Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość mariposa3321
Jesli moge prosic to czy te dwie osoby cos laczy, jest jakas szansa na zwiazek : O - 23.07.1983 i P - 03.10.1981 ? Bardzo prosze

Jak pominęłam to się przypomnij tyle was pyta ze mogłam coś pominąc, jestem tylko człowiekiem. Idę zapalić , za 15 minut powróze jeszcze chwilę

Gość tralalak
Magda, 24.06.1990 Czy będę szczęśliwa po powrocie do Polski, czy mój powrót mnie rozczaruje?

Gość droga wróżko pominęłaś mnie
Jak mogę prosić to Asia 28.06.1995 1.Kiedy dzidziuś? I czy będzie z panem B. 25.11.1991 2.Czy będę z panem B i czy on wyjdzie ze swoich problemów? 3.Czy zostanę weterynarzem a jak nie to czy skończę jakieś inne studia? Przepraszam ze się tak dopominalam . Pozdrawiam

Gość janeeeeeeeeeeeeeek
czy sprobowac z blondynka? czy ona mnie kocha? czy zostac przy brunetce? 28.06.1979

Gość mariposa3321
Jesli moge prosic to czy te dwie osoby cos laczy, jest jakas szansa na zwiazek : O - 23.07.1983 i P - 03.10.1981 ? Bardzo prosze

Gość marsjanka77
magdalena 07.09.1980 co z moim zyciem uczuciowym?

Gość Joanna.L.
Proszę o wróżbę:-) Co z pracą?obecnie szukam!czy coś się trafi w najbliższym czasie? czy i kiedy będę po raz drugi mamą?mam prawie 2 letniego synka:-) Joanna 15.10.1983 Dziękuję

Gość haselnuss
Kiedy spelni sie moje obecnie najwieksze marzenie? jeszcze w tym czy w przyszlym roku? agnieszka 19.05.76

20:24 [zgłoś do usunięcia] @@@justyna@@@@ za jaki czas zajdę w ciążę? 10.07.84 Na te chwilę szans na dziecko nie ma 20:28 [zgłoś do usunięcia] MalaWiedzma1988 Marta 08.04.1988, Tomasz 14.10.1983 chciałabym wiedzieć,czy jestem mu obojętną osoba i czy jest szansa na miłość właśnie z nim... pozdrawiam Nie uciekaj od niego jak dalej z nim czeka Cię zdrada, łzy, i załamanie depresja, 8 kier, 9 pik .. 9ik to najgorsza karta możliwa jaka może tylko być 20:35 [zgłoś do usunięcia] droga wróżko pominęłaś mnie Jak mogę prosić to Asia 28.06.1995 1.Kiedy dzidziuś? I czy będzie z panem B. 25.11.1991 2.Czy będę z panem B i czy on wyjdzie ze swoich problemów? 3.Czy zostanę weterynarzem a jak nie to czy skończę jakieś inne studia? pozdrawiam serdecznie Tak będziecie razem. Tylko, że on gdzieś wyjedzie, albo już wyjechał. Kocha Cię ale czeka was rozłaka, być może w związku z tymi problemami. Dziecko na razie nie widać, póki on nie ogarnie swoich problemów. Te studia to dobry wybór 21:11 [zgłoś do usunięcia] amuleróż jestem osobą samotną a problemów mam już dosyć może coś mi pani poradzi aby było lepiej na co mam zwracać uwagę Wyjedź gdzieś, zmień pracę , otoczenie środowisko a wtedy się polepszy. 21:22 [zgłoś do usunięcia] Agulecccc87 Agnieszka 09.01.87 kiedy uloży mi sie życie, kiedy bede kochać i bede kochana ze wzajemnością? jest mi żle... Niestety nadchodzący okres nie wróży nic dobrego dla Ciebie. Czeka Cię smutek i łzy . Jesteś w depresji i cieżkim stanie, potrzeba Ci fachowej pomocy sama sobie z tym nie poradzisz już. Musisz zacząć walczyć bo będzie coraz gorzej, jeśli będziesz bierna źle to widzę. 21:30 [zgłoś do usunięcia] Czy będę miała jakieś problemy z zaliczeniem najbliższych kolokwiów? 12.04.1987 Z góry dziękuję i pozdrawiam Tak mogą się pojawić problemy , rozczarujesz się trochę tym co będzie, ale nie martw się dasz radę, przetrwasz ten trudniejszy czas i zakończy się pozytywnie. Być może dostaniesz słabszą ocenę niż się spodziewasz i oczekujesz ale zdasz 21:43 [zgłoś do usunięcia] mariposa3321 Jesli moge prosic to czy te dwie osoby cos laczy, jest jakas szansa na zwiazek : O - 23.07.1983 i P - 03.10.1981 ? Bardzo prosze Nie widzę uczuć, kara, piki , sprawy służbowe, formalne , interesy, stosunek zależności szef podwładny ale miłości tu nie ma

Gość nsnsnsnsnsns
Kamila 15.03.1986 czy znajde prace w tym roku i uda mi sie samodzielnie wynajac mieszkanie za granica? Jak mi tam bedzie?

Gość droga wróżko pominęłaś mnie
Bardzo, bardzo dziękuję za poświęcony czas!! zgadza się, on jest daleko ;(

Gość kardashia
jak widzi Pani mój związek z Mateuszem 21.02.1990 ,co nas czeka, czy będzie kiedyś ślub i dzieci? Sylwia 23.01.1990

ok kochana dziękuje na pewno nie bede walic w pysk ale bede czujna ale nie widzisz czy laczy ich jakies uczucie badz laczylo i ile to moze trwac mam nadzieje ze zrozumialas moje pytanie bo pisze na szybko

Gość kardashia
I jeszcze jak by Pani mogła to czy powinnam zmienić moją obecną pracę na inną którą mam w zanadrzu... Sylwia 23.01.1990

Gość @@@justyna@@@@
20:24 [zgłoś do usunięcia] @@@justyna@@@@ za jaki czas zajdę w ciążę? 10.07.84 Na te chwilę szans na dziecko nie ma bardziej chodzilo mi o odpowiedz typu za 2/5/10 lat, lub ze nigdy. ale z tym ze na te chwile nie m szans to trafilas :)

22:18 [zgłoś do usunięcia] kardashia I jeszcze jak by Pani mogła to czy powinnam zmienić moją obecną pracę na inną którą mam w zanadrzu... Sylwia 23.01.1990 Śmiało zmieniaj to bardzo dobry pomysł , przyniesie Ci same korzyści

Chciałam się przypomnieć. Byłabym bardzo wdzięczna: (15:40) Olesława 04.05.1989 Aleksandra Czy znajdę satysfakcjonująca, lepszą pracę ? I czy związek z Krzysztofem (1.06.1990), to na całe zycie? Dziekuje bardzo z gory!

22:07 [zgłoś do usunięcia] nsnsnsnsnsns Kamila 15.03.1986 czy znajde prace w tym roku i uda mi sie samodzielnie wynajac mieszkanie za granica? Jak mi tam bedzie? Wyjazd Ci się uda, problemy będą ale drobne, nie jakieś przerażające , poradzisz sobie. Pomoże ci kobieta która symbolizuje dama trefl - zaufana kol.eżanka, przyjaciółka albo matka ktoś bliski Tobie

Gość haselnuss
a ja?

Gość ciekawa20...
czy mój ślub dojdzie do skutku w październiku? Czy to w ogole odpowiedni partner? Monika 10.10.1992. On Arek 24.04.1987

Gość tralalak
Wrózko pominełaś mnie, a bardzo mi zależy...:( Magda, 24.06.1990 Czy będę szczęśliwa po powrocie do Polski, czy mój powrót mnie rozczaruje? Głownie chodzi mi o sferę uczuciową

Gość marsjanka77
wrozko ominelas mnie magdalena 07.09.1980 co z moim zyciem uczuciowym?

Gość jefheirubnehrubg
Agnieszka 07.06.85 czy w karierze zawodowej wreszcie sie spelnie i kiedy to nastapi(mniej wiecej) i czy pewien meczyna dalej o mnie mysli. Jan 30.05.89

Gość Joanna.L.
Ja również zostałam pominieta:-( a również i zależy!

21:47 [zgłoś do usunięcia] janeeeeeeeeeeeeeek czy sprobowac z blondynka? czy ona mnie kocha? czy zostac przy brunetce? 28.06.1979 Ani jedna ani druga szukaj trzecie , może rudej teraz ;) 21:49 [zgłoś do usunięcia] marsjanka77 Marsjanka idą zmiany, poważne zmiany, dostaniesz niespodziewaną wiadomość która wywroci Twoje życie do góry nogami.

Gość sandraasandra
prosze i ja o wrozbe.. Sandra03.01.1991r Pawel 15.01.1988r. Czy nasze małżenstwo wkoncu sie zakonczy? Czy sie rozejdziemy? jak tam to kiedy??