Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie umiemmmmme

kto przetłumaczy..pilne zlecenie :) plis

Polecane posty

Gość ja nie umiemmmmme

Verkaufe hier mein Handy, welches ich zu einem neuen Vertrag dazubekommen habe. Das Handy ist neu und orginalverpackt. Es besitzt kein Simlock und kann mit allen SIM Karten verschiedener Anbieter betrieben werden. Zu dem Handy wurde ein Versicherung gegen Diebstahl, grobe Beschdigung bei Saturn abgeschlossen. Diese kann fr einen zustzlich von 70 Euro bernommen werden und gilt 2 Jahre.

Gość DZIOŁCHA:d
Mogę sprzedać telefon komórkowy, które mam dostać nowy kontrakt. Telefon jest nowy i oryginalny opakowanie. To nie ma blokady simlock i mogą działać z wszystkimi kartami SIM od różnych dostawców. Do telefonu komórkowego ubezpieczenia od kradzieży, brutto Beschdigung ukończono na Saturna. To może być podjęte w ciągu jednego dnia 70 pt zustzlich euro i jest ważna przez 2 lata.

Gość ja nie umiemmmmme
translator to joł tyż umiam...joł chcam tak richtig przetłumaczyc

Sprzedaje tutaj moja komorke, ktora otrzymalem razem do nowej umowy. Jest nowa i oryginalnie zapakowana. Nie ma simlocka i moze byc uzytkowana ze wszystkimi kartami SIM. Do komorki zostalo zawarte ubezpieczenie w Saturnie na kradziez i uszkodzenia. Moze ono zostac przekazane za 70 euro i jest wazne 2 lata.

Sprzedaje tutaj moja komorke, ktora otrzymalem razem do nowej umowy. Jest nowa i oryginalnie zapakowana. Nie ma simlocka i moze byc uzytkowana ze wszystkimi kartami SIM. Do komorki zostalo zawarte ubezpieczenie w Saturnie na kradziez i uszkodzenia. Moze ono zostac przekazane za 70 euro i jest wazne 2 lata.

Gość ja nie umiemmmmme
danke schon :)