Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owocowa ja

ILE OWOCÓW JEST W WASZEJ DIECIE ?

Polecane posty

Gość Owocowa ja
no to ciekawe jak lekarze wyleczyli tych ludzie z cukrzycy własnie owocami ? wiem ze dla ciebie ta wiadomosc jest porownywalna jak o tym ze wąłsnie ufo wyladowało pod twoim domem, ale to jest fakt, moze poświec kilka chwil i obejrzyj filmik. fakty nie kamia.

Owocówka - no właśnie nie można jeść ile się chce. Jedz sobie 4000 kcal dziennie "w owocach", przy zapotrzebowaniu 2300kcal na dzień a po miesiącu się w spodnie nie zmieścisz. Za dużo by pisać, tłumaczyć, po prostu mi się nie chce ;)

Gość akjhdjueghdfyegfyevrgb
no właśnie, bo musisz zjeść mięso, bo nie potrafisz sobie odmówić, więc musisz pózniej ograniczac owoce, bo mieso ma tak negatywny wpływ na twoje zdrowie, ze szkoda juz wiecej wrzucac do takiego parujacego gara.

Gość kajabba
no i zęby -przeciez soki i kwasy owocowe rujnuja szkliwo- w szkole podstawoej i LO-jadlam mnostwo owocow i pilam duzo sokow i herbat owocowych - i niestety zeby spierdolone - szkoda zw wtedy nie wiedzialam tego co dzis -bo nie czytalam madrych ksiazek i czaspospsm o z drowiu-tylko durne kobiece pismidla i mieisecznki dla nastolatek-ktore co rusz propagowlay jaks diete oowcowa

Gość Sracz Płoolski
Warzywa i owoce są ciężej strawne niż mięso i dłużej zalegają w przewodzie pokarmowym niż mięsko. Roślinożerne ofce mają dłuższe jelita niż mięsożercy.

Gość Owocowa ja
No proszę Cię :) od 1, 5 roku zajadam się owocami, nie załuję sobie ani odrobinkię, w tym czasie zrzuciłam 10 kg, od pół roku waga stoi w miejscu, tak jak już wspomniałam wyleczyłam się z kilku wiekszych i mniejszych dolegliwosci, więc nic mi lepiej nie tłumacz.

Gość Owocowa ja
kajabba- zeby mam bielsz niż kiedykolwiek. "Warzywa i owoce są ciężej strawne niż mięso i dłużej zalegają w przewodzie pokarmowym niż mięsko. " większego absurdu to w zyciu nie słyszłam :/

Gość kajabba
kazdy organizm jest indywidualny-ale generalnie za duzo cukru w diecie to masakra i szkodzi - zaluje ze przez owoce - spierdolilam se zęby

Gość Owocowa ja
owoce zjadane po innych pisłakach sa zatrzymywane w przewodzie pokrmowym, zjedzone same, bez innych dodatków przchodza do wyjscia w 30 do 45 minut, jest to najzdrowszy pokram dla człowieka.

ja wsuwam jabłka - kocham je. potrafie zjesc 4 na raz. lepsze to niż czekolada. z drugiej strony zjedzenie 1 kg winogron to dla mnie tez zaden problem ale z pkt widzenia utrzymania wiagi to juz nie jest ok. sumując - wsuwam ile wlezie pocieszając się ze lepiej to niz slodycze (bo ja slodkolubna jestem) :D

Gość kajabba
tak -surowe owoce i warzywa są ciezkostrawne - mit podawany przez durne kobiece pismidla glosi ze salekko strawne- ja jem tylko gotowane warzywa

Gość Owocowa ja
kajabba- dziena rzezcz, bo u mnie stan żębów zmienił się na korzyść od kiedy wyrzuciłam z diety mieso nabiał, cukier, biała make i inne ciulowiny, na rzecz owoców którcyh sobie nie załujeeeeeeee

Gość Owocowa ja
W gotowanej żywnosci nie ma watosci odżywczych, bo wszytsko jest wygotowane, martwe jedzenie i już, wszytsko czego organim potrzebuje znajdziemy tylko i wyłacznie w surowym pokramie, tz warzywach i owocach.

Gość kajabba
cukru i produktow z bialej maki tez nie jem -

Gość Owocowa ja
madzik82- od owoców nie przytyjesz, jeśli nie będziesz ich łaczyć z innymi pokramai i będziesz je zjadała w kilka godzin po posiłku stałym w innym wypadku zostana zatrzymane w przewodzie pokaromwym i będa fermentowały, dlatego ludzie często skarża się na gazy po zjedzieu surowizny.

Gość kajabba
moze masz jakies superdobre zeby-ja znam pare osob co im owoce , soki zjechały zeby-jak mnie -

Gość Owocowa ja
Idę sobie zjeść bananka na noc, a nawet łosiem, życzę zdrowia paaaa 🖐️

Gość Owocowa ja
kajabba- ja odkąd wcinam owoce to zwróciłam uwagę że zęby sa o wiele bielsze. Oglądnij sobie filmik, bo jest ciekawy i pouczajacy. 🖐️

Gość Nie wiem a ty ?
Autorko zgadzam się z toba w 100% też wcinam owoce na potęge :classic_cool:

owocowa ja - kochana ja je miskuje z wszystkim: zjem jabłka, a za pol godziny wypije kakao ;) nie mam czasu czekac tych paru godzin :) ps zyje i mam się dobrze :D ale poza tym to chyba prawda ze trzeba sie postarac aby przytyc po owocach. ja tyje jak wsuwam po nocach czekolade; jak jem jabłka nawet 15 min przed pojsciem spac - nic sie nie dzieje z wagą. gdzies tylko czytałam o tych winogronach ze trzeba uwazac. chyba jeszcze awokado....

Gość kajabba
ja wierze lakarzom a nie filmikom- i jakos dobrzena tym wychodze

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
kajaba przcież w tym filmiku lekarze lecza tych ludzi nie szamani :)

Gość kajabba
winogrona i arbuzy maja mnostwo cukru -a w durnych pismidalch czytallam raz diete winogronwa 2 kg dzienie -dziennkarki to idiotki

madzik to pewnie gazujesz ostro :D

kajabba ty jakaś ograniczona jeste :) sorki :) jeśli zjesz tylko 2 kg winogorn dziennie to myslisz ze przytyjesz ? oczyscisz sie z toksyn i bedziesz tryskac energia, pleciesz ze owoce takie kaloryczne a ile kalorii jest w mleku, miesie, jogurcikach ? o tym nie pomyslisz. ehh szkoda gadac, mysle ze masz wielkie problemy kobiece na takiej diecie :)

Jakiś taki nick.... haha :) moj zaladek jest wprawiony w boju - ja potrafie podczas picia kaw jesc owoce :D

Gość HJOASDJHOIHDUEHF
hehe też mi się to rzuciło że jakaś ograniczona i nie ptrafi mysleć samodzielnie, czyta te piśmidla i gapis ie w tv i lyka jak ciepły kompot, ale takich jest tutaj na peczkie. PZdr

madzik- tooo szacun :D

dla Ciebie i żołada :P