Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RZODKIEWKA:))))

A kto pamięta te czasy?

Polecane posty

Gość moze bys tak lokalizacje
a kto słuchał michaela jacksona?

dokładnie! Ja pamiętam, że sie wpadało na obiad i spowrotem leciało na dwór.. A teraz obiad sie je przed kompem, jednoczesnie pogrywając w LOLa. ;)

Gość sisi2222
wszystko pamietam oprocz scooby doo na tvn ja tam wolalam dragon balla 😍 jestem 91 rocznik

Gość sisi2222
wszystko pamietam oprocz scooby doo na tvn ja tam wolalam dragon balla 😍 jestem 91 rocznik

ja jestem 90 :D w Tank też uwielbiałam grać z bratem :D taaak ... na chodnikach się mazało :D

Ja zbierałam pokemony kapsle :D

Gość heh..ja mam 30 lat ale i tak
też nie ogarniam tych czasów:(tzn.jestem obcykana z nowosciami,ale to wszysko wydaje mi sie takie jalowe,puste,bezduszne:( Co do dzieciakow na osiedlu to prawda,wszystkie dzieciaki teraz siedza w domach,za moich mlodych lat byl wrzask i gwar na podwórku za dnia,a wieczorem mlodziez wychodzila na lawki przed blokami,do parkow.Teraz tego nie ma,osiedle za dnia i wczasie nocy wygląda na wymarłe:( teraz raz na jakis czas przewina sie przez osiedle jakies zapijaczone malolaty,potluka pare butelek bo myslą,że wg nich to jest "zabawa" Co do gry w pilke,to boisko przykrywa kurz,dzieci staja sie coraz grubsze,jak jakis dzieciak wyjdzie na boisko z pilką,to zaraz idzie do domu,bo nie ma z kim grac,jego koledzy siedza w domu i graja...ale w gry komputerowe:P

sisi- DB oglądałam z bratem.... chyba 3 razy. Całość. Nałogowo oglądaliśmy RTL i serie anime, ktore tam leciały :P wiec też slayersi, MKR, yaibe :D.. Troche tam tego było.

Gość kopytko,
u mnie na osiedlu też już nikt nie biega, ale np. na sąsiednim osiedlu już jest inaczej i chodniki nawet czasem są pomazane kredą woda syfon, jeszcze się załapałem, bardzo lubiłem pić tą wodę, generalnie nie cierpię wody, ale ta mi jakoś smakowała

pamiętamy;)

A ja pamiętam "Dziewczyno jak wino uderzasz do głowy aniele tak wiele...podryw to dobry pomysł na wieczór mój zapach twój zapach unosi się w powietrzu " :D albo "Dla mnie masz stajla" Teraz polski hip-hop to dla mnie dno :( Ciągle kurwo dziwko, dissowanie jakieś, nienawiść, pieron wie, nie ogarniam :(

tak się zatsanwiam co te pokolenie urodzone pod sam koniec lat 90-tych lub już 2000 roku będzie mialo do wpsominania,jakie będzie mialo dziecinstwo:o Glupie gry,fb,kwejka i inne pierodly:(My to chociaz mamy co wspominacc,nasze dziecinstwo spedzilismy na zabawach na dworze,z przyjaciolmi,a nie siedzac tylko na fejsie:P

taaak,pamietamy te piosenki hh,teraz hh to tylko jp,chwdp i inne bzdury:o

Gość kopytko,
co do muzyki to najpierw słuchałem Budki Suflera i Bohdana Smolenia z kaset, zaraz potem z telewizji lubiłem "Malowana lala" i "Kulfon", prawie cały czas siedziałem w domu więc miałem sporo czasu, by się nasłuchać :)

Ta moda na Donia, Libera, 52 Debiec i Meza to był poczatek mojego gim/koniec pdst jakoś. :P Ogólnie nigdy nie lubiłam tych kawałków(były małe wyjątki, jak np. "to my polacy"), ale kojarze te faze. :D

naparwde ciesze sie,ze urodzilam sie przed 97 rokiem,bo potem bylo coraz gorzej...

tampon OB----> my będziemy mieli co wspominac a dzisiejsze dzieciaki co??? Ilosc godzin spedzonych przy kompie:o:P

A kto pamięta jak Kwaśniewski się schlał? :D Ludwiku Dornie i SABO? :D

ooooo "jak zapomie" to byl hicior :D niby nikt tego nie sluchal,ale kazdy znal slowa:D ja znam je do dzis;)