Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiccca 8000

Mam 25 lat i jestem ciągle dziewicą, chce to zmienic :(

Polecane posty

Gość dziewiccca 8000

Nie jestem brzydka, boje sie panicznie facetów, chodzilam na randki...kiedys...teraz nie mam odwagi zawsze oni czgos chcieli ,tzn dobierali sie do mnie a ja panikowałam, myslalam ze chcą mnie tylko zaliczyc i potem rzucą ( pewnie by tak było ) poza tym mam kompleksy wstydzilabym sie uprawiac seks. Myslalam o tym zeby wynając faceta do towarzystwa, jakis striptiz ,calowanie zeby mnie wszystkiego nauczyl. Ale nie wiem czy to nie jest desperacja :O

Gość nauczy cię jak kogoś
zarazić chorobą weneryczną :D

Spotkaj się z normalnym facetem. Po co z jakimiś szmaciarzami? Chcesz im to oddać. Oni tego nie docenią. Porządny facet Cie doceni, że jesteś porządna.

Gość Mat_euszek
"dziewicca" to, że jesteś dziewicą to żaden wstyd!! To, ze nie jesteś idealna to normalne, nikt nie jest, wiec olej kompleksy. jak znajdziesz chłopaka to pokocha Cie taka jaka jesteś. Owszem może i w tej kwestii nie masz doświadczenia, ale jak znajdziesz tego Jedynego to wszystkiego się nauczysz. Według mnie teraz jest za duże parcie na seks i jest on mocno przereklamowany. Po prostu nie idź na modę, bądź sobą z zasadami. jak zrobisz to co tam napisałaś, to stracisz szacunek do siebie i wcale nie poczujesz się lepiej, naprawdę nie warto z tym twoim pomysłem. a jak jakiś facet cie rzucie tylko dlatego ,ze jesteś dziewicą, to olej prostaka. Tyle w temacie Pozdrawiam:)

Gość umówmy się .......
pójdziemy na drinka, do hotelu i postaram się żeyś przeżyła 5 orgazmów :P

Gość whedif
a ja panikowałam, myslalam ze chcą mnie tylko zaliczyc to takie coś Ci przeszkadza a wynajęcie męskiej dziwki już nie? :o

Gość hfjhnfgjhjg
zgadzam sie ze seks z dziewicą to tragedia :O NIGDY WIECEJ

aburabi, jak ktoś chce bzykać to faktycznie nic przyjemnego, dla mężczyzny, który chce kochać i wielbić będzie to przyjemność ogromna :)

Gość Mat_euszek
"fiku mikuuu" znakomicie to ujęłaś:)

Gość 4575789
""dziewicca" to, że jesteś dziewicą to żaden wstyd!! " Szkoda, że kobiety nie myślą tak w kwestii mężczyzn.

wiem jak na mnie działa pocałunek czy calkiem niewinny dotyk (np. objęcie) a teraz pomnożyć te przyjemnosci przez tysiąc :)

Gość Chyba zartujesz
25-letnie dziewice nie istnieja. Musisz byc na prawde brzydka ;)

Gość Chyba zartujesz
albo przynajmniej brzydką piczę, że aż wstyd majtki zdejmować :D

Gość Mat_euszek
"Chyba zartujesz" naprawdę Ci współczuje, jeżeli w życiu posługujesz się tylko prostymi schematami, które w życiu i tak nie zawsze się sprawdzają.

Gość madi123
a ja mam 23 lata i też jestem jeszcze dziewicą, i raczej nie prędko się to zmieni. Szczerze to już straciłam nadzieję że znajdzie się ktoś kto mnie pokocha i kogo ja pokocham:( no cóż takie życie :(

Gość Mat_euszek
"madi123" dlaczego tak uważasz, że nikt Cię nie pokocha? Uważasz, ze jesteś brzydka, może jesteś typem szarej myszki, a może nieśmiała i nikomu nie dałaś się poznać? Napisz proszę skąd jesteś:)

Gość madi123
dlaczego tak uważam?? po prostu zbyt długo jestem sama by wierzyć że kiedyś się uda. A brzydka nie jestem, kontakt z ludźmi mam, po prostu chyba mam pecha do facetów.

Gość madi123
dlaczego tak uważam?? po prostu zbyt długo jestem sama by wierzyć że kiedyś się uda. A brzydka nie jestem, kontakt z ludźmi mam, po prostu chyba mam pecha do facetów.

Gość madi123

Gość Mat_euszek
:madi123"różnie to w życiu bywa, czasami znajduje się kogoś w młodym wieku i rozstaje po paru latach, a czasem można kogoś poznać przed 30-ka i się z nim związać i być szczęśliwym

Gość read my mind
ale ten uplywajacy czas w samotnosci jest dolujacy...

Gość Mat_euszek
I tu się zgadzam, że dołujący, bo znam z autopsji, ale powinien być to czas, który można wykorzystać jak się chce, tym samym można to przeznaczyć na rozwój własnej osobowości , pracę nad swoim charakterem, żeby więcej móc zaoferować drugiej połówce.

Gość read my mind
to prawda. wiesz do czego to doprowadza w moim przypadku? ja sie rozwijam a inni ludzie w moim wieku randkuja. wynik tego jest taki, ze podobaja mi sie dojrzali inteligentni mezczyzni a w moim takich nie ma, bo nie w glowie im samorozwoj. ;)