Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PASZTETOWA!!!!!!!!!!!!!!

JUŻ RYCZEĆ MI SIE CHCE MAM 18 LAT I PRYSZCZE NA CAŁEJ TWARZY

Polecane posty

Pewnie drogi, bo najskuteczniejszy. Ja tetre brałam 3x i miałam po niej tylko coraz gorsze nawroty. blee. Ale życze ci kinky żeby pomogło. Chociaż z własnego doświadczenia i tego co sie naczytałam.. To tetra leczy bardzo niewiele osób. Jest fajnie dopóki to ćpasz. Zazwyczaj.

Gość prawik masz ta prace czy nie ?
popros go zeby chociaz na izotek zniżyl cene bo ludzie z pryszczami sa w tragicznym stanie psychicznym zeby pojsc do pracy wiec nie maja pieniedzy zeby go wykupic :)

a w trakcie brania izoteku robicie badania krwi? Bo mi dermatolog powiedział, że co jakiś czas trzeba będzie je robić, co znaczy, że może mieć wpływ na morfologię... i fakt, że tak wysusza też mnie zniechęca, bo normalnie mam suche oczy, to ciekawe, co by było po izoteku ;p

znam kolezanka co wyleczyla tetra tradzik ale brala go chyba z rok albo pól do dzisiaj nie ma nawrotu

Pozbędziesz się pryszczy na tyle by nie musieć używać pudru i będziesz podrywana przez połowę męskiej populacji, to i tak będziesz pośmiewiskiem. A wiesz dlaczego? Dlatego że tak uważasz. Kompleksy. One sprawiają że ktoś zupełnie nie wykazujący zainteresowania twoimi pryszczami będzie dowcipkował pod drzwiami klasy z przyjaciółmi a dla ciebie to będzie znak że jesteś wyśmiana. No i co że nie użyjesz pudru? Myślisz że jak masz aż tak poważny problem to puder to zakryje? Chyba raczej tynk :o Dlaczego współczesne panny wbiły sobie w głowę że do szkoły idzie się szukać chłopaka? Daj sobie spokój z tym i doprowadź skórę do zdrowia teraz, dopóki jest na tyle młoda by szybko zregenerować się po leczeniu. Masz rację że zmieniasz lekarza. Co do diety - naprawdę nie chodzi o to żeby katować się brakiem cukru, soli, mięsa. Ale o to żeby jeść rozsądnie. Dobry lekarz o tym wie i potrafi doradzić "dietę bez wyrzeczeń". I przestań się użalać. Jedna ma pryszcze ,druga połamane włosy, trzecia małą płytkę paznokcia, czwarta nierównomierne piesi, piąta krzywy kręgosłup a szósta płaski tyłek. Nie ma ludzi idealnych. Po prostu zawsze bardziej rzucają nam się w oczy własne wady niż cudze. Ty się pryszczy pozbędziesz i znów będziesz piękna. A ci którzy obrzydzają Ci z tego powodu życie już nigdy się nie wychowają i pozostaną chamami bez wyobraźni.

Gość MarchinOnBoy
przejrzalem szybko internet i takie sa poprostu opinie innych. Z tego co mowil ojciec to w ciagu roku wejdzie jeszcze jeden bardzo skuteczny lek na pryszcze.

wez go podpytaj jaki i napisz nam tutaj bardzo prosimy :D konkretnie spytaj o substancje czynna o ile sie nie zgrywasz z tym ojcem :P

Gość MarchinOnBoy
Ok popytam Nie nie zgrywam sie, mowie calkiem powaznie. W sumie to sam jestem zszkowany takim zbiegiem okolicznosci.

no ale zawsze sa jakies alternatywy nikt nikogo nie zmusza do brania izo :P

no przeciez blau farma to jest z wiekszych koncernow farmaceutycznych jak mogles nie wiedziec?:P ile masz lat?:P

ok to popytaj 🌼 dziekujemy

Gość MarchinOnBoy
ACHTUNG TEN TOPIK TO PROWO ten boy, nie pamietam nicka. na pryszcze jest cale mnostwo skutecznych lekow, na bazie naturalnych substancji. czy ktos z was stosowal mumijo? tarczyce bajkalska? pewnie nie. a to za naturalne leki. a takie firma jak Twojego ojca to nam drenuja kieszenie i niszcza watroby tylko. --- wypraszam sobie Poczytaj opinie na internecie, lek jest skuteczny i wiele osob go zachwala. Zgodze sie z tym, ze tani nie jest jednak co w Polsce jest tanie? nic. Przeciez izotek byl testowany przed wprowadzeniem, blau farma nie dostalaby pozwolenia gdyby ten lek niszczyl watrabe. Kazdy preperat jest bardzo dlugo testowany zanim bedzie dostepny.

Gość zlamane serce////////////////
Nie chce was martwic, ale ja mam 29 lat i problem nie zniknal ani troche. bralam liczne antybiotyki, ziola, tabletki antykoncepcyjne kilka lat, po nich bylo nieco lepiej ale po 5 latach organizm sie zbuntowal, mialam nieregularne plamienia, zaczelam puchnac, bolaly zyly i musialam odstawic. to co stalo sie po odstawieniu to istny koszmar, mam guzy na twarzy, dekolcie, plecach, brzuchu, ramionach, szyi... Nie pomaga nic, sterydow brac nie chce bo mam tez zapalenie okoloustne na tle alergicznym, wiec juz nie chce pogorszyc. zyc mi sie nie chce

Gość MarchinOnBoy
prawik masz ta prace czy nie ? no przeciez blau farma to jest z wiekszych koncernow farmaceutycznych jak mogles nie wiedziec? ile masz lat? --- wiem to, jednak na tym forum jestem pierwszy raz i pierwszy temat ktory kliknalem byl o czyms czego producentem jest blau farma (o tym zbiegu okolicznosci mowilem). Mam 21 lat

zlamane serce//////////////// a bralas ten izotek? lub pochodna ? w takich naprawde ciezkich przypadkach mysle ze warto sprobowac kiedy nie ma sie nic do stracenia tak naprawde

aha spoko :) fajnie że tutaj trafiłes :)

Gość a ja polecam kudzu root i
mumjo , mleczko pszczele est świetnym środkiem zmniejszającym objawy łojotoku, łojotokowego zapalenia skóry, trądziku i wypadania włosów na tle androgenowym. Efekt potęgują przeciwwirusowe i przeciwbakteryjne składniki zawarte w mleczku pszczelim. Mleczko pszczele zawiera dwa składniki, które wpływają na stan skóry. Pierwszy to fitoestrogen poprawiający jej sprężystość. Drugi to kwas trans-10-hydroksy-2-decenowy zwany w skrócie kwasem 10 HDA. Odkryto, że wykazuje ono bardzo korzystne działanie na nasze zdrowie oraz urodę. Kwas 10 HDA przyspiesza syntezę kolagenu - pomaga w walce z zmarszczkami - nie tylko niweluje już istniejące, ale też zapobiega powstawaniu kolejnych. Skóra staje się gładsza i bardziej jędrna. Ponadto kwas ten jest naturalnym antyoksydantem, dlatego spowalnia proces starzenia się skóry; delikatnie rozjaśnia naskórek, dzięki czemu pomaga pozbyć się przebarwień.

Gość Niuta332211
Hej MarchinOnBoy napisz do mnie: niutaniunianiu00@wp.pl Moglabym dodac CIe na FB?

Gość MarchinOnBoy
spoko wyslalem Ci zaproszenie na FB :)

Gość Niuta332211
o kurde rzeczywiscie nie klamales:) Widze po zdjeciach FB ze prawde mowiles. Kurde to zadroszcze, ta BLAU Farma to duza ogolnopolska firma, kasy pewnie masz jak lodu;o

haha kazda chcialaby mieć za tescia wlasciciela firmy farmaceutycznej :D chlopak ma pewnie powodzenie :P MarchinOnBoy nie zapomnij o kafeterianach i napisz o tym nowym leku co go maja wprowadzic 🌼

powiedz ojcu ze to bedzie taka przed reklama tego produktu jak bedzie fajny sklad to sie napale i kupie :D juz mam też laktocer zn Waszej firmy :P

Gość Niuta332211
I przystojniak z CIebie nawet:p No ale oczywiscie nie bede udostepniala Twojego zdjecia zeby nie bylo:) Ooo chodziles do szkoly w konstancinie? moja najlepsza przyjaciolka chodzi do tej samej!

ACHTUNG TEN TOPIK TO PROWO nie naciagaj chlopaka :D widzisz ze jest pierwszy raz na forum , moze sie jeszce nie znac na tutejszych zartach obrazi się i nam nie powie :P a mi zalezy :D

jak dla mnie najlepsze na pryszcze jest krem sudocrem albo krem bambino dla dzieci ten z tlenkiem cynku ;]

Na wszelki wypadek zarezerwowalem sobie nick:) Natalia mowilem ze nie sciemniam:) Tak szkole Amerykanska w Konstancienie juz skonczylem jakis czas:) Twojej kolezanki chyba nie znam (nie mamy wspolnych znajomych na fb), ja ja juz pare lat temu skonczylem a kolezanka pewnie mlodsza duzo. A powodzenia to nie mam az takiego lol Jestem skromnym chlopakiem wiec nikomu sie nie chwale:) Dom mam zawalony roznymi produktami BLAU;d Moi najblizszi znajomi (szczegolnie 2 kolezanki) to caly czas o cos prosza;p ojciec tyle tego przyniosl ze nie robi mi to roznicy

zostań naszym kolegą 🌼 :classic_cool: tutaj bedzie Ci najlepiej :classic_cool: darmowe leczenie do konca zycia :P fajna sprawa :P