowego tygodnia :classic_cool: A dopuszczasz np. przejście na czerwonym świetle? :classic_cool: ­ Niee, dziękuję, poradzę sobie :classic_cool: W ogóle nie wiem czy jest sens robić tą listę dla jednej osoby :O Odłóżmy ją może na później, gdy zrobi mi się koło dupy i będę zmuszony zabrać się za poszukiwania :classic_cool: ­ :D Ze wszystkimi stałymi użytkowniczkami tego topa łączą mnie bardzo dobre, koleżeńskie stosunki :classic_cool:

też, a poza tym nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie pogoda nie zachęca do rozpalania ogniska :classic_cool: raczej nie, choć wiem, ze zielone światło gwarancji bezpieczeństwa też nie daje :classic_cool: ­ czyli jednak tylko ja zostałam :classic_cool: choć nie podoba mi się określenie "pomoc domowa" ­ no cóż, widocznie musisz mieć coś w sobie :classic_cool:

U mnie Ci powiem w zasadzie nie pada, także można by coś tam rozpalić. Ognisko zimą czy zimną jesienią to fajna rzecz :classic_cool: ­ A jakie określenie byś wolała? :classic_cool: ­ Jestem po prostu bezkonfliktowy :classic_cool:

co z tego, że nie pada jak jest zimno poczekajmy do wiosny :classic_cool: ­ jakieś bardziej "partnerskie" :classic_cool: ­ i w ogóle się nie kłócisz? :classic_cool:

Najlepiej być na NIE 😠 ­ :D Widzisz, a ja wolę przejrzysty rozdział :classic_cool: ­ No tak w ogóle to nie, ale zasadniczo nie wszczynam awantur :classic_cool:

chuj Ci w dupę fajansiarzu :classic_cool:

no dobrze, w takim razie rozpalmy ognisko u Ciebie w domu :classic_cool: ­ ten przejrzysty rozdział kosztowałby Cię więcej :classic_cool: ­ a o co się kłócisz? :classic_cool: sprowokowany oczywiście ­ ps apeluję o lepsze podszywy 😭

No tak, jak już palić, to w domu :classic_cool: ­ Dlaczego więcej? Zawsze sądziłem, że właśnie mniej (uwzględniam tu również zdrowie) :classic_cool: ­ Kłócę się wtedy o to, czego dotyczy prowokacja 😴 Często są to w sumie różne pierdoły :O A Ty wszczynasz awantury? :classic_cool:

a palisz? skoro już o paleniu mowa :classic_cool: ­ globalnie rzecz ujmując taniej dla obu stron wyjdzie partnerstwo (także w sensie zdrowotnym) :classic_cool: no, ale żeby to dostrzec należy pomyśleć nie tylko o sobie ­ i wygrywasz te utarczki? :classic_cool: oczywiście, że nie :classic_cool: zdarza mi się reagować na prowokacje, ale generalnie jestem spokojną osobą :classic_cool:

Oczywiście, że nie palę 😴 A Ty? :classic_cool: ­ No to przede mną chyba długa droga, żeby to dostrzec :classic_cool: ­ Różnie :classic_cool: A łatwo Cię urobić und podporządkować? :classic_cool:

nie :classic_cool: ­ zacznijmy od tego, że nie ograniczasz się do pytania co "ona" może zrobić dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla niej :classic_cool: ­ a częściej? :classic_cool: niestety jestem dość miękka 😭 ale coraz częściej budzi się we mnie uśpiony buntownik :classic_cool:

A paliłaś? :classic_cool: ­ Hm, no trochę za trudne to dla mnie Ci powiem... Ale jakbym upadł na głowę, to może bym tak pomyślał :classic_cool: ­ Ciężko mi powiedzieć, mam słabe zdolności analityczne :classic_cool: ­ Oho, czyli ludzie dookoła za dużo se pozwalają :classic_cool: ­ Muszę się zabierać, także miłego wieczorku, nie płakusiaj przed jutrem, miłych spaciulków und poranka i coby w pracy szybko zleciało :classic_cool:🖐️

nie :D ­ nie prowokuj mnie żebym Ci nie życzyła jakiegoś delikatnego zderzenia z ziemią ­ chyba nawet najbardziej opanowaną osobę może wyprowadzić z równowagi ktoś kto próbuje nią rządzić :classic_cool: ­ ile życzeń 😭 dziękuję, Tobie też dobrej nocy, obfitej w sny, mnóstwa przemyśleń prowadzących do odpowiednich wniosków (patrz wyżej :classic_cool: ) i przyjemnego zimowego poniedziałku :classic_cool:

Gość siedzi tu jeszcze jakis
nołlajf? :classic_cool:

Gość nas jest wielu, a na imię mi
"legion" :classic_cool:

Gość siedzi tu jeszcze jakis
o co za szybko odzew :classic_cool: ­ witam legionu 🖐️

Gość nas jest wielu, a na imię mi
cześć, nołlajfu :classic_cool:🖐️

Jeszcze nie pojszłem spać jednak :classic_cool: ­ Wena nie pozwala mi spać :classic_cool: ­ A więc... historyja z życia wzięta ­ Pojszłem dzisiaj po kiełbaski pani dała dwa bobaski (takie małe paróweczki) ciepłem se je do mej teczki :) ­ cdn.

Wskoczyć chcę już do tramwaja :O nagle "cap" coś mię za jaja :O to z parówką psie huncwoty pomyliły me klejnoty 🖐️ ­ Yo :classic_cool:

Gość tajemnicza łkająca koleżanku
ale mi sie podoba ta ksyfka :classic_cool: reszty nie komentuję bo zbedne me slowa ­ Fajek i tak lakonicznie napisze az zdanie jedno i to pojedyncze, wiec i ja sie nie bede produkowac ­ badz mila dla Fajka, Fajansofko :classic_cool: 🖐️ i rozmnazajta sie w spokoju czy w pokoju jak wam wygodnie, byle było godnie :P

Gość Ty bezkofliktowy?
Zara tu zrobie kopiuj ,wklej :classic_cool: Każdy pozna Twe drugie oblicze :classic_cool:

Gość Ty bezkofliktowy?
z tego pospiechu , N mi się zjadło N jak niewinnośc Fajansa :classic_cool: 🖐️

Gość Ty bezkofliktowy?
Taaa :O

Gość Ty bezkofliktowy?
Bardziej podoba mi sie słowo, jasne :classic_cool:

Gość zajmnij sie lepiey kartkami
cieciu jeden bo same sie nie zrobią :classic_cool:!