Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZATAAAAAN

DROGIE LUDKI NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEDŁUGO SZYKUJĘ WAM 3 WOJNĘ ŚWIATOWĄ

Polecane posty

Gość SZATAAAAAN

Ha ha ha , już 70 lat nie miałem takiej uczty jaka się teraz szykuje. Mój plan wdrażam sukcesywnie za pomocą moich wiernych sług. Już na jesieni poczujecie kryzys ekonomiczny w 2013 gospodarczy a pod koniec społeczny, będziecie zdychać z głodu. Nie na marne ogłupiałem was i waszych rodziców za pomocą telewizji. Teraz tylko zbiorę plony. Już nic nie możecie zrobić mam dowodzenie nad każdym większym państwem. Syrię i Iran przejmę w tym roku. Bóg was niedopracował bo nie widzicie analogii z 2 wojną światową ba nawet nie pamiętacie tego, że II Wojnę Światową wywołałem też poprzez kryzys i za pomocą moich sług. Hitlera wynagrodziłem tym samym spokojną starością w Argentynie ale o tym nie słyszeliście ignoranci bo moja propaganda wyprała wasze puste łby. Nawet teraz kiedy po latach odkrywam karty jesteście tak ogłupieni , że nie wierzycie w oficjalne komunikaty, że Hitler dożył spokojnej starości. http://www.sfora.pl/FBI-Hitler-przezyl-wojne-Spokojnie-dozyl-starosci-a31102 Jesteście jak robactwo i w tej dekadzie z wami skończę.

zawsze wiedziałam że to przez szatana robię te błędy gramatyczne ;) niedopracował XD