Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to juz?????????????

Mój facet - no właśnie facet czy już nie...- spoliczkował mnie na grillu u

Polecane posty

moich znajomych, przy obecności mojej rodziny :-O Ja się śmiałam z koleżanką, piłam, on prosił mnie abym mu coś podała, ja w żąrtach powiedziałam "Wypierdalaj" a on podszedł do mnie i się spytał "Co powiedziałaś?!" ja go lekko strzeliłam w głowe i mówię "słuchaj uchem bo inaczej znajdę se takiego co słucha" czy coś w tym stylu i wtedy mnie uderzył. Było w sobotę, od tej pory ani go nie słychać ani nie widać :-/W jakiej sytuacji mnie to stawia?

Gość lekko
jesteście warci siebie

Gość paulina blondynka
o_O mam nadzieje że to żart... :o a ty dziwne masz poczucie humoru.."spierdalaj"

Gość powiem i ja....
to Ty pierwsza upokorzyłaś go na oczach swojej rodziny ...pomyśl jak on się poczuł jak mu powiedziałaś że ma wypierdalać ( tak do siebie odzywa się patologia )...a jeszcze ten tekst że znajdziesz sobie innego no sorry ...ja nie usprawiedliwiam przemocy bo nie powinien Cię uderzyć ale jakby nie patrzeć sama sobie jesteś winna

Gość jeden-cztery
sam się wykastrował w ten sposób

Gość wiocha wiocha wiocha
Stawia Cię to w takiej sytuacji, że jesteś wulgarną głupią laską i nie zasługujesz na lepszego. Wiec go może przeproś ;/

Żarty i alkohol nie idą w parze, ale to nie powód żeby kogoś uderzyć. Ja sobie nie wyobrażam uderzyć w ogóle kobiety a jeszcze swojej . Olej go bo później będzie gorzej . To jakiś damski bokser.

No właśnie tez tak mysle, sorry ale bicie dziewczyny, tragedia :-/

Gość wrrrrerre
szkoda ze cie mocniej nie jebnal bo jestes kretynka

Gość ahahahc
i dobrze zrobił !

Chyba lepiej będzie, jak dacie sobie spokój ze związkami. :-) Ani on, ani Ty nie powinnaś się tak zachować. Facet na taki "żart" może zareagować na kilka różnych dopuszczalnych społecznie sposobów (powiedzieć "nie życzę sobie", wyjść, jedno i drugie) ale nie policzkować. A na drugi raz zastanów się dwa razy, zanim coś powiesz. Chciałabyś, żeby Twój facet powiedział do Ciebie w jakiejkolwiek sytuacji "wypierdalaj"? Nawet w żartach? Bo ja nie.

Nadal ja nie widze abym zrobila cos zlego :-/ To ŻART BYŁ po PIJAKU a nie na serio :-/ On nie pił bo prowadził

Gość wrrrrerre
mogl ci mocniej jebnac wiec pamietaj o jego dobrotliwosci i swietosci

Tym gorzej, że nie widzisz ;/ Faceta oczywiście nic nie usprawiedliwia, ale takie żarty jak Twoje są na poziomie skretyniałych dzieciaków albo patologii jakiejś.

Boże widzę że ty sie wypowiada same idiotki...

Taaa, odezwała się "mądra". Szkoda, że nie każesz nam "w żartach" wypierdalać :D

Nadal ja nie widze abym zrobila cos zlego :-/ To ŻART BYŁ po PIJAKU a nie na serio :-/ On nie pił bo prowadził Udzieliło mu sie twoje poczucie humoru to ci wyjebał ;) ile macie lat ? "Wypierdalaj" :D po pijaku sie nie liczy. Gdybyś ty była tyrzeźwa a on najebany i by tak do ciebie powiedział to byś srała ogniem z cipy przez 2 tygodnie i wszystkie koleżaneczki byś obleciała z donosem :O Następnym razem styraj koledze gałe.. po pijaku sie nie liczy ;)

nie ubliżaj komus kto dobrze ocenia sytuacje.. pozatym jak mozna powiedziec wypierdala do swojego faceta/dziewczyny,ani po pijaku ani w zartach,szacunku zero..

Czy żart był po pijaku czy nie- najwyższych lotów nie był, też okazałaś mu lekceważenie i potraktowałaś jak szczeniaka- miał prawo się wkurzyć, ale rąbnąć niekoniecznie. Nie wiem- pogadaj z nim, bo żadne tu jakoś konkretnie bez winy nie jest.

Gość jeśli to prawda co napisałaś
to żałuję, ze nie dostałaś tak że Ci krew z nosa nie poszła:O Ty w ogóle swojej winy nie widzisz durna dzido:/ słowo "wypier*****" to już przegięcie, potem bicie go w głowę i mówienie, że innego znajdziesz? jesteś totalną debilką nie zasługującą na faceta i mam nadzieje, że ten Twój to już były i znajdzie sobie kobietę a nie idiotką taką jak miał do soboty;D

Gość fjsfjskl
dajcie spokoj tepe gimgowno sie zali a wy sie produkujecie. Takiej to juz zadne rady nie pomoga, tepa sie stala w gimnasium i taka pozostanie jak widac.

Gość ujgiuhgi
mógł z nią zerwać a nie bić,ostatnie chamy biją kobietę

Gość micvh mich mich
on jak i Ty patologia

Nie wiem jak można tak niski poziom reprezentować jak na kobietę. Dość, że nie kontrolujesz się będąc po alkoholu to jeszcze trzaskasz słownictwem jak patologia! Bardzo dobrze zrobił. Masz poziom równy zeru, bo będąc po alkoholu powinnaś trochę ograniczyć picie i nie wypowiadać się w obecności rodziny słownictwem, którym operuje patologia.

Gość Mati 123
Sama sprowokowałaś pierwsza, pokazałaś, że nie masz klasy, kultury i że jesteś pijaczką, która nie kontroluje swojego zachowania. Powinien cię za kudły z tego grilla wyciągnąć, dać w pysk i splunąć na pożegnanie.

Gość ujgiuhgi
kobietki widać że lubicie dostawać po pysku,ona zachowała się tragicznie ale facet powinien mieć chociaż trochę kultury,kobiet się nie bije