Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RZODKIEWKA:))))

A kto pamięta te czasy?

Polecane posty

- kasety DVD: pokahontas, król lew - Scooby Doo na TVN - eurobiznes - karteczki witch - Wiśniewski "jestem jaki jestem" :D pokazywanie jak nawet jak sra, pierdzi, Wiśniewski był BOGIEM :D - internet coś niby znanego, ale niewiadomo co, mieli wybrani i nie umieli się jeszcze dokładnie obsługiwać :D - telefon cegła NOKIA albo Alcater i sieć IDEA ❤️ - lody wodne w kulkach - czasy Kwaśniewskiego :D - mania na gazety i plakaty z Bravo, Natalia Oreiro, gość z "ty jedna na milion, na całe życie" :D - hit Dragostanin die czy jakoś tak :D - różowe strony Bravo ehh to były czasy beztroski..

Gość faerfear
widac ze urodzilas sie w latach 90. a lata 80. byly znacznie lepsze

Gość Tereferere
A jak... Tak 2002 :D Ale karteczki sa późniejsze

Gość Tereferere
Lata 80. Kartki, SOlidarność, blokowiska...

łezka mi się zakręciła :(

a i jeszcze dopiszę: - Big Brother :( - Bar :(

NO :D I Amazonki :D

Gość kopytko,
ja bardzo lubiłem słuchać kaset magnetofonowych

Gość heh..ja mam 30 lat ale i tak
z sentymentem wspominam te czasy o których pisze autorka,dziekciem już nie byłam ,więc karteczki i bajeczki mnie nie dotyczyły,ale pamiętam wszystko;)Żal mi tych czasów,byłam taka młoda,miałam 20 lat,zaczęlam studia:( Chciałabym cofnąć czas....

no a jeszcze lepsze był lata 90,gdy byłam nastolatka...to dopiero było...ja chcę cofnąć czas😭

A ślub WIŚNIEWSKIEGO ❤️ na Grenlandii? :P Słoneczne wakacyjne niedziele, z okien domów słychać WIŚNIEWSKIEGO ❤️ Za cały baaaaaabski świat :D Dzieci bawiące się na ulicach osiedli caaaaaałe dnie, a teraz to nowe pokolenie? :( koszmar, byliśmy ostatnim pokoleniem, które nie było od początku zepsute zauważcie, teraz sie wszystko schrzaniło :( byłam taka opalona, a teraz komp wyżera mnie, trudno się doprosić by ktoś wyszedł, bo woli pisać na necie :( dno

Gość kopytko,
ja też przez jakiś czas miałem komputer Atari i dyskietki do niego, na jednej z nich była jakaś dziwna gra, sporo czasu poświęciłem, ale i tak jej nie rozgryzłem :o

RODZKIEWKA-----> który rocznik jesteś?

co do tego schrzanienia się wszystkiego też to zauważyłam:(czasy się niesttey zmieniły,jeszcze jakieś 8 lat temu więcej czasu się spędzało poza domem,nawet na imprezach,dyskotekach itp.Teraz każdy siedzi w domu,jak już jest impreza to tylko wszyscy idą,aby się najebać,a potem znów przed komputery:(

94 :( chętnie bym wróciła do tych czasów, zniszczyła facebooki, gry które cisną chłopaki głupki jedne, a kiedyś w piłkę grali bez żadnych kompleksów, całe osiedle utyło :( ja byłam opalonym patykiem

ja lubiłam siedzieć i patrzeć jak mój brat gra na pegazusie :D miałam swoje dwie ulubione gry ... jedna to Dizzy a drugiej nie pamiętam :(

Gość kopytko,
ja spędziłem swoje dzieciństwo przeważnie na oglądaniu telewizji, słuchaniu kaset magnetofonowych, zabawach z psem, graniu w karty i warcaby :o no i jeszcze trochę to Atari i gry telewizyjne

heh..ja mam 30 lat ale i tak < --- hah dokładnie :D sama tak mam, tzn. muszę sie dostosowywać do tych zwyczajów :( wracam z imprezy i drżąca podniecona łapa, by tylko podłączyć kabel do aparatu, zgrać foty i orgazmować na facebooku, jak zapomnę to łeeeee gdzieee teee fotyyyyyyyyy. :(

Gość kopytko,
ja lubiłem bardzo Mario i Tank 1990

oczywiście znajomi się upominają gdzie te foty i bym jak najszybciej dodała, jak nie dodam, to się wkurwiają, bo brak popisu im doskwiera :( a ja jeszcze żyję tamtymi latami... chyba nie nadaję się do metamorfozy na dzisiejsze czasy

ja jestem 91.... I naprawde czesto uznaje ze moj rocznik był jednym z ostatnich normalnych... Teraz już u mnie po okolicy żaden dzieciak nie biega... Jak ja byłam mała to wszystkie ulice były pomazane kredą. Jak sie mialo kolorowa to był szpan ogólnie :D... Co deszcz zmył, to zaraz znowu sie mazało... A teraz te wszystkie bachory siedza w domach i sie lansują na zapytaj zadając durnowate pytania, inne odpowiadają, bo czuja sie oh i ah mądre, zamiast iść sie przewietrzyć. To jest jakas masakra. Generalnie dla mnie od dluzszego juz czasu wszystko zmierza ku upadkowi. Komercja, tandeta, plastik, fantastik. Ja nie ogarniam tych czasów ;p

Ja MARIO, Claw, i pierwsza wersja Simsów :D

Gość a czar par
albo pierwsze odcinki randki w ciemno, dynastia

Gość a czar par
ja 81 :) pamietacie: napoje w woreczkach ze slomka? albo turbo gumy? albo wode z syfonow? zbieraliscie opkowania po czekoladach?

Gość a czar par
jeszcze granie w gume mi sie przypomnialo, w chowanego, w dwa ognie

Haha! Przypomniałaś mi o tej kredzie! ❤️ U nas jak ktoś się pokłócił z kimś z bandy osiedlowej to jedno było pewne mazało na ulicy imię i nazwisko :D potem się wylewało wiadro wody by zmazać i się ganiało daną osobę. Nie teraz chamy sprayem, a później nie da się tego zmazać :( Jakieś JP czy coś, dno :( Ameryka, zachód się wdarł, to przykre :( I tyjemy... po szkołach,uczelniach masa kolejek w KFC, bo nie wyobrażają sobie dnia bez tego świństwa. :( A dawniej przychodziłam do domu i kanapki z przeróżnymi warzywami, a nieraz to w ogóle nie miałam czasu wejść do domu :(