Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodapieknamauroda

jak wypuszcze kota z bloku

Polecane posty

Gość dodapieknamauroda

to wróci? strasznie biega po mieszkaniu i zrzedzi...

Gość dodapieknamauroda
a twój też skacze po ścianach? i ciągle miałczy?

Gość dodapieknamauroda
kocur ale wykastrowany, 1 rok.

To nie wiem czemu sie po ścianach rzuca, ale chyba to przez pogode, moje koty treż ostatnio jakies tarzania robią albo miauczą bez powodu a wszytskie pokastrowane i posterylizowane. Jak go wypuścisz to nie wróci.

Gość dodapieknamauroda
ach, myślałam że one mają silne przywiązanie do terytorium i że wracają.. ja mam małe mieszkanie, ok 40 m, wiec może dlatego.. ale też myślę że to ma związek z pogodą.

Zależy od kota. Jeden wróci, inny nie wróci. Ale nie polecam wypuszczania kota w dużym mieście. Weź kota na ręce, obejrzyj dokładnie, pomacaj brzuch, zajrzyj w uszy, w zęby. Może coś mu dolega że "zrzędzi"?

ja w 40 metrach trzymam pare kotów. Jak kota wypuścisz to on nie bedzie wiedział gdzie jets ani gdzie wróćic. Z reszta jak mieszka w bloku to nie bedzie wiedział jak sie zachować, moga go zaatakowac inne koty, nie wie ze przed autem sie ucieka

Gość dodapieknamauroda
nie, to są wyraźnie objawy znudzenia i chęci zabawy, nasilające się jak to u kotów, po nocy. Upodobał sobie obraz na ścianach i próbuje go zrzucic od paru dni. Itd itp. Poza tym wysiaduje w oknie i ogląda sobie miasto.

Gość dodapieknamauroda
szczerze mowiąc gdybym wiedziała że koty to takie narwane zwierzęta to bym się nie zdecydowała.. ale teraz mu tego nie powiem ;)

Jakie narwane? Tn kot jest młody to i głupoty mu w głowie, poczekaj jeszcze troche a sie opanuje. Psy to są dopiero narwane. I wychodzić trzeba a taki kot co je i spi

Gość głupotaaaa
Kot w bloku to jedna,wielka głupota. No chyba,że ktoś ma taką rasę kota,który nie musi w ogóle wychodzic na dwór.

A jaka to rasa kota co nie musi wychodzic? Oj wy znawcy zwierząt co nigdy zwierzecia w domu nie mieli:)